Haris San Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 άρα cs φάση ftw.. ένας λόγος που δεν παίζω cs είναι αυτός,άρα βρήκα και τον λόγο που δεν θα παίζω rainbow six Καμια σχεση με το cs ετσι...To μονο κοινο ειναι οτι δεν κανεις respawn οταν πεθαινεις.. Το παιχνιδι παντως εγω το επαιζα ειδικα με φιλους, απλα δεν θα πληρωνα 50 ευρω, κανα 20αρακι καλα ειναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα Χάρυ.Θα το έπαιζα και εγώ πολύ άνετα αλλά δεν θα έδινα τόσα λεφτά.Αυτή την στιγμή είναι στα 42 στο skroutz... Τοο Much... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AaIrrtLUYwg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μου 'ρθε επιβεβαίωση για την free beta!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχεις πολλές μέρες που μου ήρθε και ούτε το mail δεν άνοιξα, γενικά δεν με έχει πείσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έχεις πολλές μέρες που μου ήρθε και ούτε το mail δεν άνοιξα, γενικά δεν με έχει πείσει ακόμα. 24 Σεπτεμβρίου λέει, ίδωμεν... με έχει καραψήσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μου 'ρθε επιβεβαίωση για την free beta!!!!!! Το ειχες προπαραγγειλει (γιατι παιρνεις σιγουρα κλειδακι)? Και εγω ειχα κανει αιτηση για συμμετοχη αλλα τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θέλει και Uplay..awesome... Το ειχες προπαραγγειλει (γιατι παιρνεις σιγουρα κλειδακι)? Και εγω ειχα κανει αιτηση για συμμετοχη αλλα τιποτα.... http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/beta/index.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Οχι απλως ετυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/beta/index.aspx Οχι απλως ετυχε. Το ξερω, εχω κανει αιτηση... οκ, Θα περιμενω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δε μου άρεσαν τα animation σε κάποια σημεία στο trailer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 http://www.dsogaming.com/news/tom-clancys-rainbow-six-siege-closed-beta-registration-open-guaranteed-access/ Πάρτε Key για την Beta. Ξεκινάει στις 24 Σεπτεμβρίου. Εγώ πάντως θα το τεστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 μου ηρθε και μενα κλειδακι για την beta στο mail δεν πρεπει να το κατοχυρωσω καπου και ετσι ε?απλα περιμενω 24 του μηνα και κανω τα βηματα που μ λεει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν το έχεις βάλει στο rainbow6.com/beta τότε σου λέει ότι θα ενημερωθείς και με e-mail όταν ξεκινήσει η beta. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα