SlackulatoR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για όσους βγάζει NAT Strict και θέλετε να το κάνετε Open πάτε στο router και ενεργοποιείτε το DMZ, στην IP βάζετε αυτή του PC σας. Γίνεται και με port forward... Το match making ακόμη έχει θέματα (αργεί και φεύγουν όλοι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μόνο σε μένα τα γραφικά είναι λίγο ότι νάνε? Χειρότερα από τη beta. Εχει μία περίεργη αίσθηση, ενώ βγάζει στα recommented ( medium ) πάνω από 100fps η κίνηση είναι λίγο ζαλάδα. Η φταίει που η nvidia δεν έβγαλε drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εμενα τα γραφικα μου φαινονται ωραια αν και τα textures ταχω στα medium λογω 2gbvram. το μονο που μ φαινεται καπως ειναι οτι παρολο που παιζω με 50-60fps φαινεται σαν να πηγαινουν αργα οι παιχτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εμενα δεν αργει καθολου το matchmaking.Οσοι εχουν glitches με AMD ας κατεβασουν τους νεους crimson drivers κατα προτιμηση με DDU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δινει perfomance σε rainbow? αν και δεν με ενδιαφερει γτ δεν θα το αγορασω... οπως και στην 7870 που εχω δεν νομιζω να δω μεγαλη διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Glitches ειπα, οχι performance issues.Στο inside benchmark που εχει δεν ειδα διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δν ειπα πως ανεφερες για perfomance,εγω απλα ρωτησα αν δινει σε perfomance, δοξα τον θεο καταλαβα τι εγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια.... καπου ειχα δει τυχαια που ανεφερε ενα παιδι για clan sto siege.....και ειχε ποσταρει ενα link.... ξερεις κανεις που ειναι αυτο το λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδες ποτε ανοιγει τον open Beta για PC? Εχω κανει ηδη preload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδες ποτε ανοιγει τον open Beta για PC? Εχω κανει ηδη preload Κανε back κανα 2 σελιδες. Τσαμπα τα γραφουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το matchmaking τον π***ζει άσχημα σήμερα ελπίζω αύριο που θα ανοιξει κανονικά-κανονικά να μπορούμε να μπούμε και σε κανένα match Κανείς με 770/680/760 2GB να ανταλλάξουμε απόψεις περι καλύτερων settings gameplay / perfomance ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κανε back κανα 2 σελιδες. Τσαμπα τα γραφουμε? Δεν το ρωτησα σωστα υπαρχει καποια ωρα που θα ανοιξει? Γνωριζουμε τπτ? Π.χ στης 12 ειναι 25 του μηνα αλλα δεν νομιζω να γινει open Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 5 το απογευμα αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για οσους θελουν να κανουν skip τα unscippable videos βαλτε ενα x ή οτιδηποτε στον φακελο startup. Για το blurry σαν το motion blur: Post Process Anti Aliasing on Off or FXAA to fix this Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το matchmaking τον π***ζει άσχημα σήμερα Κανείς με 770/680/760 2GB να ανταλλάξουμε απόψεις περι καλύτερων settings gameplay / perfomance ? καλησπερα φιλε ...εχω την 680 και παιζω και ultra χωρις θεμα....σε λεπτομεριες δεν εχω μπει αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλα δουλεμενο και οπτιμαρισμενο που παιζει τελεια σε ολα.... παιδια ψαχνω ενα link που ειχε ποσταρει ενα παλικαρι για το rainbow six siege που ελεγε οτι ειχε κανει μια clan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα