Tzimaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αλλοι τρείς απο εμένα..!! JUQH-CFDA-RA3M-LTFW CCBA-NF67-XYUD-ERNJ ULGM-3GEB-XLA8-FNKR Have fun!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 και από μένα αλλα τρία κλειδάκια για το σαββατοκύριακο. LKC3-YDDA-CH9E-Y3HH YBAD-PA7R-CVPW-T8HC FVLY-X4XK-JMNB-RRAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Με EU έχετε τόσο υψηλό ping ; Oταν δεν εχεις dedicated servers ετσι παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα τον πρώτο κωδικό του Shadowmann. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Oταν δεν εχεις dedicated servers ετσι παει What?! Εγώ γιατί νόμιζα ότι είναι dedis και το voice P2P?! Σοβαρά μιλάς δεν έχει dedis?! p.s. μονο 14gb είναι το game?! Im impressed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Nope , για αυτο το ping ειναι οτι να ναι απο 90 μεχρι 170 Πιο κατω δεν εχω δει σε μενα που το κανονικο για EUW επρεπε να ειναι 60 οπως δειχνει κ το ping στον server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμενα γιατί δεν με βάζει ποτε euw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι Ubisoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Nope , για αυτο το ping ειναι οτι να ναι απο 90 μεχρι 170 Πιο κατω δεν εχω δει σε μενα που το κανονικο για EUW επρεπε να ειναι 60 οπως δειχνει κ το ping στον server Wait a sec, διαβάζω ότι τα ranked matches είναι dedicated και τα casual P2P, οποτε όταν παίζεται casual πως έχετε τέτοια ping?! Σε ranked το καταλαβαίνω άμα ο server είναι FR, UK αλλα και πάλι είναι πολύ μεγάλα. Να φανταστώ δεν είστε σε fast path? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγώ είμαι σε fastpath και έπαιζα bf4 με max 70 ping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Wait a sec, διαβάζω ότι τα ranked matches είναι dedicated και τα casual P2P, οποτε όταν παίζεται casual πως έχετε τέτοια ping?! Σε ranked το καταλαβαίνω άμα ο server είναι FR, UK αλλα και πάλι είναι πολύ μεγάλα. Να φανταστώ δεν είστε σε fast path? Δεν ειναι θεμα fast path Απ'οσο ξερω δεν εχουν dedicated servers , σε ranked ειμαι τωρα κ εχω 110 ping με fast path ενω στον EUW που δειχνει στο lobby δειχνει οτι εχω 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Q7QT-Q8A4-AC8J-V7DXAEQP-PCD3-P9CC-XXA7BCNH-PDKM-388C-JP7VL8AK-KBM3-RKA8-73WR Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από SlackulatoR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εμενα με συνδέει πλέον μόνιμα σε sbr,από ότι είδα είναι βραζιλία μεριά.... σοβαρά τώρα..?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Υποτιθεται οτι το εφτιαξαν αυτο αλλα apparently οχι Δεν γινεται να παιξεις ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Υποτιθεται οτι το εφτιαξαν αυτο αλλα apparently οχι Δεν γινεται να παιξεις ετσι χαχαχα εμενα μου λες...! edit: και κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στην αρχή κάθε γύρου έχω frame drops μετά το patch.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα