Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 φυσικά υπάρχουν μια δυο ρυθμίσεις που ρίχνουν πολύ τα fps χωρίς λόγο Ποιες είναι μιας και δεν το έχω ψάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ghost δεν θυμάμαι αλλα άμα πας να αλλάξεις τα textures για παράδειγμα σου λέει ποίες ρυθμίσεις θέλουν restart, αυτές βαραίνουν, low-medium καμια διαφορα στο high τρώνε καμια 30 fps χωρίς λόγο. Τα graphs δεν με ενδιαφέρουν αλλα ο φωτισμός λίγο πιο flat πεθαίνεις. Μέχρι στιγμής fun είναι το multi αλλα μου την σπάνε θέματα όπως το prone και το ποσο εύκολα σημαδεύεις όταν είσαι prone που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε τέτοιο game. Γενικά το ήθελα λίγο πιο realistic. Επίσης τα death animations δεν συμφωνούν με τα physics 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι έχει θέματα με το frame-rate, αλλού κοιτάς και έχεις 80FPS και αλλού πέφτεις στα μισά χωρίς να δείχνει τίποτα το τρελό στην οθόνη. Γενικά τα outdoors του θέλουν δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι κανα 2 χαρτες που ριχνουν τα fps οπως το Chalet οταν εισαι εξω , προσωπικα δυσκολα πεφτω κατω απο 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με MSAA φαντάζομαι ότι θα γίνεται αρκετά βαρύ το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο x4 το εχω , στο x16 η 8 αν ( δεν θυμαμαι which ) αρχιζει και εχει λοξυγγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με τι GPU είσαι ; Εγώ σε 1440P εάν βάλω MSAA πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 R9380 4gb σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Να είναι καλά ο fr4ntic που με γλίτωσε από την αγορά....prone, lag, hitbox, οι τρεις σοβαροί λόγοι που με απωθούν τρελα από το game χωρίς να αναφέρω όλους τους υπολοιπους που δεν με χαλάν τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το ping είναι θέμα, δεν ξέρω γιατί έχω 125 ping σε EU data centers, ενώ στην closed beta είχα 79. BF4 έπαιζα με 60ping max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το παιχνίδι θα το αγοράσω, αλλά τα 30 ευρώ για Season Pass και το υψηλό ping είναι δύο σοβαρά θέματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το season pass δεν σου χρειαζεται , εκτος αν πας να παιξεις 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το season pass δεν σου χρειαζεται , εκτος αν πας να παιξεις 2 χρονια Εγώ το παιχνίδι θα το αγοράσω, αλλά τα 30 ευρώ για Season Pass και το υψηλό ping είναι δύο σοβαρά θέματα.. δε το θες καλέ! αφού έχει microtransactions να ούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Το season pass δεν σου χρειαζεται , εκτος αν πας να παιξεις 2 χρονια Όντως δεν χρειάζεται τώρα που το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα