Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το ότι το bloodborne δεν φτάνει τo ds, δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι. Πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι οι περισσοτεροι souls players συμφωνουν στο οτι Demons souls και bloodborne ειναι τα κορυφαια της σειρας και δυστυχως...δεν μπορεις να τα παιξεις? Μαλιστα θεωρουν το DS2 που τωρα παιζεις, το χειροτερο. To bloodborne εχει τον καλυτερο βαθμο στο metacritic και τα καλυτερα γραφικα.Τι αλλο να ζητησεις? Απλα μια αλλη οπτικη. (ολα ειναι πολυ καλα games παντως).
ADHD Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Φίλε Harry το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς που έχουμε λιώσει όλα τα souls λέει ότι το BB είναι καλύτερο... Επίσης πολλές ξένες κοινότητες λένε το ίδιο. Είναι επίσης αστείο ειδικά εσύ προσωπικά να υποστηρίζεις κάτι τέτοιο όταν δεν έχεις καμία επαφή με το παιχνίδι. Το ότι μπορεί να έπεσες επιλεκτικά σε δυο-τρεις διαφορετικές γνώμες στο νετ δεν σημαίνει κιόλας ότι δικαιώνεσαι επειδή σε συμφέρει. Τα κυριότερα αρνητικά είναι το loading, το frame pacing και η ποικιλία σε όπλα. Τα δυο πρώτα θα τα φτιάξουν με patch πριν το τέλος του μήνα. Λυπάμαι που σου σκάω τη φούσκα αλλά το BB δεν είναι απλά ένα καλό παιχνίδι. Είναι Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α και κλάσεις ανώτερο από ό,τι έχει δείξει το Xbox αυτή τη στιγμή αλλά και στο προσεχές μέλλον. Απλά σάρωσε τον ανταγωνισμό στο πέρασμα του. Βασικά πολύ αμφιβάλλω εαν το Xbox σε ολόκληρη αυτή τη γενιά βγάλει κάποιο exclusive που να το αγγίξει (όχι να το ξεπεράσει κιόλας ). Και μη κάνουμε quote μόνο ό,τι μας συμφέρει έτσι? Και με φιλους που μιλαω η εμπειρια μας ειναι η ιδια, παρα πολυ καλο την πρωτη φορα αλλα εχει end game προβληματα, πρακτικα η θα μπεις στη διαδικασια του pvp χωρις rewards και με τις δυσκολιες που εχει καθως και το 1(!) cookie cutter build που διαθετει η θα κανεις speedruns, ng+ κινητρο και covenants δεν υπαρχουν.. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα μετα το πρωτο λιωσιμο το οποιο ειναι πραγματικα αριστουργημα οπως λες να μην εχεις καποιο κινητρο να κανεις κατι αλλο. Τα chalice dungeons ειναι ενα side game των 20 ωρων και τερμα, το randomized dungeon που νομιζαμε δεν λειτουργει καλα, απλα μπαινεις σε ενος αλλου που εχει πετυχει καλο παιρνεις το loot και τελος. Μετα φαρμαρεις cursed gems μεχρι να πετυχεις καλο και αυτο ηταν. Κοιταξτε ειναι αριστουργημα και σιγουρα καλυτερο απο οτιδηποτε next gen υπαρχει αλλα σε σχεση με τα souls θα διαφωνησω καθετα, δεν εχει να τους πει τιποτα απο αποψη content και επισης θεωρω το ds2 αρκετα καλυτερο σαν παιχνιδι συνολικα. Πραγματικα θελω να ασχοληθω και αλλο με το BB αλλα δεν βλεπω τι αλλο μπορω να κανω, τωρα αν μπω ds2 μπορω να φτιαξω build που δεν εχω δοκιμασει(hexer πχ) και ειμαι στις 300 ωρες. Στο BB πηγα 250 στον ενα char εκανα τα παντα, μετα εκανα ενα δευτερο level 110 bloodtinge atm για pvp αλλα δεν με ευχαριστει καθολου το ολο συστημα. Δεν τα λεω για να το μειωσω ειναι απλα η αποψη μου χωρις κρυφη ατζεντα η οτιδηποτε.. 6
ultralisk Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παιδες χαλαρώστε λίγο με το frame rate τα real time shadows και το stuttering... Το παιχνίδι είναι έπος και system seller... Ότι καλύτερο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Αφήστε τον φανμποΐσμο στην άκρη και μη ψάχνετε ατέλειες για να υποβαθμισετε το παιχνίδι... Day one χρήστης του Xbox one είμαι αλλα θεωρώ τον εαυτό μου gamer και όχι πρόβατο... Αν δεν είναι του στυλ σας το παιχνίδι πάω πάσο άλλα μερικοί έχετε κάνει το flaming επάγγελμα... για εμάς που έχουμε γράψει 80 ώρες αλλά βλέπουμε και κάποια αρνητικά στα frames και στο online έχεις να μας προτείνεις τι να κάνουμε? 1
Jamest Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ultralisk δε πήγαινε σε εσένα φίλε, τα προβλήματα υπάρχουν και ελπίζω να διορθωθούν. 1
stavros88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 για εμάς που έχουμε γράψει 80 ώρες αλλά βλέπουμε και κάποια αρνητικά στα frames και στο online έχεις να μας προτείνεις τι να κάνουμε? Προφανως και δεν μιλαει για σενα.Ενας ειναι εδω μεσα που ο μονος στοχος ειναι να μειωνει το παιχνιδι γιατι ... ετσι και ολοι καταλαβαινουμε ποιος ειναι. Ολως τυχαιως ειναι και ο μονος που εχει παιξει(?) κανενα διωρο και οχι 100+ ωρες αλλα ειναι εδω μεσα συνεχως μεσα στο αγχος μην πουμε και τιποτα καλο για το παιχνιδι. Δεν βλεπω κανεναν να λεει τιποτα στον ADHD οταν γραφει κατι αρνητικο για παραδειγμα. 5
ultralisk Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 α σορρυ επειδή μίλησε για πληθυντικό και είχα ποστάρει πιο πάνω
metallica 13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 παιδια το παιχνιδι απλα ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει σε αυτην την γενια...!μετα ερχονται καποια παιχνιδια του wii u!το οne αυτην την στιγμη δεν εχει ουτε κατα διανοια παιχνιδι επιπεδου bloodborne!ελπιζω να αποκτησει αλλα ας προσεχε και ας κραταγε την from software με το μερος της οταν μπορουσε!μην ξεχναμε οτι εβγαζε τα otogi αποκλειστικα για το πρωτο xbox! 2
D.Luffy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνεις τι γράφω ή μάλλον δεν θες να καταλάβεις Το σχόλιο του royxlas86 δεν το έκανα quote γιατί δεν λέει και τα καλύτερα για το bb αλλά για τις απαντήσεις που πήρε από κάτω. Κι αυτό είναι απάντηση στου keropi το "διότι βολεύει την εμπάθειά σου" αποδεικνύοντας έτσι ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Τώρα αν εσύ θεωρείς αριστούργημα το bb πολύ καλά κάνεις. Και το ξαναλέω κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλό παιχνίδι επειδή ανέφερε τα μελανά του σημεία, ds όμως δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει όσο κι αν το θέλουν μερικοί. Όπως επίσης δεν πρόκειται να βλέπαμε αυτή την βαθμολογία αν τα περισσότερα exclusives της κονσόλας δεν ήταν το ένα πιο μέτριο από το άλλο. Όπως και να χει το bb είναι μια καλή αρχή για τους χρήστες της κονσόλας και σίγουρα είναι προτιμότερο απ το να ασχολούνται με το the order και να ψάχνουν για photo mode. Χάρρυ το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και δεν σε παρεξηγούμε, ανθρώπινα είναι αυτά. Δεν είναι και λίγο ολόκληρη μερίδα ανθρώπων να έχει πορωθεί άσχημα με 100+ ώρες κι εσύ απλά να τριγυρνάς στο θέμα κοιτόντας από το παράθυρο... Ό,τι πεις. Το ds δεν το φτάνει. Κράτα καλά αυτή τη σκέψη στο μυαλό σου και... κουράγιο! 1
Spartan117 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το DkS2 είναι πιο απλοποιημένο παιχνίδι Souls (ακόμα και αν έχει αρκετή ποικιλία) και για αυτό το λόγο έχει και αυτό το fanbase του imo. 2 πράματα που με απώθησαν τελείως μετά το πρώτο Dark Souls ήταν η έλλειψη αυτού του χαοτικού level design με τα shortcut. Το DkS2 έχει φτιαχτεί με "πόρτα μπες, πόρτα βγες" level design. Η άλλη μεγάλη διαφορα που με κάνει να βάζω το Bloodborne πάνω απο το πρώτο Dark Souls (το οποιο ξαναέπαιξα πριν κανένα μηνα) και το δεύτερο είναι καθαρά το combat system και τα trick weapons. Η σύγκριση Dark Souls 2 με Bloodborne είναι πιστεύω καθαρά ποσότητα vs ποιότητα. Συνολικά ένα αρκετά καλο παιχνίδι το Dark Souls 2 ειδικά σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα αλλα σαν Souls παιχνίδι μου άφησε πικρή γεύση. Ειδικά αυτό το spam με τα bonfire κάθε 5 μετρα, η πλακα είναι πως ήταν τόσο κοντά που από συνήθεια απο το πρώτο Dark Souls έχασα σχεδόν τα μισά bonfire όταν το άρχισα. Το παιχνίδι κατάντησε σε μια φάση clear area -> bonfire -> clear area -> bonfire και αυτό με έκανε να το παρατήσω πρόωρα. Θα εμπιστευτώ τον ADHD και θα το ξανακουμπήσω το καλοκαίρι για να παίξω τα DLC τα οποια δεν έχω ακουμπήσει και ότι έχω διαβάσει στο internet λένε ότι είναι τα high point του παιχνιδιού. Edit: Όσο για τον HarryGrey σε αυτό το thread(και άλλα), για πιο λόγο αντιδράτε με ότι λέει δεν καταλαβαίνω. Ο τύπος έχει πιο ξεκάθαρη agenda από το PR marketing team του Xbox μαζεμένο. Μιλάμε για ένα από τα πιο obvious troll στο Insomnia, ο λόγος που βρίσκεται σε οποιοδήποτε θέμα που υπάρχει και έχει σχέση με το Ps4 είναι για να σου πει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στο Xbox και να δει πως αντιδράτε. Υποθετικά πάντα άμα το Dark Souls 2 remaster ήταν Ps4 exclusive και το Bloodborne ήταν X1 exclusive τώρα θα έλεγε τα ακριβώς αντίθετα από ότι λέει τώρα. Cherry picking είναι το πρώτο βήμα στο να γίνεις ένα καλο troll, don't be obvious είναι το δεύτερο. 3
HarryGrey Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγα οτι οι περισσοτεροι souls players συμφωνουν στο οτι Demons souls και bloodborne ειναι τα κορυφαια της σειρας και δυστυχως...δεν μπορεις να τα παιξεις? Δεν ξέρω ποιος σε εμποδίζει να παίξεις παιχνίδια από άλλες κονσόλες, αλλά επειδή προφανώς δεν μπορείς να το κάνεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι Δεν βλεπω κανεναν να λεει τιποτα στον ADHD οταν γραφει κατι αρνητικο για παραδειγμα. Κι εγώ θα προτιμούσα να βλέπω ποστς σαν του ADHD ή σαν μερικά άλλα παραπάνω και να αποφεύγονται άλλα τύπου "Χαρούλη", "Ο τύπος έχει πιο ξεκάθαρη agenda από το PR marketing team του Xbox μαζεμένο", "Χάρρυ το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και δεν σε παρεξηγούμε" κα που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να ρίχνουν το επίπεδο της συζήτησης. Παρακαλώ επισήμανα κάποια πράγματα, αργότερα τα είδα γραμμένα σε ιταλικό site, αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου πάνω σε αυτά, ευχαρίστως να μας πει την άποψη του να κάνουμε μια δημιουργική συζήτηση
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω ποιος σε εμποδίζει να παίξεις παιχνίδια από άλλες κονσόλες, αλλά επειδή προφανώς δεν μπορείς να το κάνεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι Aν μου αρεσαν τοσο πολυ παιχνιδια αλλης κονσολας(οσο αρεσουν σε σενα τα souls), θα την αγοραζα, δεν θα προσπαθουσα να τα μειωσω μαζι με την κονσολα. Και τι να λεει που βρηκες καποιο αρθρο που λεει αρνητικα. Και για το καλυτερο παιχνιδι της προηγουμενης δεκαετιας μπορεις βρεις καποιον που θα το θαβει. Δεν σημαινει οτι επιβεβαιωθηκες.
ultralisk Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 πολύ γέλιο ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ALERT...μόνο για όσους το τελείωσαν 1
kostiger Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Aν επεδεικνυες αντιστοιχο πολιτισμο Ηarry σε αλλες περιπτωσεις, μπορει και να με επειθε το επιχειρημα περι διεξαγωγης πολιτισμενης συζητησης, αλλά δυστυχως εχεις δωσει ρεσιταλ ακριτης υπερασπισης και προασπισης του ευρυτευτερου ΧΒΟΧ BRAND το τελευταιο διαστημα, οποτε... 2
Spartan117 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 πολύ γέλιο ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ALERT...μόνο για όσους το τελείωσαν Αυτοί οι τύποι είναι όλα τα λεφτά, και αυτό για το League of Legends που κάνανε είναι πολύ καλο.
stavros88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κι εγώ θα προτιμούσα να βλέπω ποστς σαν του ADHD ή σαν μερικά άλλα παραπάνω και να αποφεύγονται άλλα τύπου "Χαρούλη", "Ο τύπος έχει πιο ξεκάθαρη agenda από το PR marketing team του Xbox μαζεμένο", "Χάρρυ το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και δεν σε παρεξηγούμε" κα που το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να ρίχνουν το επίπεδο της συζήτησης. Παρακαλώ επισήμανα κάποια πράγματα, αργότερα τα είδα γραμμένα σε ιταλικό site, αν κάποιος διαφωνεί μαζί μου πάνω σε αυτά, ευχαρίστως να μας πει την άποψη του να κάνουμε μια δημιουργική συζήτηση "Δημιουργικη συζητηση".Δεν θα καταλαβεις ποτε τελικα. Παρτο χαμπαρι, οπως εστρωσες θα κοιμηθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα