Greekz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια εμενα στο uplay δεν μου εμφανιζει τη beta και θελω να παιξω τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα φιλε ...εχω την 680 και παιζω και ultra χωρις θεμα....σε λεπτομεριες δεν εχω μπει αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και οπτιμαρισμενο που παιζει τελεια σε ολα.... παιδια ψαχνω ενα link που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι για το rainbow six siege που ελεγε οτι ειχε κανει μια clan καλησπερα φιλε ...εχω την 680 και παιζω και ultra χωρις θεμα....σε λεπτομεριες δεν εχω μπει αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και οπτιμαρισμενο που παιζει τελεια σε ολα.... παιδια ψαχνω ενα link που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι για το rainbow six siege που ελεγε οτι ειχε κανει μια clan Για τα ultra δε θέλει πάνω από 4GB vram? μπορείς να ποστάρεις ένα screen από τα settings? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τι τραγικό matchmaking είναι αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Πολυ κραξιμο και στο reddit.Κανουν maintenance...Αυριο θα εχει πλακα που θα μπει λαος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για τα ultra δε θέλει πάνω από 4GB vram? μπορείς να ποστάρεις ένα screen από τα settings? ευχαριστω η μπαρα που δειχνει κατω το παιχνιδι στη μνημη ειναι κοκκινη αλλα παιζει μια χαρα.... τα settings ειναι αυτα που δεινει στο παιχνιδι ....δεν εχω αλαξει τπτ....αλλα παιζω σε very high γιατι δεν υπαρχει λογος να το τσιτωνω χωρις λογο μιας και ειναι σουπερ ακωμα και σε mid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια.... καπου ειχα δει τυχαια που ανεφερε ενα παιδι για clan sto siege.....και ειχε ποσταρει ενα link.... ξερεις κανεις που ειναι αυτο το λινκ? http://www.insomnia.gr/topic/531565-rainbow-six-siege/?p=54405566 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Προσέξτε, το Ultra δεν ενεργοποιεί το HBAO+, θα πρέπει να το βάλετε εσείς. Κατά τα άλλα, κλασικά Off το Post-AA και ενεργοποίηση του MSAA αν το σηκώνει η GPU. Άντε να δω μπας και παίξουμε κάνα match σήμερα γιατί χτες το βράδυ άδικα πάλευα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τζιφος εχτες,αντε να δουμε & σημερα...καλημερα σε ολους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα ανοίγει για όλους έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εδώ δεν μπορούσαμε να παίξουμε οι ''λίγοι'' χτες, φαντάζομαι σήμερα τι θα γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Οι servers Αμερική είναι; 150+ ping ενώ στην closed είχα 80-90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Data centers available during the Open Beta: NCSA: US East, US West, US Central, US South Central, Brazil South EMEA: EU West, EU North APAC: Asia East, Asia SouthEast, Australia East 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον επιλέγει ότι νάνε τότε, γιατί όλο US με βάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ποτε ανοιγει για ολους το παιχνιδι? Στο uplay δεν μου το βγαζει ακομα, εχει συγκεκριμενη ωρα που θα ανοιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα