SlackulatoR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έπαιξα ένα match με 50 ping! Από τότε κάτω από 100 δεν έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω να το εβγαλες ενα screenshot, ειναι σπανια στιγμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να πιστεύω ότι βάζουν servers και σε άλλες χώρες. Μέχρι στιγμής δεν νομίζω ότι έχω παίξει πιο κοντά από Γαλλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ESL Cup Team Heat twitch.tv/nasomgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ρε μαγκες λεω σημερα να παρω το παιχνιδι ..αξιζει?θα το αγορασω εγω και ο αδερφος μου...εχουμε τουμπανα πσ οποτε δεν παιζει θεμα σε θεμα(αν το συκωνουμε και τετια)αλλα αξιζει?βρισκεις ευκοολα αλους 3ς να κανεις 5αδα?εχουμε μεγαλο expiriance combat arms,csgo με μεγαλα ranks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ρε μαγκες λεω σημερα να παρω το παιχνιδι ..αξιζει?θα το αγορασω εγω και ο αδερφος μου...εχουμε τουμπανα πσ οποτε δεν παιζει θεμα σε θεμα(αν το συκωνουμε και τετια) αλλα αξιζει?βρισκεις ευκοολα αλους 3ς να κανεις 5αδα?εχουμε μεγαλο expiriance combat arms,csgo με μεγαλα ranks Και εγω σε τετοια φαση ειμαι οπου παρακολουθω το thread και βλεπω συνεχεια βιντεακια στο youtube για το αν θα αποφασισω να το αγορασω. Το βρίσκω τώρα ποια στα 30€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω να κάνω report και δεν βρίσκω, wtf?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καινούργιο patch σε λίγη ώρα με highlights στο ANTI-CHEATING & και DEFENDERS EXITING THE PREPARATION PHASE. http://forums.ubi.com/showthread.php/1370867-Patch-Notes-Update-1-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 In before "Ubi, why are defenders still exiting the spawn area?". Μακάρι να βγω λάθος. Δεν παίζω και τόσο γενικά για να το έχω δει να συμβαίνει άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και εγω σε τετοια φαση ειμαι οπου παρακολουθω το thread και βλεπω συνεχεια βιντεακια στο youtube για το αν θα αποφασισω να το αγορασω. Το βρίσκω τώρα ποια στα 30€ πειτα τα αγωρασα,πειρα 2,παω να παιξω και γραφωω εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πάντως παραμένει σε υψηλά επίπεδα η τιμή του. Περίμενα να είχε πέσει λίγο κοντά στα 25 ευρώ αλλά..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexus5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πάντως παραμένει σε υψηλά επίπεδα η τιμή του. Περίμενα να είχε πέσει λίγο κοντά στα 25 ευρώ αλλά..... για εμενα το 50ρικακι του το αξειζει... χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα