micahel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ρωσοκατασταση , η πιο ωραια προσθηκη για μενα ο KAPKAN. Στην android εφαρμογη του uplay αν πατε στα παιχνιδια σας θα βρειτε 3 δωρεαν skin για οπλα, αν εχετε και στο uplay ποντους περνεται και αλλα πραγματα. Στην pc εφαρμογη δεν φενονται ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς και με τα R6S credits να αγοράσεις skins για όπλα, απο αυτά που έχει δώσει for free η Ubi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 H open beta θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο τέλος. Ubicrap rules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 H open beta θα γίνει μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο τέλος. Ubicrap rules θα παιζουν αυτοι που αγορασαν το παιχνιδι με αυτους που παιζουν beta? o.O Απλα δεν θα κανουν beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για ποτε τα demos βαφτίστηκαν betas χαμπάρι δεν πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Για ποτε τα demos βαφτίστηκαν betas χαμπάρι δεν πήρα Πίστευε και μη ερεύνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 U.B.I.S.O.F.T Unbelievable Bulshit Internasional Software Of Future Technology. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ λέω να μας το δώσουν με καμία καλή μείωση τιμής καθώς ο περισσότερος κόσμος σε reddit κλπ έχει ξενερώσει κ έχει ακυρώσει κ τα pre order Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λένε πως βελτιώθηκε η κατάσταση στο match making με το maintenance, αλλά το ότι το γύρισαν σε closed beta πάλι χωρίς να κάνουν delay το release μου βρομάει. Δηλαδή όταν γίνει το release και μπουν πολλά άτομα ίσως να έχει προβλήματα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisRX-8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το Uplay ομως δεν με αφηνει καθολου να μπω στο game.. ειναι επειδη εχουν πεσει η servers? Με το που ανοιγω το rainbow με βγαζει στο Uplay Overview και αριστερα μου γραφει Preloaded και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω για το χρονο σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το Uplay ομως δεν με αφηνει καθολου να μπω στο game.. ειναι επειδη εχουν πεσει η servers? Με το που ανοιγω το rainbow με βγαζει στο Uplay Overview και αριστερα μου γραφει Preloaded και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω για το χρονο σας!! Έχεις κλειδί για closed beta; αν όχι τότε γι αυτό δεν σε αφήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω κατεβασει το παιχνιδι απο το Uplay ομως δεν με αφηνει καθολου να μπω στο game.. ειναι επειδη εχουν πεσει η servers? Με το που ανοιγω το rainbow με βγαζει στο Uplay Overview και αριστερα μου γραφει Preloaded και τιποτα παραπανω.. ευχαριστω για το χρονο σας!! Δεν θέλω ''να σου την πώ'' όμως δεν θέλει πολύ κόπο δυο τρία μηνύματα πιο πίσω να πας θα καταλάβεις οτι ακυρώθηκε η open beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisRX-8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Slackulator οχι δεν εχω κλειδι.. Svarthagalos τις διαβασα τις σελιδες αλλα εκτος απο αυτο το γνωριζω οτι ακυρωθηκε η beta απλως επειδη εβλεπα σε live streaming παιδια οπου εμπαιναν στο game menu χωρις ομως να μπορουν να παιξουν.. και αναρωτιομουν εγω γιατι δεν μπορω να μπω καθολου.. ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.. Edit: Μολις μπηκα!! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από ChrisRX-8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιδια κανα φθηνο κλειδι να παρω το παιχνιδι που μπορω να βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vilain20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παίδες άνοιξε επιτέλους η beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα