Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα κάνουν reset τα ranks με το update, ισχύει τελικά?!

Σαν να έχεις δίκιο..

When Black Ice arrives for Rainbow Six Siege, the company will also reset ranked play to make sure that all gamers have a chance to compete once again for the top spots on the leaderboards.

πηγή:http://news.softpedia.com/news/rainbow-six-siege-patch-will-deal-with-server-issues-hardcore-playlist-coming-497616.shtml

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν να έχεις δίκιο..

When Black Ice arrives for Rainbow Six Siege, the company will also reset ranked play to make sure that all gamers have a chance to compete once again for the top spots on the leaderboards.

πηγή:http://news.softpedia.com/news/rainbow-six-siege-patch-will-deal-with-server-issues-hardcore-playlist-coming-497616.shtml

Well εδω λεει οχι παντως..

#8 ποστ

Μόλις το πήρα και ότι πρόλαβα να παίξω το πρώτο situation - άντε είδα και τα 3 tuts στην αρχή. Προσπάθησα να προχωρήσω στο επομενο situation αλλά μου ήταν κλειδωμένο, δεν ασχολήθηκα θα το πιάσω πάλι αύριο. 

Ζόρικο φαίνεται και το ζαχάρωνα εδώ και πόσο καιρό. Έφαγε refund το The Division και τα έριξα σ'αυτό. 

Ευχαριστώ sistah, έχω και τα 3 αστέρια γιατι είμαι φοβερός παίκτης :P

Θα έφαγε κανα κόλλημα, η θα έκανα κανα ηλίθιο back to menu (αν και στην λίστα το έχει completed 3 stars αλλά δεν βαριέσαι, θα το τσεκάρω απο αύριο πάλι.)

Νομίζω πως βελτίωσαν λίγο το frame-rate στους εξωτερικούς χώρους, κατά τα άλλα τα ίδια βλέπω..Οι νέοι operators δείχνουν καλοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...