Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά έκλαψα. Εγώ το έσωσα για μελλοντική χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχει φροντίσει ο θείος και υπάρχει preload το παιχνίδι για όποιον δεν έχει γρήγορη σύνδεση, όπως κι εγώ.... Χαμός γίνεται στο reddit από το πρωί που διαβάζω EDIT: 05:40 πμ ο κωδικός ακόμα " αχνοφαίνεται " :P Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από SpirosKerkyra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Will Not Feature A Single-Player Campaign άμα το βρω μέχρι 15€ ίσως το πάρω,γιατί δε θέλω άλλο ένα csbtw κωδικός δεν μου έχει έρθει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε εδώ κωδικός. Από giveaway της Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε εδώ κωδικός. Από giveaway της Nvidia. μας δουλεεεεεεεεεεεεεεεευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν ληξει θα μας ερθει και ο κωδικος οεο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μεθαυριο (αντε πες 1 οκτωβρη) ληγει η beta. Εχω γραφτει πριν κανα μηνα. Κωδικος γιοκ. Τωρα και να'ρθει , δε θα εχω χρονο για να παιξω. Φοβεροι εκει στην nUbi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μεθαυριο (αντε πες 1 οκτωβρη) ληγει η beta. Εχω γραφτει πριν κανα μηνα. Κωδικος γιοκ. Τωρα και να'ρθει , δε θα εχω χρονο για να παιξω. Φοβεροι εκει στην nUbi σκέφτομαι να κάνω νέα εγγραφή με το κλειδί από το humble bundle..έστω να δω τί φτιάξαν τα παιδιά,να δικαιωθώ άλλη μια φορά και να το παρατήσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτελους,εμενα μου τωρα.Ελπιζω να μην ξενερωσω απο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 σκέφτομαι να κάνω νέα εγγραφή με το κλειδί από το humble bundle..έστω να δω τί φτιάξαν τα παιδιά,να δικαιωθώ άλλη μια φορά και να το παρατήσω Δεν χρειάζεται, άπλα ενεργοπoιησετο από το κανονικό σου account. Το ότι έχεις μπει στην λίστα της nvidia δεν επηρεάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παιζοντας την beta μπορω να πω οτι το game ειναι αρκετα ωραιο . Τα δυο modes που εχει ειναι πολυ ωραια ,ειδικα το terrorist hunt,η ποικιλια οπων ειναι μεγαλη οπως και των gadget. Το αρνητικο επειδη ειναι beta ειναι πως εχουμε 2 πιστες ολες και ολες ,οποτε πολλοι θα το βαρεθουν μετα απο μερικα game. Επισης σε συστημα με 4gb ram,5770 1gb, amd 9950@2,6 ,αναλυση 1400χ1050 παιζει στα low κολλημενο 60(για οσους αναρωτιουνται αν θα το παιξει το συστημα τους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηθως δεν κρινω κανενα παιχνιδι μετα απο 2-3 παρτιδες. Εδω θα κανω μια εξαιρεση: Τι το δοκιμασετε τι οχι δεν χανετε απολυτως τιποτα. Πλακα εχει αλλα δεν προσφερει τιποτα καινουριο ουτε σε γραφικα ουτε σε gameplay. Προτεινετε μονο για τους λατρεις του ειδους. Οι αλλοι ξοδεψτε το χρονο σας αλλου . Μου πηρε 2 ωριτσες για να το βαρεθω και να το κανω uninstall 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Hahaha, το διασκεδαζεις τουλαχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 NUVB-FQAP-R7UH-QFAA κλειδι για την beta...οποιος θελει και προλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα