Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό έχει να κάνει με τα data centers, είπαν πως το εξετάζουν και δεν ήταν μέρος του πρώτου patch. 

Εγώ όταν παίζω μόνος μου χωρίς squad ανοίγω το game και αν με συνδέσει σε κάτι άλλο εκτός EU ανοιγοκλείνω το ethernet adapter από το control panel των Windows μέχρι να με συνδέσει EU. Αν παίζεται με squad που είναι και αυτοί από Ελλάδα τότε θα σας συνδέει κατευθείαν στα σωστά centers.

Αυτό είναι από την αρχή το χειρότερο που παρατήρησα στο παιχνίδι και απορώ πως έκαναν έτσι το release...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

What?! Εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι dedis και το voice P2P?! Σοβαρά μιλάς δεν έχει dedis?!

p.s. μονο 14gb είναι το game?! Im impressed.

λέμε πολύ μπροστά το παιχνίδι!!

τύφλα να χει το cod...εκει πλέον δε παλεύεται μετά τις 2-3 το πρωί...δεν έχω gamelobby που να χω κάτω από 95-105 ping

χαχαχα εμενα μου λες...!

edit: και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στην αρχή κάθε γύρου έχω frame drops μετά το patch..

Υποτιθεται οτι το εφτιαξαν αυτο αλλα apparently οχι

Δεν γινεται να παιξεις ετσι 

πάρα πολύ ωραιά νέα για να αρχίσει να χάνει τον κόσμο του,και να πέφτει η τιμή στα κλειδάδικα επιτέλους!

τελικά τα frame drops είναι παντού όχι μονο στην αρχή, μπορεί να παίξω χωρίς θέμα μπορεί και να έχω κάποια frame drops χωρίς να γίνετε τίποτα σε ένα δωμάτιο και σε πανικό με εκρήξεις να είμαι σταθερός, από ότι είδα το έχουν και άλλοι...καλά πάμε χριστουγεννιάτικα...

τελικά τα frame drops είναι παντού όχι μονο στην αρχή, μπορεί να παίξω χωρίς θέμα μπορεί και να έχω κάποια frame drops χωρίς να γίνετε τίποτα σε ένα δωμάτιο και σε πανικό με εκρήξεις να είμαι σταθερός, από ότι είδα το έχουν και άλλοι...καλά πάμε χριστουγεννιάτικα...

Και εγώ παρατήρησα αλλά πολύ σπάνια, ενώ πριν το patch δεν είχε καθόλου. Επίσης πολλοί ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα στο forum για το νέο patch. Δοκίμασε και ένα verify files στο Uplay μπας και...

Το έβαλα να κατεβαίνει, coming soon λέει...lol, fuckin uplay. 1 το βραδυ δεν ανοίγει?!

Χλομό πάντως το κόβω τελικά να το πάρω άμα δεν έχει dedis, competitive shooter με P2P δύσκολα..δηλαδή εδώ το Killing Floor 2 έχει να κανεις party και να μπείτε μαζί σε έναν από τους 800+servers και είναι ακόμα beta...anyways μετά το free weekend θα αποφασίσω.

τώρα μου κατέβασε ένα update 38mb για να δούμε...

Έκανα και εγώ verify και σε μένα έβγαλε το ίδιο, αλλά μάλλον είχε να κάνει με τον φάκελο "startup" που τον είχα μετονομάσει για να μην εμφανίζει κάθε φορά τα intro videos :P

Ξενερα μεγαλη με τα το patch.

Αυτο με τα παρομοια ranks τι το θελαν; εχω φαει το disconect του αιωνα και εχω κολησει στο bronze.

δεν εχω παιξει σοβαρο ματς απο την ωρα που το καναν ετσι.

Στο casual παιζω με 40 frames οταν στο ranked εχω 90.

Exω discontect 6 στα 10 ματς.

Ασε μας ρε ubisoft.

• Like 1

Εχεις λογο που γραφεις γενικα η απλα δεν χωνευεις το game?

κουβέντα να γίνεται!

όμως ένας φίλος έκανε το λάθος και μόλις μου το έκανε δώρο!Άκουσε τα εξ αμάξης..

Οπότε τώρα καταλάβατε τι θα γίνει αν μπω μέσα και με χτυπήσουν τα bugs!

Ωχ ωχ!!

• Like 1

Παιδιά με GTX 770 2 gb πώς τα πάει το παιχνιδι;

Μια "χαρά" τρέχει ακόμα και με 1gb vram και ας λέει ότι δεν το σηκώνει, φυσικά υπάρχουν μια δυο ρυθμίσεις που ρίχνουν πολύ τα fps χωρίς λόγο, overall well optimised αλλά ψιλό out dated graphs, το καλο είναι το destruction έχει ελάχιστο impact στα fps.

Πρώτη γνώμη μετά από λίγες ώρες είναι αρνητική, δεν μου αρέσει καθόλου το lobby/matchmaking, πολύ γρήγορο για SWAT/Rainbow, δεν μου αρέσει που πρέπει να specialize, θα προτιμούσα να έχεις έναν operative με custom loadout, το terrorist hunt είναι κακό και το AI γενικά. Mutli δεν έπαιξα ακόμα, final thoughts μετά το σκ, thanx again για το key :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...