vag.patrick Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μπορείς να το τερματίσεις σχετικά γρήγορα άμα περάσεις τα περισσότερα optional bosses, αλλα έτσι νομίζω χάνεις το true ending και αρκετά όπλα. Το Cleric Beast που όλοι έχουν φάει τα μούτρα τους είναι optional πχ. ειδες??εγω το κανα εποχη δεκαετιας 90 και δεν εψαξα τπτ , κανενα wiκι...σοβαρα τωρα αυτο το γαμιδι το cleric beast ειναι optional?? βεβαια εχω να παιξω λογω ελλειψης χρονου απο πριν την μεγαλη βδομαδα...
rouxlas86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Επειδή δεν είχα χαμπάρι όταν πόσταρα ότι γίνεται πόλεμος στις προηγούμενες σελίδες έχω να πω το εξής. Τα γραφικά για μένα που δεν είχα καμία επαφή με το game είναι μέτρια. Ειδικά όταν πέφτει το φως στις επιφάνειες πάνω ειδικά ξύλινες, πχ στις ρόδες στις άμαξες κτλ δεν είναι καθαρό. Δεν ξέρω αν είναι jaggies. Το framerate οκ είχε κάποια θέματα που και που αλλά τίποτα σπουδαίο. Το loading επειδή δεν πέθαινα τόσο συχνά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση. Άμα ήταν 5 sec πιο γρήγορο θα ήταν ιδανικό. Εγώ γενικά στα games μου γουστάρω τις γραφικάρες. Last of us, Gta V κτλ ήταν games για να τα δείχνεις στους φίλους σου. Το bloodborne δεν είναι από αυτά σίγουρα αλλά έχει τρομερή ατμόσφαιρα και παράνοια. Κάποιος είπε και τι θες ρε φίλε τα bokeh σου και τα dof? Φυσικά και θα γούσταρα. Όμως το game όσο το το προχωράω βλέπω ότι αυτό θέλανε να κάνουνε. Αν θυμάμαι καλά οι χαρακτήρες δεν κουνάνε καν το στόμα τους όταν μιλάνε(εκτός αν θυμάμαι μόνο την κουκλα) και γενικά έχει ένα στήσιμο περιέργο γιατί τελευταία έχω συνηθίσει ο χαρακτήρας να έχει πιο βάρος στην οθόνη και την άισθηση. Από τα 3-5 αγαπημένα μου game ever είναι τα fallout. Τα fallout πραγματικά όσο παιχνιδάρες είναι τόσο άσχημα γραφικά έχουνε. Έχει και θέμα με το immersion εξαιτίας του ότι είναι τόσο ελεύθερο. Θα μου άρεσε να είχε γραφικάρες το fallout? Προφανώς. Όταν έπαιζα το order και ήμουν στον υπόγειο σταθμό, σκεφτόμουνα μακάρι το επόμενο fallout να έχει τέτοια γραφικά. Καταλήγω στο εξης σαν παίκτης πρώτη φορά στον κόσμο αυτό. Τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσα να παίξω ούτε ένα λεπτό και τώρα σε 2 μέρες έριξα 20ωρο. To παιχνίδι είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει το οτιδήποτε να σε ξενερώσει είναι πολύ προσιτό και λόγω setting πιστευω τραβάει κόσμο. Παράνοια full , ατμόσφαιρα δεν υπάρχει, δομή game που δεν προχωράω μπροστά και σφάζω αλλά είμαι σε ένα μεγάλο δίκτυο μέσα στην πόλη μου αρέσει τρομερά. Τα γραφικά και τα όποια θέματα είναι απλά να έχουμε να λέμε σε ένα τέλειο game πραγματικά. Άμα είχε και γαμώ τα γραφικά και χίλια δυο εφφέ θα γούσταρα φυσικά αλλά το ότι δεν έχει τα super duper δεν του αφαιρεί ουτε το ελάχιστο. Δεν πιστεύω ότι φταίει το ps4 για τα γραφικά, είναι σαν να λέμε η αισθητική της συγκεκριμένης μηχανής γραφικών? Τέσπα όποιος δεν το έχει ας το νοικιάσει πρώτα, ας παίξει κάποιες ώρες γιατί έχει layers και όσο αντιλαμβάνεσαι τόσο μεγαλώνει η πόρωση και καλό κάψιμο και μακάρι να βγούνε και expansion.sorry για το μακροσκελές post. 4
Spartan117 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν είναι θέμα μηχανής γραφικών, θέμα developer είναι. Από πάντοτε η FROM τεχνικά δεν έκανε τίποτα σπουδαίο, ρίξε μια ματια στα Dark Souls και Demons Souls πχ. Αλλα επειδή art style και artwork είναι πολλά σκαλιά πάνω κουβαλούσαν το παιχνίδι στον οπτικό τομέα χωρίς να είναι τεχνικά άρτιο. Αυτό που ξέρουν και αυτό που κάνουν καλά είναι το gameplay, lore και η αίσθηση του επιτεύγματος μετά από κάθε δύσκολο boss fight/δύσκολο μέρος. 2
ikaruga24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν είναι θέμα μηχανής γραφικών, θέμα developer είναι. Από πάντοτε η FROM τεχνικά δεν έκανε τίποτα σπουδαίο, ρίξε μια ματια στα Dark Souls και Demons Souls πχ. Αλλα επειδή art style και artwork είναι πολλά σκαλιά πάνω κουβαλούσαν το παιχνίδι στον οπτικό τομέα χωρίς να είναι τεχνικά άρτιο. Αυτό που ξέρουν και αυτό που κάνουν καλά είναι το gameplay, lore και η αίσθηση του επιτεύγματος μετά από κάθε δύσκολο boss fight/δύσκολο μέρος. Και προσωπικά το προτιμώ αυτό. Με τίποτα δεν θα ήθελα να ήταν αντίθετη η κατάσταση. Τεχνικά άρτια παιχνίδια όλοι μπορούν να έχουν με το κατάλληλο χρήμα. Σε αυτά τα πράγματα όμως όλα τα λεφτά του κόσμου δεν σου αγοράζουν το artwork, την ατμόσφαιρα και το gameplay και την όλη αίσθηση που αποκομίζεις από αυτά. Πάρε παράδειγμα την Crytek. Τεχνικά άρτια και "σωστά" παιχνίδια αλλά κενά, άψυχα και ρηχά όσο δεν πάει. Με μια λέξη generic παιχνίδια. Παιχνίδια σαν αυτά που βγάζει ένας Miyazaki είναι σπανιότατα και γι αυτό και είναι αδύνατον να κάνει κάποιος clopy/paste. Παραδείγματα πολλά. 4
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Και τι να λεει που βρηκες καποιο αρθρο που λεει αρνητικα. Και για το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης δεκαετιας μπορεις βρεις καποιον που θα το θαβει. Δεν σημαινει οτι επιβεβαιωθηκες. Σημαίνει όμως ότι την άποψη μου την συμμερίζονται και άλλοι άρα κακοήθη σχόλια και ειρωνείες προς το άτομο μου αναιρέθηκαν αυτόματα όπως ξανά είπα κάνοντας αυτούς που τα γράφουν να εκτεθούν για άλλη μια φορά, όπως στην περίπτωση του infamous second son, εσύ πιστεύω ειδικά την θυμάσαι Παρτο χαμπαρι, οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Όχι φίλε το αντίθετο, εσείς όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Όσο για τον φίλο kostiger που μιλάει για πολιτισμό, απλά θα πω ότι μάλλον ούτε το ιταλικό site γράφει πολιτισμένα καθώς έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εμένα
D.Luffy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κι εγώ θα προτιμούσα να βλέπω ποστς σαν του ADHD ή σαν μερικά άλλα παραπάνω και να αποφεύγονται άλλα τύπου "Χαρούλη", "Ο τύπος έχει πιο ξεκάθαρη agenda από το PR marketing team του Xbox μαζεμένο", "Χάρρυ το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και δεν σε παρεξηγούμε" κα που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να ρίχνουν το επίπεδο της συζήτησης. Παρακαλώ επισήμανα κάποια πράγματα, αργότερα τα είδα γραμμένα σε ιταλικό site, αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου πάνω σε αυτά, ευχαρίστως να μας πει την άποψη του να κάνουμε μια δημιουργική συζήτηση Αυτό πραγματικά είναι η επιτομή της ειρωνίας. Πως θες να κάνουμε δημιουργική συζήτηση όταν: - Διατυμπανίζεις συνεχώς ότι το BB δεν φτάνει το DS χωρίς όμως να μας λες ποτέ επάνω σε τι δεν το φτάνει και γιατί σύμφωνα με τη δική σου άποψη, - Υποσκελίζεις το παιχνίδι και κυρίως τη νοημοσύνη μας, λέγοντας ότι είναι απλά ένας καλός τίτλος που όμως εμάς μας φένεται πολύ καλύτερος μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν μέτρια exclusives στην κονσόλα, - Είσαι πρώτος στο να κάνεις like σε οποιοδήποτε πει το οτιδήποτε αρνητικό για τον τίτλο αλλά όσοι αναφέρουν κάτι θετικό τους γράφεις, - Επιμένεις να τονίζεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια τα οποία μάλιστα έχεις ακούσει από άλλους που έπαιξαν το παιχνίδι. Και όλα αυτά λέγοντας μας ότι έχεις ρίξει ένα δίωρο σε φίλο σου λες και το ΒΒ είναι κάνα COD και αυτό αρκεί για να κρίνεις τους μηχανισμούς και τη διάρκεια του. Βασικά μείνε στο απλό trolling... Η δημιουργική συζήτηση δεν σε συμφέρει... 1
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Και όλα αυτά λέγοντας μας ότι έχεις ρίξει ένα δίωρο σε φίλο σου λες και το ΒΒ είναι κάνα COD και αυτό αρκεί για να κρίνεις τους μηχανισμούς και τη διάρκεια του. Τα έχεις μπερδέψει φίλε D.Luffy, δεν είμαι εγώ αυτός.
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 [...] Παρακαλώ επισήμανα κάποια πράγματα, αργότερα τα είδα γραμμένα σε ιταλικό site, αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου πάνω σε αυτά, ευχαρίστως να μας πει την άποψη του να κάνουμε μια δημιουργική συζήτηση Τί είδους "δημιουργική συζήτηση" μπορείς να κάνεις εσύ για το παιχνίδι; Ούτε την κονσόλα έχεις, ούτε το παιχνίδι και ούτε έχεις παίξει παραπέρα από την 1η περιοχή. "Δημιουργική συζήτηση" για να κάνεις πρέπει να έχεις γράψει ώρες (σε οποιοδήποτε παιχνίδι) και όχι να βρίσκεις άρθρα στο internet και να τα παρουσιάζεις σαν αξιώματα επειδή λόγω εμπάθειας θέλεις να μειώνεις οτιδήποτε δεν είναι ΧΒΟΧ. Πολύ απλά δεν έχεις εμπειρία στο ΒΒ για το οποίο μιλάμε και δεν έχεις προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στο θέμα παρά μόνο προσπάθειες trolling/flaming που πέφτουν στο κενό. Δηλαδή τί νομίζεις ότι γίνεται εδώ; μας αναπαράγεις ότι έχεις διαβάσει από τρίτους (από άρθρα μέχρι επιλεκτικά quotes διότι εμπειρία ο ίδιος δεν έχεις στο θέμα) στην προσπάθειά σου να τρολάρεις, σου απαντάμε μερικοί και γελάμε (μη τρέφεις αυταπάτες ότι σε παίρνει και κανένας στα σοβαρά στο παρόν θέμα) και μετά το παίζεις θιγμένος και παραπονιέσαι για το "επίπεδο της συζήτησης" που πέφτει - λες και φταίμε εμείς για αυτά που γράφεις. Πάνε σε παρακαλώ σε άλλα θεματάκια και ασχολήσου με την κονσολίτσα σου που την έχεις και σκονίζεται μιας και περνάς το χρόνο σου σε θέματα για το PS4 - όχι τίποτα άλλο να μη σε ξανακατηγορήσουν ότι κάνεις damage control στη microsoft
stavros88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όχι φίλε το αντίθετο, εσείς όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Όσο για τον φίλο kostiger που μιλάει για πολιτισμό, απλά θα πω ότι μάλλον ούτε το ιταλικό site γράφει πολιτισμένα καθώς έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εμένα Μια χαρα στρωσαμε παντως "εμεις".Εσυ απο την αλλη πλεον θα αντιμετωπιζεσαι ακριβως οπως σου αρμοζει 1
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πάνε σε παρακαλώ σε άλλα θεματάκια και ασχολήσου με την κονσολίτσα σου που την έχεις και σκονίζεται μιας και περνάς το χρόνο σου σε θέματα για το PS4 - όχι τίποτα άλλο να μη σε ξανακατηγορήσουν ότι κάνεις damage control στη microsoft Δημιουργικότατη συζήτηση Έχω και wii u και τις απόψεις μου μπορείς να τις διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα σου, όπως και μερικών άλλων με το xbox, μάλλον όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται Μια χαρα στρωσαμε παντως "εμεις".Εσυ απο την αλλη πλεον θα αντιμετωπιζεσαι ακριβως οπως σου αρμοζει Εγώ το έχω ξαναδεί το έργο, για εσάς δεν ξέρω Φίλε rouxlas86 δεν υπονόησα τίποτα γι αυτά που έγραψες, αλλά για την αντιμετώπιση του πρώτου post σου από άλλα άτομα που δεν τους άρεσαν αυτά που διάβαζαν
stavros88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πολυ αγχος παντως ρε φιλε για να φτανεις να διαβαζεις ιταλικα σαιτ μπας και νιωσεις καλυτερα.Χωρια που οι "αποψεις" σου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα καποια πραγματα που διαβασες στο ιντερνετ και τα παραθετεις εδω μεσα αγνοωντας απολυτα την ουσια του παιχνιδιου. Εισαι πραγματικα μοναδικο φαινομενο στο ινσομνια. 1
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πολυ αγχος παντως ρε φιλε για να φτανεις να διαβαζεις ιταλικα σαιτ μπας και νιωσεις καλυτερα.Χωρια που οι "αποψεις" σου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα καποια πραγματα που διαβασες στο ιντερνετ και τα παραθετεις εδω μεσα αγνοωντας απολυτα την ουσια του παιχνιδιου. Εισαι πραγματικα μοναδικο φαινομενο στο ινσομνια. Όχι φίλε άλλοι έχουν άγχος μην διαβάσουν κάτι που δεν τους αρέσει, τρανταχτό παράδειγμα και το πρώτο ποστ του royxlas86
keropi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 @HarryGrey Τί κάθεσαι τότε και δεν πας να γράψεις και για το U και για το Χ1 - που στην τελική είναι και κάτι που έχεις; Δε με απασχολούν προς το παρόν και δε θα πάω να κοιτάξω τις οποιεσδήποτε απόψεις σου εκεί. Ούτε και έχω γράψει ποτέ σε αντίστοιχα θέματα. Αντιθέτως εσύ που μιλάς για μύγες όλο σε θέματα για PS4 βρίσκεσαι. Άρα ο μόνος που μυγιάζεται - όπως λες - είσαι εσύ και κανένας άλλος. Tα περί "δημιουργικής συζήτησης" έχουν απαντηθεί παραπάνω, σε posts που κάνεις ότι αγνοείς. Φιλάκια. ps. ελπίζω να σου δίνει το κατιτίς η ms για το damage control που προσφέρεις, ένα halo dlc skin, κάτι βρε αδερφέ...
stavros88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όχι φίλε άλλοι έχουν άγχος μην διαβάσουν κάτι που δεν τους αρέσει, τρανταχτό παράδειγμα και το πρώτο ποστ του royxlas86 Αυτο δεν αναιρει τιποτα σε σχεση με σενα.Εσυ τι κανεις να κοιτας και σε καθε περιπτωση με μενα μιλας τωρα οχι με καποιον αλλο. Τρανταχτοτερο(!) παραδειγμα?Οπως ειπα και πιο πριν αρνητικα ποστ απο ατομα που εχουν ριξει 100 ωρες στο παιχνιδι.Γιατι εκει δεν αντιδραει κανενας?Γιατι πολυ απλα οταν καποιος εχει λιωσει τοτε εχει καθε δικαιωμα να κριτικαρει καποια πραγματα που δεν του αρεσουν και κανενας δεν θα πει τιποτα ασχετως αν δεν συμφωνει 100% ή τοτε ναι μπορει να γινει η "δημιουργικη συζητηση" που τοσο θελεις αλλα εισαι παντελως ανικανος να κανεις και για να σου πω την αληθεια καλη τυχη πλεον να βρεις καποιον να συζητησεις πολιτισμενα. 1
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 @HarryGrey Τί κάθεσαι τότε και δεν πας να γράψεις και για το U και για το Χ1 - που στην τελική είναι και κάτι που έχεις; Δε με απασχολούν προς το παρόν και δε θα πάω να κοιτάξω τις οποιεσδήποτε απόψεις σου εκεί. Ούτε και έχω γράψει ποτέ σε αντίστοιχα θέματα. Αντιθέτως εσύ που μιλάς για μύγες όλο σε θέματα για PS4 βρίσκεσαι. Άρα ο μόνος που μυγιάζεται - όπως λες - είσαι εσύ και κανένας άλλος. Tα περί "δημιουργικής συζήτησης" έχουν απαντηθεί παραπάνω, σε posts που κάνεις ότι αγνοείς. Φιλάκια. ps. ελπίζω να σου δίνει το κατιτίς η ms για το damage control που προσφέρεις, ένα halo dlc skin, κάτι βρε αδερφέ... Α τώρα προστέθηκε και το wii u. Να σου πω επιπρόσθετα για να σε διευκολύνω, ότι έχω πει χαρακτηριστικά για το xenoblade chronicles του wii ότι είναι ένα από τα καλύτερα jrpg όλων των εποχών. Άρα με την σύμφωνα με την λογική μερικών είμαι και υπερασπιστής της Nintendo. Έτσι δεν πάει; ή απλά συνέβη αυτό που λέω, ότι θίγονται κάποια ζητήματα από ένα ποστ και ο άλλος επειδή δεν του αρέσουν αυτά που διαβάζει, σχολιάζει αρνητικά το πρόσωπο αυτού που γράφει το ποστ με ειρωνείες και κακοήθη σχόλια, όπως συνέβη με την περίπτωση του rouxlas86, όπως γίνεται και στα ποστ μου, όπως έγινε τότε και στην περίπτωση του second son. Αλλά όπως είπαμε, άλλοι επιβεβαιώνονται απ τα φιλαράκια τους που έχουν την ίδια κονσόλα και παίζουν μαζί, και άλλοι από άρθρα και patches. Καλό απόγευμα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα