Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 12) O Glaz μπορεί να να πυροβολήσει μέσα απο τα bulletproof doors του Castle και το σημαντικότερο μέσα απο τα τζάμια του αεροπλάνου. 13) Τα shield deploy των defender μπορούν να γίνουν ηλεκτροφόρα με το gadget του Bandit. 14) Το gadget του Fuze μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε destroyable επιφάνεια. Π.χ αν το οbjective εχει ξύλινο ταβάνι πάτε στον πανω όροφο και δίνετε πόνο. 15) Τα doors του Castle σπάνε με 12 melee hits. 16) Αν αφήσετε κάποιον τραυματία μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να σκοτώσετε τον συμπαίκτη που θα έρθει για το revive. uplay id: PiC.Frantic 17) Aν δεν έχετε βρει τον hostage, μην ρίχνετε frags εδώ κι εκεί. 18) Αν δεν έχετε βρει τον hostage ή τον έχετε βρει, μην βάλετε τον Fuze να ρίξει Cluster Grenade στο δωμάτιό του. Με το 17 και 18 πήραμε 2 γύρους χθες. Edit: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ο λόγος που αν το πάρω θα ναι κάτω από 20€(και πολλά είναι) για την παρέα και μόνο..γιατί και πριν βγει,αλλά και χτες σας το πα ότι δε μου κάνει για r6 αυτό το πράγμα.. και στον αντίποδα υπάρχει αυτό. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 γιατί και πριν βγει,αλλά και χτες σας το πα ότι δε μου κάνει για r6 αυτό το πράγμα.. Δεν πρέπει να είναι σαν R6 για να είναι καλό. Έχει αρκετά για να σταθεί μόνο του σαν παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και για όποιον βαριέται να διαβάζει το παρακάτω βίντεο εξηγεί τα πάντα απο το χτεσινό Reddit AMA. https://www.youtube.com/watch?v=Xnmn3SG5YEI&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πρέπει να είναι σαν R6 για να είναι καλό. Έχει αρκετά για να σταθεί μόνο του σαν παιχνίδι. εντάξει ναι..θα μπορούσαν να του είχαν δώσει άλλο όνομα και όχι να πατήσουν πάνω του. για τους παλιούς αν το θυμούνται το vegas 2 ή για τους πολύ παλιούς μιλάμε για abomination,μπροστά σε αυτά. Για reboot δε με τρελαίνει.. Τώρα να βγουν patches και το υποστηρίξουν το παιχνίδι έχει καλώς..Και βρω και παρέα και κάνω χαβαλέ είμαστε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, βάζεις το Vegas που ήταν Gears of War with Rainbow... (ναι, υπερβολή, αλλά σε σχέση με τα 3 πρώτα...) Αν και γεγονός είναι ότι δεν είχαν τόσα gadgets και το multiplayer τους σήμερα θα ήταν πολύ basic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τρέχει τίποτα. (ευτυχώς δεν μου έχει τύχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τρέχει τίποτα. (ευτυχώς δεν μου έχει τύχει) Εγώ θα το σπαγα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν και το έκανε edit ένας στο Reddit ότι πιο σωστό είναι: Edit: Άουτς. http://gfycat.com/UncomfortableAdeptIbadanmalimbe Edit 2: Weird bug 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Troll Challenge προς όλους: ενώ ο αντίπαλος είναι σε downed state βάλτε barbed wire + το gadget του bandit για να τον αποτελειώσετε με ηλεκτροσόκ. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θα είναι ακόμη καλύτερο από το hammer kill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς θα φας πολλή ώρα για να το κάνεις αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Οι καλύτερες σκηνές της εβδομάδας για μένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 και μετά θέλει ο ghostriderlsov να το πάρουμε να ούμε,ενώ έχει τέτοια bugs.. μας τρελάνει τελείως αυτός ρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα