Tzimaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 100 ειναι το ταβανι afaik Δεν είναι γιατί έχουν ποστάρει στο Reddit 101 και πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Tι σκατα , ουτε dedicated servers εχουν , ουτε 100 το max lvl Για τα πανηγυρια info εχουν βγαλει προς τα εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 http://i.imgur.com/puXNPOV.gifv Από IMC Clan, αποφύγετε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Kinda cringe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν το matchmaking και τους servers κάνουν διαφημίσεις που φέρνουν και άλλο κόσμο δημιουργώντας μεγαλύτερο πρόβλημα. Το matchmaking είναι αισχρό και ο χρόνος αναμονής κουραστικός. Καλά για το ping δεν το συζητάω μονο rush παίζω τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά από την closed beta έχει χειροτερέψει. Επίσης έχει γεμίσει leavers και trolls στο casual. Χρόνια Πολλά. Hello, Following a series of disconnections this past weekend, we have decided to temporarily deactivate the ability for the game to retrieve skill ranks on all platform. This is not an ideal fix but doing so removes a load on the online architecture and can prevent, for the short term, unwanted disconnection while we work on long term fixes. Note that the ranking system will still continue to work in its essence. Specifically deactivating this feature : has no impact on skill rating/rank calculation (you will gain / lose rank) and the system will still work for matchmaking. only impact is that all players will be displayed as Bronze until we reactivate the system. Once reactivated, your rank will be displayed accordingly. Note that fixing connectivity issues is our top priority and we would like to thank the community for their patience. Thank you The dev team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 1v4 hostage extraction σε στιλ YOLOOOO ΤΡΕΧΑΑΑ!!! ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ!!! ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 αξιζει τελικα το παιχνιδι για αγορα; διαβαζω απο καποιους για χαλια σερβερς,μεγαλη αναμονη κτλπ... τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 αξιζει τελικα το παιχνιδι για αγορα; διαβαζω απο καποιους για χαλια σερβερς,μεγαλη αναμονη κτλπ... τελικα; Για μένα, εάν έχει φίλους να παίζετε μαζί σαν ομάδα αξίζει πάρα πολύ, χάνετε εάν δεν το έχετε. Μόνος σου όχι - καθόλου. Από τεχνικής πλευράς, κάποιες φορές το matchaking αργεί να πάρει μπρος όταν πρωτοψάχνει αγώνα (2-3min συνήθως), μετά το πρώτο match βρίσκει αμέσως τα επόμενα χωρίς πρόβλημα. Υπάρχουν ακόμα κάποια random disconnect, αλλά έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τις αρχές - σε εμένα παίζει κανονικά πάνω από 9/10 φορές και βγαίνουν patch κάθε μήνα που το βελτιώνουν. Κάποιοι παίχτες έχουν αναφέρει κλασικά προβλήματα με fps games όπως hitreg κτλ, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τίποτα, ενδεχομένως να έχει να κάνει με την σύνδεσή σου και τι υπολογιστή έχεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Για μένα, εάν έχει φίλους να παίζετε μαζί σαν ομάδα αξίζει πάρα πολύ, χάνετε εάν δεν το έχετε. Μόνος σου όχι - καθόλου. Από τεχνικής πλευράς, κάποιες φορές το matchaking αργεί να πάρει μπρος όταν πρωτοψάχνει αγώνα (2-3min συνήθως), μετά το πρώτο match βρίσκει αμέσως τα επόμενα χωρίς πρόβλημα. Υπάρχουν ακόμα κάποια random disconnect, αλλά έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τις αρχές - σε εμένα παίζει κανονικά πάνω από 9/10 φορές και βγαίνουν patch κάθε μήνα που το βελτιώνουν. Κάποιοι παίχτες έχουν αναφέρει κλασικά προβλήματα με fps games όπως hitreg κτλ, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τίποτα, ενδεχομένως να έχει να κάνει με την σύνδεσή σου και τι υπολογιστή έχεις... δλδ αν δεν εχεις φιλους για ομαδα για ποιον λογο δεν αξιζει; λογω μή συννενοησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και ότι θα σε κουράσει να τον πίνεις non-stop από άλλους που είναι team. Τώρα άμα θες μονο casual clain πάρτο αλλα το rage quit είναι super κουραστικό εκεί. Αυτές τις μέρες πάντως έχει γίνει τρελή εισβολή από δεκατριάχρονα που έχουν κοιμηθεί με την μαμά σου...εγώ στην θέση σου δεν θα το έπαιρνα με την καμια, εδώ το ψιλό μετανιώνω που το πήρα και είμαστε ποσα άτομα. Επίσης είναι τραγικό να μην μπορούμε να παίξουμε 5vs5 όλοι μαζί...τραγικό matchmaking, απλά τραγικό. Can i choose map?! NO FU, buy the season pass first. Fuckin consoles & fuckin UBI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pechlis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 δλδ αν δεν εχεις φιλους για ομαδα για ποιον λογο δεν αξιζει; λογω μή συννενοησης; φιλε μου, εγω το εχω στο PS4 και μπορω να σου πω οτι προσωπικα το κατα ευχαριστιεμαι με παρεα και μου αρεσει αρκετα και μονος μου!! σιγουρα δεν εχει τοσο πλακα οσο με παρεα αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα FPS που ''μπορεις'' να τα παιξεις μονος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Διαφωνώ ειδικά για κονσόλα αλλα άμα having fun ποιος είμαι εγώ που θα σου πω κάτι διαφορετικό Βασικά όπως είπε ο Psycho είναι ότι καλύτερο αυτό τον καιρό, και το Vermintide επίσης. Btw μονο αυτά τα δυο games ήταν στα awards του TB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 γμτ δε μπορώ να σχολιάσω το παιχνίδι.. το έχω και κάθεται..2λεπτά έχω δει το μενού του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα