Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 και ο καινούργιος χάρτης είναι καλός Backstory του χάρτη υπάρχει; Εκτός του ότι μοιάζει λες και το πλοίο είναι εκεί καιρό (ή έσκασε από κάτω όπως κάνουν ice break τα υποβρύχια), δεν είναι το πιο σοβαρό σημείο για...οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Backstory του χάρτη υπάρχει; Θές και backstory ε; Και όμως υπάρχει! "In the Buffin Bay, a luxury yacht has crashed into an iceberg breaching the hull. Rainbow has been sent to secure the stranded vessel as an unidentified submarine has docked near the vessel." Source Και των operator: Buck: Biography Born in Montreal, Canada, Côté always wanted to lead an unconventional life. In order to attend University, he enrolled in the Regular Officer Training Plan and was accepted into Université du Québec. It was here that he earned a Bachelors degree in Arts and Criminology. After graduation, he became a MP in the Canadian Army. After his service had been completed, he joined the Canadian Mounted Police and eventually became part of the Emergency Response Team. He was trained in a variety of anti-criminal tactics such as Hostage Rescue and Special Protection Operations as well as international drug smuggling. After excelling in his position at the ERT, he was invited by the Canadian military to rejoin and become a member of Joint Task Force 2. Personality Highly pragmatic, Côté will always take the shortest distance between two points. He is not one to mince words, or become hyperbolic. He enjoys simple mechanical devices to the more high tech arsenal employed by other members of Team Rainbow. Frost: Biography Tsang grew up in Vancouver, British Columbia. When she turned eighteen, Tsang enlisted with the Royal Canadian Air Force (RCAF), and was sent to the Royal Military College of Canada (RMC) as an Officer Cadet. After completing a bachelor's degree in Science and Mechanical Engineering, she completed her officer training and was stationed at CFB Comox with the Joint Coordination Centre Victoria (JRCC Victoria). She was later invited to join Joint Task Force 2. Personality Tsang is an extremely focused individual who meticulously plans out every move she makes. When she sets her eyes on a goal, there is little that can stop her. Tsang is patient and never takes shortcuts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Συνοπτικά οι σημαντικότερες προσθήκες και αλλαγές για το Operation Black Ice. -1 Νέος χάρτης -2 Νέοι operators -Όλοι οι παίχτες μεγαλύτερα rank. -Οι attackers κάνουν spawn όπου θέλουν ξεχωριστά! -Οι defenders δεν μπορούν να κάνουν defend 2η φορά την ίδια τοποθεσία εάν έχουν πάρει γύρο σε αυτήν πρίν. -Νέα skin. -Ευθυγράμμιση στόχων στα όπλα. -Spectator mode σε όλα στα custom! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από _Cgd_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όντως τρέχει καλύτερα αλλα δεν ξέρω άμα είναι απόλυτα το patch η το νέο gpu, πάντως στο sale έξω έπεφτε πριν και στα 40 fps, τώρα κανένα θέμα, το rank πάντως συνεχίζει να είναι ψιλό fucked, 1.8 W/L και είμαι Copper 1 Επίσης γιατί στο stat page λέει τους πάντες? Καλές οι περισσότερες αλλαγές αλλα αυτό που μονο οι season pass owners έχουν τους νέο OPs είναι τραγικό imho. Τον χάρτη δεν τον είδα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όντως τρέχει καλύτερα αλλα δεν ξέρω άμα είναι απόλυτα το patch η το νέο gpu, πάντως στο sale έξω έπεφτε πριν και στα 40 fps, τώρα κανένα θέμα, το rank πάντως συνεχίζει να είναι ψιλό fucked, 1.8 W/L και είμαι Copper 1 Επίσης γιατί στο stat page λέει τους πάντες? Καλές οι περισσότερες αλλαγές αλλα αυτό που μονο οι season pass owners έχουν τους νέο OPs είναι τραγικό imho. Τον χάρτη δεν τον είδα ακόμα. To W/L δεν εχει απαραιτητα σχεση με το τι rank εισαι Αμα δεν ειχανε και αυτο οι SP owners τοτε δεν υπαρχει λογος να υπαρχει , ειναι το μονο πραμα που παιρνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pechlis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ξερει κανενας το connection που εχει δεξια στην οθονη που σου δειχνει τα kill/deaths/assist τι ειναι? δλδ οσο πιο μεγαλο το νουμερο τοσο καλυτερο η το αντιθετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παντα στο ping οσο μικροτερο τοσο καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pechlis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παντα στο ping οσο μικροτερο τοσο καλυτερα connection γραφει οχι ping αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι! το ping το δειχνει με το "option" και ειναι αλλο νουμερο δλδ μου εχει τυχει να εχω ping 110ms και connection 180 και φιλος με ping 79ms να εχει connection 120! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το ιδιο πραμα ειναι , απλα το ping το γραφει για το data center και το connection μεσα στο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Άρχισε το VERSUS στο ESL για το Siege. http://play.eslgaming.com/rainbowsix/europe-pc/news/263123 έπεφτε πριν και στα 40 fps Με πόσα fps παίζεις μέσο όρο; Κάτω από 100 έχεις μειονέκτημα για μένα. Δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση για να ανεβούν τα fps κατά ~10-50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pechlis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το ιδιο πραμα ειναι , απλα το ping το γραφει για το data center και το connection μεσα στο παιχνιδι Τώρα κατάλαβα σ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 top fps game που εχω παιξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα πρέπει να με πάρει κάποιος από το χέρι, μπαίνω και η θα ψοφάω πρώτος από όλους η θα την βγάλω καθαρη. Τώρα θα μου πεις μόλις που το ακούμπησα αλλά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το matchmaking με φτάνει στα όρια μου...ο νέος χάρτης όμορφος αλλα δεν μου άρεσε, πολύ ασπρίλα. Πάντως είναι λυπηρό πόσος κόσμος έχει το season pass. Fernades give it time μέχρι να μάθεις τους χάρτες και κανε add κανέναν να παίξεις με παρέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα