Atallos1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως το παιχνιδι δεν παλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 https://gfycat.com/BasicWickedBarnswallow 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 https://gfycat.com/BasicWickedBarnswallow they are everywhere :") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JokerV1991 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οποιος ενδιαφερεται κανει add Uplay ID Jokerakos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια καμια συμβουλη για εναν καινουριο;Δυο games εχω μπει και δεν ξερω τι μου γινεται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δες τα με την σειρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 350 mb update Patch Notes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 350 mb update Patch Notes Feels better... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στο Europe West έχουμε το χαμηλότερο ping, σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εικονες των 2 female operator Canadian και US αντιστοιχα Also η Canadian chick εχει καποιου ειδους bear trap 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω το γιορτάζει η Ubisoft που επιτρέπουν πια γυναίκες σε elite units, tbh δεν μου αρέσει ούτε να παίζω αλλα ούτε να shoot them. Το εξωτερικό fps drop ακόμα να το φτιάξουν...πάντως σίγουρα πολύ λιγότερα disconnections. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εμένα δε με παίζει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βλέπω το γιορτάζει η Ubisoft που επιτρέπουν πια γυναίκες σε elite units, tbh δεν μου αρέσει ούτε να παίζω αλλα ούτε να shoot them. Το εξωτερικό fps drop ακόμα να το φτιάξουν...πάντως σίγουρα πολύ λιγότερα disconnections. Θα μου βγει το φεμινιστικο μου με αυτα που διαβαζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν εννοούσα κάτι αρνητικό και ούτε νομίζω είναι περίεργο ότι δεν επιτρεπόντουσαν γυναίκες σε elite units, τώρα το ότι δεν μου αρέσει να παίζω γυναικείους χαρακτήρες είναι τελείως προσωπική αρέσκεια λόγο immersion. Αν νομίζεις ότι είπα κάτι που σε πρόσβαλε sorry not my intention Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στο Europe West έχουμε το χαμηλότερο ping, σωστά ; Ναι, αλλά κάποιες φορές έχουν όλοι 150 ping σε weu. Επίσης άλλες φορές έχω παρατηρήσει καλό ping σε neu στο οποίο δεν ξέρω αν συμβαίνει και εκεί το 150 ping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα