Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μιας και έχω επιχειρήσει απο εχθές να μιλήσω με την apple και κανεις δε μπορεσε να με βοηθήσει είπα να στειλω σε αυτο το forum. Πριν απο 3 μερες μου ανοιξαν το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν απο το πορτ-μπαγκαζ μια τσάντα με λαπτοπ και ipad. Για κακή μου τύχη και μάλλον λόγω λάθος απόφασης αποφάσισα να μη σβήσω το ipad μου από το icloud και να περιμένω να δω μήπως συνδεθεί και βρω τοποθεσία του δράστη ( και να δώσω συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία). 2 μέρες μετά το συμβαν ο χρήστης ανοιξε το ipad , βρήκε τους κωδικους του icloud απο το λαπτοπ μου, συνδέθηκε και εκτός του οτι μου διέγραψε το ipad , μου διέγραψε και το iphone μου. Αυτό ευτυχώς το επανέφερα σαν νεα συσκευή και το μόνο ποθ μοθ έμεινε από ολη αυτή την ιστορία ειναι το IP address με το οποίο συνδέθηκε to ipad μου μετά την κλοπή. Αυτό το κατέθεσα στην αστυνομία αλλά από οτι μου είπαν χρειάζεται εισαγγελέας για να το αντιστοιχίσουν σε διευθυνση και να το ψαξουν. Η απορία μου είναι εάν γνωρίζετε ενα με το serial number του ipad μπορώ να καταφέρω κάτι παραπάνω, να βρω τοποθεσία ισως, ή και να καταστρέψω το ipad μου αφού πλέον δεν αμφανίζεται στο icloud mou. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μιας και έχω επιχειρήσει απο εχθές να μιλήσω με την apple και κανεις δε μπορεσε να με βοηθήσει είπα να στειλω σε αυτο το forum. Πριν απο 3 μερες μου ανοιξαν το αυτοκίνητο και αφαίρεσαν απο το πορτ-μπαγκαζ μια τσάντα με λαπτοπ και ipad. Για κακή μου τύχη και μάλλον λόγω λάθος απόφασης αποφάσισα να μη σβήσω το ipad μου από το icloud και να περιμένω να δω μήπως συνδεθεί και βρω τοποθεσία του δράστη ( και να δώσω συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία). 2 μέρες μετά το συμβαν ο χρήστης ανοιξε το ipad , βρήκε τους κωδικους του icloud απο το λαπτοπ μου, συνδέθηκε και εκτός του οτι μου διέγραψε το ipad , μου διέγραψε και το iphone μου. Αυτό ευτυχώς το επανέφερα σαν νεα συσκευή και το μόνο ποθ μοθ έμεινε από ολη αυτή την ιστορία ειναι το IP address με το οποίο συνδέθηκε to ipad μου μετά την κλοπή. Αυτό το κατέθεσα στην αστυνομία αλλά από οτι μου είπαν χρειάζεται εισαγγελέας για να το αντιστοιχίσουν σε διευθυνση και να το ψαξουν. Η απορία μου είναι εάν γνωρίζετε ενα με το serial number του ipad μπορώ να καταφέρω κάτι παραπάνω, να βρω τοποθεσία ισως, ή και να καταστρέψω το ipad μου αφού πλέον δεν αμφανίζεται στο icloud mou. Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ

Σε τοσο ενφανες σημειο ειχες τους κωδικους σου στο laptop;;;..:/...

Εγω παντως δεν τους εχω σημειωμενους πουθενα.

Απο την στιγμη που το ipad αφαιρεθηκε απο το icloud δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Μονο σε περιπτωση που συλαβουν καποιον με τα κλεμμενα και το serial number σου υπαρχει εκει.

Που καταλαβαινεις τι πιθανοτητες υπαρχουν.

Δημοσ.

Τους είχα όλους κρυπτογραφημένους εκτός απο το icloud και κάποιους άλλους ψιλοαδιάφορους. Ναι το φαντάζομαι οτι αυτό είναι απίθανο απλά σκεφτόμουν οτι από την apple αμ αποδείξεις οτι το serial number είναι δικό σου θα μπορούν να το αχρηστέψουν κάπως

Δημοσ.

Θα γινόταν άχρηστο αν είχε το ιcloud ενεργό και έκανε restore.Τότε μετά από την επαναφορά θα του ζητούσε το apple id σου και τον κωδικό για ενεργοποίηση. Δηλαδή αν δεν είχε τα στοιχειατοτε θα ήταν 100% άχρηστο.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε αν μπορουσε να κανει κατι η apple μονο με το S/N που εχεις, τοτε αυτοματως θα καταργουσε ετσι τις πωλησεις μεταχειρισμενων συσκευων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...