Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το αγόρασα παρά τα θέματά του, θα με κρατήσει μέχρι να σκάσει το νέο BF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το αγόρασα παρά τα θέματά του, θα με κρατήσει μέχρι να σκάσει το νέο BF. προδότη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αξίζει πολυ το παιχνίδι. Επαιξα ξανα το Σαββατοκύριακο που μας περασε με time trial key. Πορωση οπως στην close beta και open beta. Διόρθωσαν πολλα πράγματα, πιστόλια κλπ νομιζω βελτιώθηκε και ο ακουστικός τομέας ( ηχος οπλων κλπ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει θέλει δουλειά ακόμη, αυτό με τα data centers ειδικά είναι εντελώς απαράδεκτο. Κατά τα άλλα παίζει μόνο του μπάλα στην κατηγορία FPS MP tactical μέχρι να βγει το επόμενο Battlefield. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχει πρόβλημα με hitbox, netcode, ping, rubber banding και χαμηλό tickrate...δηλαδή τι άλλο να έχει?! Το BF4 ποσο καιρό πήρε να διορθωθεί?! Τα vids του Jackfrags είναι αρκετά ενημερωτικά. Το free weekend που παίξαμε όλοι γούσταραν εκτος από μένα και ο κύριος λόγος ήταν ότι παρα πολλές φορες πεθαίνεις από κάποιον που δεν έχεις δει ενώ σε έχει δει αυτός (και είχα το χαμηλότερο ping), και επίσης το βρίσκω ηλίθιο να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να βρίσκεις 5 άτομα prone σε κάθε γωνια.p.s. άμα ο host έχει κακό connection ή ξύλινο pc τότε όλοι suffer the consequences θα προτιμήσω το CS:GO για αυτά τα xmas tbh. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγω μετα το patch δεν μπορω να πω οτι βλεπω ιδιαιτερα προβληματα εκτος απο το ping Το tickrate πηγε στο 60 στο PC , αυτο με τις γωνιες που σε βαρουσαν πριν τους δεις δεν το εχω πετυχει καθολου . Δεν ξερω , μπορει εγω να μην τα καταλαβαινω αλλλα σαφως το νιωθω μακραν καλυτερο μετα το patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά παίζει πουθενά κάτω απο 30 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το αγόρασα παρά τα θέματά του, θα με κρατήσει μέχρι να σκάσει το νέο BF. και πολύ καλά έκανες!!! Παιδιά παίζει πουθενά κάτω απο 30 ευρώ; Δύσκολο απο τα γνωστά μαγαζιά..δεν ξέρω απο ebay τι παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 το βρίσκω ηλίθιο να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να βρίσκεις 5 άτομα prone σε κάθε γωνια. p.s. άμα ο host έχει κακό connection ή ξύλινο pc τότε όλοι suffer the consequences Δεν κάνουν οι παίχτες host, οι αγώνες παίζονται σε dedicated server της Ubisoft. Επιπλέον υπάρχει auto-kick σε παίχτες με κακή σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μονο ranked είναι dedicated servers δυστυχώς. Βασικά ξέχασα να πω ότι όλα αυτά τα είδα σε casual, ranked δεν έπαιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μονο ranked είναι dedicated servers δυστυχώς. Βασικά ξέχασα να πω ότι όλα αυτά τα είδα σε casual, ranked δεν έπαιξα. Δεν θα έπρεπε τότε στο casual να έχει ένας 0 ping; Αυτό δεν γίνεται... ΥΓ. Πράγματι με medium textures έριξε πολύ την κατανάλωση μνήμης στην κάρτα + πολύ πιο smooth gameplay = Κάνω και kills πού και πού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μονο ranked είναι dedicated servers δυστυχώς. Βασικά ξέχασα να πω ότι όλα αυτά τα είδα σε casual, ranked δεν έπαιξα. Και τα ranked, και τα casual, ΚΑΙ τα custom είναι σε dedicated servers. (τα custom όταν έχουν 10/10 παίχτες) Εντάξει θέλει δουλειά ακόμη, αυτό με τα data centers ειδικά είναι εντελώς απαράδεκτο. Έχει πρόβλημα με hitbox, netcode, ping, rubber banding και χαμηλό tickrate...δηλαδή τι άλλο να έχει?! Εγω μετα το patch δεν μπορω να πω οτι βλεπω ιδιαιτερα προβληματα (...) αυτο με τις γωνιες που σε βαρουσαν πριν τους δεις δεν το εχω πετυχει καθολου .. Εγώ τα ίδια με τον Atallo, δεν αντιμετώπισα προβλήματα ποτέ με data centers, hitbox, netcode rubber banding ή tickrate και το ping είναι κανονικό για μένα, ενώ στο BF/CoD κάθε 2 λεπτά βάζω να δώ τι ping έχω... αφού ειδικά στο BF3-4 σχεδόν κάθε death για μένα τείνει να είναι instadeath. Στο siege τελευταία φορά που έγινε κάτι και ήθελα να δώ το ping ήταν πριν 2 εβδομάδες... επίσης το βρίσκω ηλίθιο να μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και να βρίσκεις 5 άτομα prone σε κάθε γωνια. Αυτό δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Το matchmaking προσπαθεί να σε βάζει με παίχτες με την ίδια εμπειρία, στα αρχικά level αυτοί που ακόμα το μαθαίνουν παίζουν συντηρητικά και καμπερώνουν - όπως και στο BF/CoD κτλ. Επίσης, η καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού έρχεται από ranked αγώνες, που έχω παίξει τριψήφιο αριθμό και καμπέρωμα όπως το περιγράφεις δεν υφίσταται (τουλάχιστον στο gold+ που είμαι εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα έπρεπε τότε στο casual να έχει ένας 0 ping; Αυτό δεν γίνεται... ΥΓ. Πράγματι με medium textures έριξε πολύ την κατανάλωση μνήμης στην κάρτα + πολύ πιο smooth gameplay = Κάνω και kills πού και πού. μα είναι p2p,μοιράζεται η σύνδεση γιαυτό δεν υπάρχουν άτομα με 0 ping.. @_Cgd_ είμαι έτοιμος για recruitment ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Για του λόγου το αληθές... http://steamcommunity.com/app/359550/discussions/0/537405286642283448/ CGD είναι το game που επιτρέπει prone σε tactical fps, δεν θα έπρεπε, είναι απίστευτα unrealistic σε ένα trying το be realistic shooter. Τουλάχιστον ας κάναν το accurancy στα πουλια, εδώ κανεις sprint και prone σε δευτερα χωρίς να χάσεις aim, ούτε ο Max Payne δηλαδή, και άσε τις άλλες φορες που κάθονται prone πίσω από μια τρυπούλα στον τοίχο...lame! Το camping είναι λογικό σε αυτό το game ως defender δεν με ενοχλεί. Επίσης αυτό με το matchmaking δεν ισχύει, δεν θυμάμαι να έκανα match με ίδια levels, ισα ισα πολλές φορες κράζανε οι δικοί μου που μπαίνανε level 40 μέχρι και 80. Άντε πες εγώ είμαι άτυχος, όλοι οι άλλοι?! Που να μην είχα και fiber net. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Custom servers είναι αυτοί που κάνεις εσύ με δικά σου rules / maps. Δεν είναι casual ή ranked. Custom ναι, λένε ότι είναι P2P, όχι για τους άλλους όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα