dark vader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πως περνάμε τα κλειδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πως περνάμε τα κλειδιά? uplay και ενεργοποίηση απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 παιδια ειμαι λατρης του Battlefield και δε πιστευα οτι θα με συγκινουσε αλλο fps...Το λατρεψα ...φοβερη ατμοσφαιρα ωραιο gameplay με τακτικες και ουτε καν συγκριση με COD....εγω επαιζα μονος μου αλλα οποιος τυχερος εχει αλλα 4 ατομα παρεα πιστευω θα ειναι ακομα πιο απιστευτη εμπειρια...αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 NMRV-7TBF-LLJ3-CN9A BALD-K9H9-CG8A-CJBA L6PA-DNMM-A7AC-ENEE BHN3-NBNG-GYCL-GBJX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αλλο το cod αλλο το tactical fps.To cod πλεον μονο auto aim δεν κανει, και το λεω ως λατρης των cod series.Ξεκινησα με την λογικη του cod -γιουριαααα- και εφαγα τα μουτρα μου, καμια σχεση.Άλλα πραγματα κανεις και αλλιως χρησιμοποιεις αυτα που εχεις πανω σου.Και εμενα μου αρεσει αρκετα.Σχετικα γρηγορα matches πραγμα που γουσταρω γιατι δεν χρειαζεται να εισαι dedicated για μεγαλα διαστηματα.Κατα τα αλλα το 417 της Twitch πολυ μετριο, not worth for me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 παιδια ειμαι λατρης του Battlefield και δε πιστευα οτι θα με συγκινουσε αλλο fps...Το λατρεψα ...φοβερη ατμοσφαιρα ωραιο gameplay με τακτικες και ουτε καν συγκριση με COD....εγω επαιζα μονος μου αλλα οποιος τυχερος εχει αλλα 4 ατομα παρεα πιστευω θα ειναι ακομα πιο απιστευτη εμπειρια...αυτα εαν δεν φτιαχτεί το Ping και εαν δεν υπάρξουν dedicated servers,μόνο κλάμα θα έχει για οποιον το πάρει ακόμα κα με 150ping που έχω παίξει ριχνω 4 με το 417 και στην 5η βολή βλέπω το hit indicator/damage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γενικά η beta έχει πολλά θέματα. Απλά δεν κάνουμε pre-order και περιμένουμε reviews κλπ όταν κυκλοφορήσει. Νομίζω το έχουμε μάθει πλέον. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ubisoft... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 το dedicated server είναι σημαντικό, όχι μόνο για ping αλλά και για cheats. Πολύ πιθανών να το αγοράσω αν έχει dedicated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Είπαν ότι θα έχει dedicated servers ; Αν είναι έτσι είναι σίγουρη η αγορά του, αλλά τα 50Ε είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 warhead υπόθεση κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Είπαν ότι θα έχει dedicated servers ; Αν είναι έτσι είναι σίγουρη η αγορά του, αλλά τα 50Ε είναι πολλά. Tο preorder στα κλειδαδικα ειναι πλεον στα 35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ξέρουμε τι ώρα τελειώνει η beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 7 το πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 7 το πρωι Μια χαρά τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ακόμη up είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα