Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και 'γω έχω υψηλό ping(100-130), αλλά ναι είναι χάλι οι servers γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις τωρα ανακαλυψα οτι αν κανεις εσυ host vs AL εχεις normal ping.Edit: η χαρα του 47ping ηταν για λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνιδι σπερνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικώς οι servers είναι μαύρο χάλι ..... οπότε ^ Και 'γω έχω υψηλό ping(100-130), αλλά ναι είναι χάλι οι servers γενικότερα. Και το Host Migration πώς γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνιδι σπερνει!!! No it doesn't... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες, αργα το βραδυ εφτασε ο κωδικος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ χθες βράδυ παρέλαβα κωδικό. Κατεβάζω τώρα, και θα το δοκιμάσω το βράδυ. Δεν περιμένω και πολλά να λέμε την αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 μια απο τα ιδια...ρεεε κανονισμενα ολα ταχουν οι κεραταδεςς -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα το terrorist hunt το διασκεδαζω πολυ.MP χτες δεν καταφερα, πολλα προβληματα με τους servers και με πεταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρες!!! Ευχαριστήθηκα και γώ πολύ το Terrorist Hunt όπου γίνεται ο κακός χαμός αλλα και το 5v5 δεν πάει πίσω καθότι πολυ πιο δύσκολο αφού παίζεις αντίπαλος με το ανθρώπινο IQ. Πραγματικά το γουστάρω αλλά όχι και για 60euro κανά 30άρι θα το έδινα.. Σημειωτεον εγραψα 5ωρες παιχνιδιου κσι επισης να προσθεσω πως η επαφη με τους συμπαικτες μου ηταν πολυ καλη και ουσιωδης για την εκβαση του αποτελεσματος. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από Tzimaras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 αρκετά μέτριο το παιχνίδι, πολύ COD οειδές στύλ,300 σφαίρες για να πέσει ο αντίπαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες, αργα το βραδυ εφτασε ο κωδικος! me2..κατεβάζω τώρα..προλαβαίνω να παίξω;πότε κλείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπαίνω καν στους servers. Όλα τα παιχνίδια της nUbi και ξέρω τι να κάνω για να παίξω online από παλιά, αλλά εδώ, "please wait while we connect you to the Ubisoft servers". Forever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπαίνω καν στους servers. Όλα τα παιχνίδια της nUbi και ξέρω τι να κάνω για να παίξω online από παλιά, αλλά εδώ, "please wait while we connect you to the Ubisoft servers". Forever. Επειδή είναι nUbi, μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε όλα τα ports του παιχνιδιού ανοιχτά, αλλιώς δεν θα βρίσκετε κόσμο: Uplay PC: TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200 Game Ports: Inbound UDP: 3074, 11060 - 11065 Eκανα αυτο και μπαινω. Αλλα ναι , οι σερβερς ας πουμε σημερα ηταν οτι να'ναι. Δεν εβρισκε με τπτ κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 το εβαλα απτο πρωι να κατεβαινει ωστε βραδυ που θα γυρισω σπιτι να μπω κατευθειαν να παιξω ανυπομονω btw γτ ειχε καιρο να βγει απο την rainbow six. οπως λαι περιμενω καποια στιγμη να βγει το swat αλλα και το commandos (αν ξαναβγαλουν ποτε) Υ.Γ.το παιχνιδι θα μεινει ως εχει σωστα;δλδ συμφωνα με τα τρειλερ που ειχαν κυκλοφορησει;γτ καπου διαβασα οτι θαχει μονο multi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα