Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια ειμαι λατρης του Battlefield και δε πιστευα οτι θα με συγκινουσε αλλο fps...Το λατρεψα ...φοβερη ατμοσφαιρα ωραιο gameplay με τακτικες και ουτε καν συγκριση με COD....εγω επαιζα μονος μου αλλα οποιος τυχερος εχει αλλα 4 ατομα παρεα πιστευω θα ειναι ακομα πιο απιστευτη εμπειρια...αυτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο το cod αλλο το tactical fps.
To cod πλεον μονο auto aim δεν κανει, και το λεω ως λατρης των cod series.
Ξεκινησα με την λογικη του cod -γιουριαααα- και εφαγα τα μουτρα μου, καμια σχεση.
Άλλα πραγματα κανεις και αλλιως χρησιμοποιεις αυτα που εχεις πανω σου.
Και εμενα μου αρεσει αρκετα.
Σχετικα γρηγορα matches πραγμα που γουσταρω γιατι δεν χρειαζεται να εισαι dedicated για μεγαλα διαστηματα.

Κατα τα αλλα το 417 της Twitch πολυ μετριο, not worth for me.

παιδια ειμαι λατρης του Battlefield και δε πιστευα οτι θα με συγκινουσε αλλο fps...Το λατρεψα ...φοβερη ατμοσφαιρα ωραιο gameplay με τακτικες και ουτε καν συγκριση με COD....εγω επαιζα μονος μου αλλα οποιος τυχερος εχει αλλα 4 ατομα παρεα πιστευω θα ειναι ακομα πιο απιστευτη εμπειρια...αυτα

εαν δεν φτιαχτεί το Ping και εαν δεν υπάρξουν dedicated servers,μόνο κλάμα θα έχει για οποιον το πάρει :-D

ακόμα κα με 150ping που έχω παίξει ριχνω 4 με το 417 και στην 5η βολή βλέπω το hit indicator/damage.

Γενικά η beta έχει πολλά θέματα. Απλά δεν κάνουμε pre-order και περιμένουμε reviews κλπ όταν κυκλοφορήσει. Νομίζω το έχουμε μάθει πλέον. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ubisoft... :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...