_Cgd_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 μα είναι p2p,μοιράζεται η σύνδεση γιαυτό δεν υπάρχουν άτομα με 0 ping.. Για του λόγου το αληθές... http://steamcommunity.com/app/359550/discussions/0/537405286642283448/ Και τα ranked, και τα casual, ΚΑΙ τα custom είναι σε dedicated servers. (τα custom όταν έχουν 10/10 παίχτες) https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/3mawyd/got_completely_outplayed_by_this_guy/cvdx93q (τα customσχεδιάζαν να τα κάνουν p2p όμως τα κάνανε dedicated και αυτά στο final game - επόμενο link) http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-228106-16&ct=tcm:148-76770-32 (online and matchmaking section) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για του λόγου το αληθές... http://steamcommunity.com/app/359550/discussions/0/537405286642283448/ CGD είναι το game που επιτρέπει prone σε tactical fps, δεν θα έπρεπε, είναι απίστευτα unrealistic σε ένα trying το be realistic shooter. Τουλάχιστον ας κάναν το accurancy στα πουλια, εδώ κανεις sprint και prone σε δευτερα χωρίς να χάσεις aim, ούτε ο Max Payne δηλαδή, και άσε τις άλλες φορες που κάθονται prone πίσω από μια τρυπούλα στον τοίχο...lame! Το camping είναι λογικό σε αυτό το game ως defender δεν με ενοχλεί. Επίσης αυτό με το matchmaking δεν ισχύει, δεν θυμάμαι να έκανα match με ίδια levels, ισα ισα πολλές φορες κράζανε οι δικοί μου που μπαίνανε level 40 μέχρι και 80. Άντε πες εγώ είμαι άτυχος, όλοι οι άλλοι?! Που να μην είχα και fiber net. Δεν βλεπω γιατι ειναι unrealistic σε οποιοδηποτε game να κανεις prone Εφοσον σχεδον τα παντα μεσα στους χαρτες καταστρεφονται , επισης δεν βλεπω γιατι ειναι lame οι τρυπες σε τοιχους .TBH τα ιδια ελεγα κ εγω στην beta που με τρωγανε μεσα απο τοιχους κτλ αλλα στην πορεια καταλαβα το ολο concept Το camping ειναι μερος του παιχνιδιου imo , δεν μπορω να βλεπω στο chat τυπου camp moar . Δεν παιζουμε COD Αυτο με τα levels ισχυει , ειμαι 80 κ με βαζει στα casuals αρκετες φορες και με κατω απο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ένα σημαντικό που είναι όντως unrealistic στο παιχνίδι είναι ότι δεν κουνιέται καθόλου το όπλο στο ζουμάρισμα, μέχρι και το CoD στο sniping θέλει να πατήσεις το shift για να κρατήσει την αναπνοή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο με τα levels ισχυει , ειμαι 80 κ με βαζει στα casuals αρκετες φορες και με κατω απο 10 το matchmaking προσπαθεί να βάζει τις ομάδες να είναι παραπλήσιες, όχι όλους τους παίχτες της ομάδας μεταξύ τους, αλλά τις ομάδες τις ίδιες μεταξύ τους. Δηλαδή εάν η μία ομάδα έχει μέσα lvl 80, 80, 30, 20, 30 η άλλη θα προσπαθήσει να έχει παρόμοια: 70, 80, 25, 15, 35. CGD είναι το game που επιτρέπει prone σε tactical fps, δεν θα έπρεπε, είναι απίστευτα unrealistic σε ένα trying το be realistic shooter. Δεν βλεπω γιατι ειναι unrealistic σε οποιοδηποτε game να κανεις prone Στόχος τους είναι να είναι competitive, όχι realistic. Αυτό δεν είναι και ούτε προοριζόταν να είναι όπως τα παλαιότερα rainbow six, αυτό το έχουν πει πολλές φορές στα press event. Πέραν αυτού εάν ήθελα simulator θα έπερνα το ARMA κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και τα ranked, και τα casual, ΚΑΙ τα custom είναι σε dedicated servers. (τα custom όταν έχουν 10/10 παίχτες) https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/3mawyd/got_completely_outplayed_by_this_guy/cvdx93q (τα customσχεδιάζαν να τα κάνουν p2p όμως τα κάνανε dedicated και αυτά στο final game - επόμενο link) http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-228106-16&ct=tcm:148-76770-32 (online and matchmaking section) Βασικά είναι ο ίδιος dev χωρίς να λέει για casual και συνειδητοποιείς ότι λέει διαφορετικά πράγματα στα δυο posts. Τι να πιστέψεις δηλαδή τώρα?! Ακόμα και dedis τελικά να είναι άμα έχουν μονο στην FR με τέτοια ping να τους βράσω. Άτταλος1 είναι αδύνατο να πέσεις prone τόσο γρήγορα φορτωμένος με τόσο εξοπλισμό και να διατηρήσεις την στόχευση του όπλου? Και να στο πω απλά έχεις δει ποτε SWAT videos κτλ να είναι κανένας ποτε prone?!?! Μονο οι snipers και είναι εκτος. Επίσης δεν έχει recoil control όταν κρατάς το όπλο ανάσκελα αλλα μονο μπρούμυτα και πάλι έτσι δεν μπορείς να στοχεύσεις ψιλά. Δεν κολλάει στο game, και δεν κράζω αυτούς που το κάνουν αλλα την ubisoft που το έβαλε. Anyways εγώ δεν το μπορώ γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλά το να γκρινιάζεις για camping σ' αυτό το παιχνίδι είναι τουλάχιστον αστείο, δεν ήξερα όταν κάνω defence να τρέχω στα δωμάτια και να ψάχνω τους attackers λες και παίζω free for all σε CoD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά είναι ο ίδιος dev χωρίς να λέει για casual και συνειδητοποιείς ότι λέει διαφορετικά πράγματα στα δυο posts. Τι να πιστέψεις δηλαδή τώρα?! Ακόμα και dedis τελικά να είναι άμα έχουν μονο στην FR με τέτοια ping να τους βράσω. Στην αρχή θα το κάνανε p2p το custom/casual επειδή το βασικό mode είναι το ranked. Το link που έβαλες είναι από τον Αύγουστο. Μετά, το community τους είπε ότι τα ήθελε όλα dedicated και μετά την closed beta (Σεπτ.) μας ακούσανε και τα κάνανε όλα dedicated. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 OK thanx για την επεξήγηση bud, Psycho είπα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το camping ισα ισα μου φαίνεται απολύτως λογικό ως defender σε προηγούμενο post. p.s. Ghost και αυτό το πήρες?! Έμεινε κάτι που δεν αγόραζες φέτος?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πήγαινε σε σένα το ποστ, γενικά μίλησα. Συμφωνούμε απόλυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εμένα τελικά ποιός θα με παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτα θα αγοράσεις το γκέιμ και μετά θα το σκεφτούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτα θα αγοράσεις το γκέιμ και μετά θα το σκεφτούμε καλέ έχω πει ότι μου το πήραν δώρο πριν 2-3 μέρες..το χω εγκαταστήσει κιόλας αυτός ο παλιο_Cgd_ και ο παλιοGhostRiderLSOV δε με θέλουν όμως!! ----- καλά τι rumor ήταν αυτό με τα p2p τότες; οΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 p.s. Ghost και αυτό το πήρες?! Έμεινε κάτι που δεν αγόραζες φέτος?! Far Cry 4, AC: Syndicate, Transformers: Devastation, Fallout 4, Call of Duty (λες και έχω πάρει ποτέ), FIFA / NBA Live, τα διάφορα indies, κλπ. Φέτος είναι η χρονιά που έχω πάρει τα λιγότερα ever. καλέ έχω πει ότι μου το πήραν δώρο πριν 2-3 μέρες..το χω εγκαταστήσει κιόλας αυτός ο παλιο_Cgd_ και ο παλιοGhostRiderLSOV δε με θέλουν όμως!! ----- Δεν κάνω accept τις αιτήσεις. 10 χρόνια διακοσμητικό στον τοίχο με έχουν, ούτε στο TS δεν μου δίνουν admin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Xtrm όλα τα παιχνίδια δώρο στα κάνουν ; Λολ, το απόγευμα ή αύριο το αργότερο ελπίζω να έρθει να παίξω και 'γω επιτέλους..Γράψτε nicknames από Uplay να κάνουμε καμιά 5άδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Περιμένεις να έρθει? Γιατί πήρες retail? Ήδη το αγόρασαν δυο φίλοι μετά από το σκ, κάτι μου λέει δεν θα το αποφύγω, τουλάχιστον θα περιμένω xmas μπας και πέσει και άλλο η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα