Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Απέχει πολύ από tactical shooter και για αυτό το άφησα, έχουμε πήξει με τέτοια fast paced ultra unrealistic fps και όλα ίδια είναι, νόμιζα θα δούμε κάτι παρόμοιο με τα παλιά καλά games raven shield, swat, warfighter αλλα μπα, και από την στιγμή που δεν είναι αυτό που λέγανε τότε το 4vs4 είναι απλά γέλιο. Άμα είναι να δώσω λεφτά σε "co-op' game το GR:WIldlands φαίνεται πιο fun. Εγώ ή δεν συνδέομαι (Please wait while----we take forever to connect you to Ubisoft servers without saying that connection was dropped) ή moderate NAT, παρ' όλο που έχω ανοιχτά τα ports, οπότε και για το Wildlands πάλι το φοβάμαι. Πρώτη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 και σε εμενα τα ιδια σημερα, δεν μπενει με τιποτα, βρισκω ατομα απο την ομαδα μου αλλα δεν βρισκω εχθρους. δεν εχω κανει port forward αλλα δουλευε μεχτι τωρα, λετε να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 η αλήθεια ειναι οτι ανα καιρούς πέφτει η σύνδεση. Μπορώ να πω οτι μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενδιαφέρον,ιδιαίτερα οταν παίζεις αμυνα στις βόμβες. ασφαλίζεις τα πάντα και περιμένεις να σου έρθουν καλύτερο Ping να είχαμε μόνο,το καλύτερο που πέτυχα ηταν 107ms και το multi σε αυτή την περίπτωση ήταν αρκετά σωστό. Σε μεγαλύτερες τιμές απλά δεν προλάβαινεις να καλυφτείς,περνας απ το ενα δωμάτιο στο αλλο και σε έχει φάει,τον βλέπεις αργά κλπ. Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι όπως έγραψα και πριν,θα περιμένω να δω τελικό αποτέλεσμα. Λίγο μεγαλύτερη διάρκεια να είχε ο γύρος χρειάζεται,δεν μπορεί σε 3 λεπτά να πρέπει να βγει πχ η αμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά επειδή σε random matchmaking δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη, αν θέλετε πείτε uPlay IDs να κάνουμε add ο ένας τον άλλον να παίζουμε μέχρι να τελειώσει. Kimimaro_93 εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά επειδή σε random matchmaking δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη, αν θέλετε πείτε uPlay IDs να κάνουμε add ο ένας τον άλλον να παίζουμε μέχρι να τελειώσει. Kimimaro_93 εδώ. K_katakouzinos not jocking 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Syntrof0s επισεις not jocking και δεν ειμαι κανενος ο συντροφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξέρω γιατί αλλά βρέθηκα και με άλλον κωδικό για την beta H4L8M6JTC5GZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω έναν παραπάνω, αν θέλει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ έχω έναν παραπάνω, αν θέλει κάποιος. Εγω αν υπαρχει ακομη! ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω αν υπαρχει ακομη! ;p Έχεις PM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 έχει δει κανείς διαφορά στα γραφικά απο medium σε high Και άνω; με Medium textures Παίζω και ολα τα υπολοιπα τέρμα και πραγματικά φαίνεται αρκέτα ωραιο για ΒΕΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 κι άλλο 3W3M158OZ9BJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Γράψτε τα nickname σας να παίξουμε κάνα match-άκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 perarmy2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα