Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρωσοκατασταση :) , η πιο ωραια προσθηκη για μενα ο KAPKAN.

Στην android εφαρμογη του uplay αν πατε στα παιχνιδια σας θα βρειτε 3 δωρεαν skin για οπλα, αν εχετε και στο uplay ποντους περνεται και αλλα πραγματα.

Στην pc εφαρμογη δεν φενονται ακομα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

H open beta θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο τέλος.

Ubicrap rules

θα παιζουν αυτοι που αγορασαν το παιχνιδι με αυτους που παιζουν beta? o.O

Απλα δεν θα κανουν beta :P

Λένε πως βελτιώθηκε η κατάσταση στο match making με το maintenance, αλλά το ότι το γύρισαν σε closed beta πάλι χωρίς να κάνουν delay το release μου βρομάει. Δηλαδή όταν γίνει το release και μπουν πολλά άτομα ίσως να έχει προβλήματα πάλι.

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το Uplay ομως δεν με αφηνει καθολου να μπω στο game.. ειναι επειδη εχουν πεσει η servers? Με το που ανοιγω το rainbow με βγαζει στο Uplay Overview και αριστερα μου γραφει Preloaded και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω για το χρονο σας!!

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το Uplay ομως δεν με αφηνει καθολου να μπω στο game.. ειναι επειδη εχουν πεσει η servers? Με το που ανοιγω το rainbow με βγαζει στο Uplay Overview και αριστερα μου γραφει Preloaded και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω για το χρονο σας!!

Έχεις κλειδί για closed beta; αν όχι τότε γι αυτό δεν σε αφήνει.

Δεν θέλω ''να σου την πώ'' όμως δεν θέλει πολύ κόπο δυο τρία μηνύματα πιο πίσω να πας θα καταλάβεις οτι ακυρώθηκε η open beta 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Slackulator οχι δεν εχω κλειδι.. Svarthagalos τις διαβασα τις σελιδες αλλα εκτος απο αυτο το γνωριζω οτι ακυρωθηκε η beta απλως επειδη εβλεπα σε live streaming παιδια οπου εμπαιναν στο game menu χωρις ομως να μπορουν να παιξουν.. και αναρωτιομουν εγω γιατι δεν μπορω να μπω καθολου.. ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. :)

Edit: Μολις μπηκα!!

Επεξ/σία από ChrisRX-8
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...