Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα φιλε ...εχω την 680 και παιζω και ultra χωρις θεμα....σε λεπτομεριες δεν εχω μπει αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και οπτιμαρισμενο που παιζει τελεια σε ολα....

παιδια ψαχνω ενα link που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι για το rainbow six siege που ελεγε οτι ειχε κανει μια clan

καλησπερα φιλε ...εχω την 680 και παιζω και ultra χωρις θεμα....σε λεπτομεριες δεν εχω μπει αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και οπτιμαρισμενο που παιζει τελεια σε ολα....

παιδια ψαχνω ενα link που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι για το rainbow six siege που ελεγε οτι ειχε κανει μια clan

Για τα ultra δε θέλει πάνω από 4GB vram? μπορείς να ποστάρεις ένα screen από τα settings? ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα ultra δε θέλει πάνω από 4GB vram? μπορείς να ποστάρεις ένα screen από τα settings? ευχαριστω

η μπαρα που δειχνει κατω το παιχνιδι στη μνημη  ειναι κοκκινη αλλα παιζει μια χαρα....

τα settings ειναι αυτα που δεινει στο παιχνιδι ....δεν εχω αλαξει τπτ....αλλα παιζω σε very high γιατι δεν υπαρχει λογος να το τσιτωνω χωρις λογο μιας και ειναι σουπερ ακωμα και σε mid

• Like 1

καλησπερα παιδια....

καπου ειχα δει τυχαια που ανεφερε ενα παιδι για clan sto siege.....και ειχε ποσταρει ενα link....

ξερεις κανεις που ειναι αυτο το λινκ?

http://www.insomnia.gr/topic/531565-rainbow-six-siege/?p=54405566

Προσέξτε, το Ultra δεν ενεργοποιεί το HBAO+, θα πρέπει να το βάλετε εσείς. Κατά τα άλλα, κλασικά Off το Post-AA και ενεργοποίηση του MSAA αν το σηκώνει η GPU. Άντε να δω μπας και παίξουμε κάνα match σήμερα γιατί χτες το βράδυ άδικα πάλευα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...