Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε μαγκες λεω σημερα να παρω το παιχνιδι ..αξιζει?θα το αγορασω εγω και ο αδερφος μου...εχουμε τουμπανα πσ οποτε δεν παιζει θεμα σε θεμα(αν το συκωνουμε και τετια)
αλλα αξιζει?βρισκεις ευκοολα αλους 3ς να κανεις 5αδα?εχουμε μεγαλο expiriance combat arms,csgo με μεγαλα ranks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε μαγκες λεω σημερα να παρω το παιχνιδι ..αξιζει?θα το αγορασω εγω και ο αδερφος μου...εχουμε τουμπανα πσ οποτε δεν παιζει θεμα σε θεμα(αν το συκωνουμε και τετια)

αλλα αξιζει?βρισκεις ευκοολα αλους 3ς να κανεις 5αδα?εχουμε μεγαλο expiriance combat arms,csgo με μεγαλα ranks

Και εγω σε τετοια φαση ειμαι οπου παρακολουθω το thread και βλεπω συνεχεια βιντεακια στο youtube για το αν θα αποφασισω να το αγορασω. Το βρίσκω τώρα ποια στα 30€

• Moderators

In before "Ubi, why are defenders still exiting the spawn area?". ;)

Μακάρι να βγω λάθος. Δεν παίζω και τόσο γενικά για να το έχω δει να συμβαίνει άλλωστε.

Και εγω σε τετοια φαση ειμαι οπου παρακολουθω το thread και βλεπω συνεχεια βιντεακια στο youtube για το αν θα αποφασισω να το αγορασω. Το βρίσκω τώρα ποια στα 30€

πειτα τα αγωρασα,πειρα 2,παω να παιξω και γραφωω εντυπωσεις

Πάντως παραμένει σε υψηλά επίπεδα η τιμή του. Περίμενα να είχε πέσει λίγο κοντά στα 25 ευρώ αλλά.....

για εμενα το 50ρικακι του το αξειζει...

χαλαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...