wazzaa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ παιδιά βάζω το κλειδί στο Steam αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα.Ακολούθησα τα βήματα ακριβώς.Πατάω στην προσθήκη παιχνιδιού, κάνε Copy-paste τον κωδικό από το e-mail αλλά δεν μου το δέχεται...Τι κάνω λάθος?Για την ακρίβεια μου βάζει ότι ο κωδικός που βάζω δεν είναι έγκυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ παιδιά βάζω το κλειδί στο Steam αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα. Ακολούθησα τα βήματα ακριβώς. Πατάω στην προσθήκη παιχνιδιού, κάνε Copy-paste τον κωδικό από το e-mail αλλά δεν μου το δέχεται... Τι κάνω λάθος? Για την ακρίβεια μου βάζει ότι ο κωδικός που βάζω δεν είναι έγκυρος. Uplay ωρε Ποιο steam. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει θεμα με το steam. Δοκιμασε με το μπουρδογιουπλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ παιδιά βάζω το κλειδί στο Steam αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα. Ακολούθησα τα βήματα ακριβώς. Πατάω στην προσθήκη παιχνιδιού, κάνε Copy-paste τον κωδικό από το e-mail αλλά δεν μου το δέχεται... Τι κάνω λάθος? Για την ακρίβεια μου βάζει ότι ο κωδικός που βάζω δεν είναι έγκυρος. κατεβαζεις uplay κανεις acc αν δεν εχεις πατας activate game και εκει κανεις copy paste τον κωδικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις όλων.Acount έχω. Το κατεβάζω τώρα και ενημερώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Uplay ωρε Ποιο steam. Βασικα εχει και για steam apparently. https://support.ubi.com/en-GB/faq/article/000021992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το ξέρω. Για αυτό άλλωστε και ρώτησα εξαρχής. Ακολουθούσα τα βήματα και δεν μπορούσα να περάσω το δεύτερο βήμα.Για αυτό κατέβασα το Uplay και το παιχνίδι κατεβαίνει ήδη.Ευχαριστώ για την βοήθεια όλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω το παιχνίδι κατεβάσμένο ( preload ) πώς μπορώ να κάνω το κουτο uplay να αναγνωρίσει τα αρχεία του παιχνιδιού χωρίς να το ξανακατεβάσω ( 3άρα γραμμή ) Eυχαριστώ Δε δούλεψε κανένας γνωστός τρόπος οπότε πάμε για download, πολύ χάλια το uplay σαν πλατφόρμα αιώνες πίσω από steam , battlenet ακόμα και από το origin. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν δουλεύει στο steam όντως, uplay με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως το κατεβαζει σφαιρα με 1.7 βλεπω.Για να δουμε θα παιζει η τζαμπα το κατεβαζουμε.Μηπως ξερετε ποσες μερες θα κρατησει η βετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως το κατεβαζει σφαιρα με 1.7 βλεπω.Για να δουμε θα παιζει η τζαμπα το κατεβαζουμε.Μηπως ξερετε ποσες μερες θα κρατησει η βετα? Μέχρι πρώτη Οκτώβρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες οπως πιο πισω ειπωθηκε, οπωσδηποτε port forwarding . Αλλιως θα ψαχνετε και δε θα βρισκετε. Για να πω την αληθεια ειμαι τεραστιος νουμπας. Δε πειραζει ομως, θα το μαθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι πρώτη Οκτώβρη Eυχαριστω φιλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Eχει κανεις αλλος high ping? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικώς οι servers είναι μαύρο χάλι ..... οπότε ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα