_Cgd_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παίδες άνοιξε επιτέλους η beta. Καληνύχτα κι έφεξε το έχω κάνει uninstall ήδη ούτως η άλλως σε 5 μέρες θα είναι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Υπερβολικά τραγική η beta ως τώρα. Το ίδιο χάλι σε προβλήματα όσο και η closed beta. Τι προβλήματα στο matchmaking, τι disconnects στο τέλος κάθε ranked match (πραγματικά ελάχιστα κατάφερα να τα ολοκληρώσω) και φυσικά το κορυφαίο πρόβλημα που όταν συνδέεσαι σε ένα match και συνεχίσει να κάνει loading κάτω αριστερά το rainbow six siege logo και το match δεν ξεκινάει ποτέ. Αναγκάζεσαι να βγεις αν παίζεις ranked και τρως και το 15λεπτο banακι σου. Α ρε ubisoft ένα καλό κάνεις, 10 στραβά μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο χάλι σε προβλήματα όσο και η closed beta. Στο PC, καμία σχέση με closed beta για εμένα. Στην closed έβρισκε αγώνα σε 5% από τις προσπάθειες, στην open μου βρίσκει στο 70%. Έχουν ακόμα δουλειά για να βρίσκει τουλάχιστον στο 90-95%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στο PC, καμία σχέση με closed beta για εμένα. Στην closed έβρισκε αγώνα σε 5% από τις προσπάθειες, στην open μου βρίσκει στο 70%. Έχουν ακόμα δουλειά για να βρίσκει τουλάχιστον στο 90-95%. Όντως τα πράγματα ήταν πολύ πιο βελτιωμένα σε σχέση με την closed, σε βαθμό που μπορούσες να ευχαριστηθείς το παιχνίδι μαζί με φίλους χωρίς τις ατελείωτες αναμονές σε matchmaking! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Διαβάστε και αυτό: https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/3ue45j/why_r6s_fails_from_the_view_of_a_pc_competitive/ Το παιχνίδι ενώ έχει προοπτική, έχει τα ίδια προβλήματα με το BF4 (τότε που όλοι διαμαρτυρόντουσαν για hit registration, low tick rate κτλ). Από εμένα άκυρο για την ώρα ειδικά σε αυτήν την τιμή έως να διορθώσουν αυτά που πρέπει αν και δεν το βλέπω (εξαιτίας των consoles). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Διαβάστε και αυτό: https://www.reddit.c...pc_competitive/ έχει τα ίδια προβλήματα με το BF4 (τότε που όλοι διαμαρτυρόντουσαν για hit registration, low tick rate κτλ). Οι αριθμοί αυτοί ("CS has a tick of 64, or 128 on pro servers") δεν έχουν ουσία - στο Call of Duty 4, που για πολλούς ήταν μακράν ένα από τα καλύτερα competitive, οι σέρβερ είχαν μόνο 30 tickrate... Έχω παίξει 50+ ώρες σε closed και open BETA και το hit-reg είναι ΑΨΟΓΟ. Δεν ξέρω πώς θα είναι το παιχνίδι στο Launch, άλλα οι σφαίρες πάνε ακριβώς εκεί που σημαδεύω, δεν έχω παραπονεθεί ποτέ. Σε άλλα παιχνίδια κάθε τρεις και λίγο πάνε όπου νάνε (και στο BF4 σε σερβερ με 60Hz tickrate) και πατάω συνέχεια να δω το ping μπας και φταίει αυτό... (νομίζω όλοι μας έχουμε βρεθεί εκεί, σωστά; Στο Siege ούτε μια φορά δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω, και για μένα αυτό μετράει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Άψογο δεν είναι, αν ήταν δεν θα υπήρχαν trade kills και 1 shots (χωρίς headshot) ενώ η killcam δείχνει άλλα. Σε μία φάση εχθές έφαγα one-shot και στην killcam με έδειξε να πεθαίνω πιο μετά, με παραπάνω σφαίρες. Επίσης δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τα datacenters, απ'ότι φαίνεται σε συνδέει και στα αμερικάνικα και αν είναι έτσι και στο release είναι τραγικό λόγο του ping. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα εξηγήσει η ομάδα των developers τους και γενικά να επικοινωνούν πιο πολύ με το playerbase πράγμα που δεν βλέπω να κάνουν. Κρίνοντας από τις beta δεν κάνει για competitive ακόμη, για τους παραπάνω λόγους και για διάφορα glitches που υπάρχουν όπως το να φαίνεται το όπλο πίσω από τον τοίχο κτλ. Τέλος το να έχουν βγει cheat/hacks από τώρα λέει πολλά για το state του παιχνιδιού που απ'ότι φαίνεται ούτε anti-cheat έχει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Άψογο δεν είναι, αν ήταν δεν θα υπήρχαν trade kills και 1 shots (χωρίς headshot) ενώ η killcam δείχνει άλλα.Άλλο να έχει πρόβλημα το killcam, που πράγματι έχει αν και το βελτίωσαν σε σχέση με την closed ΒΕΤΑ που ήταν απαίσιο, και άλλο να έχει πρόβλημα με το hitreg. Προβληματική killcam δεν επηρεάζει το competitive διότι το ranked έχει την killcam disabled, άλλα και να μην την είχε, το replay (killcam) δεν έχει να κάνει με την έκβαση του αγώνα. απ'ότι φαίνεται σε συνδέει και στα αμερικάνικαΕμάς (~15 παίχτες στην ομάδα) δεν μας έχει συνδέσει σε μη-ευρωπαικό σέρβερ ακόμα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρόβλημα αυτό με άλλους. Το ping μας ήταν πάντα ομαλό σε λογικά επίπεδα (50-100). developers τους και γενικά να επικοινωνούν πιο πολύ με το playerbase πράγμα που δεν βλέπω να κάνουν.Υπάρχει επικοινωνία με το playerbase. Δεν ξέρω να συγκρίνω με developers από άλλα παιχνίδια στο συγκεκριμένο. Είμαι τακτικός στο reddit του παιχνιδιού, εκπρόσοποι της Ubisoft απαντούν τακτικά σε αναρτήσεις, και μετά από comments στο reddit, διόρθωσαν τα εξής (μεταξύ άλλων): -dedicated servers for custom matches to support competitive -Downtime between rounds reduced -shield nerfing -pulse cardiac sensor remake -IQ sensor buffed -open beta prior to launch Τέλος το να έχουν βγει cheat/hacks από τώρα λέει πολλά για το state του παιχνιδιούΔυστυχώς cheats βγαίνουν άμεσα σε κάθε παιχνίδι που βγαίνει ανεξαρτήτως anti-cheat. Είχαν βγει cheat σε όσες BETA έχω λάβει μέρος (Call of Duty, Crysis, Battlefield, CS), και πάντα θα υπάρχουν ακριβά cheat που δεν πιάνονται, ήμουν admin στο ESL 5+ χρόνια και είχαμε συνέχεια να κάνουμε με cheaters που δεν του έπιανε το anti-cheat στο CS, BF, COD κτλ. Εδώ χρειάζεται native demo recording από το παιχνίδι για να τα ανεβάζουν στα competitive matches μετά από τον αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδες ακομα δεν μπορω να κατεβασω το game ,τι σκατα εχουν κανει στο site τους? Μηπως ξανακλεισε και οποιος προλαβε να μπει?? Στα games μου στο Uplay δεν ειναι,μπαινω στο Site τους παταω download για Uplay και μετα με πεταει στην σελιδα με τον λογαριασμο μου,απο που κατεβαινει το ρημαδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στα free games εψαξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι ουτε εκει.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασε με καινουριο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Tο βρηκε κατευθειαν με νεο account,αν ειναι δυνατον... Ατταλε σου χρωσταω σουβλακια να ξες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 2 γυρο χοιρινο τζατζικι μουσταρδα κετσαπ απο γυρο της πλατειας 2,30 each να ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα