Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο Dark Souls έμαθα parry αποκλειστικά για τον Gwyn γιατί με το build που έπαιζα (DEX/Uchikatana/Shadow set) έτρωγα πολύ ξύλο. Από την στιγμή που το έμαθα και ένιωσα το mechanic μου ήταν εύκολο να το κάνω transition στο Bloodborne.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ds έμαθα να κάνω αναγκαστικά για τους black Knights στην αρχη καθώς και στο des, στο ds2 δεν μπορούσα να το πετύχω το timing με τίποτα, στο BB ειναι ευκολότερο νομίζω γιατί έχουν μεγάλο window αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ, Ludwig και staggers FTW.. :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το game και η δυσκολία του είναι τέτοια που δεν νευριάζεις με το game αλλά με το λάθος σου.  Τεσπα το μόνο που με δυσκολεύει και έχει σχέση με το game είναι το κλείδωμα της κάμερας ειδικά στα δυο boss. Γιατί είναι ωραίο μεν που κλειδώνει αλλά ειδικά στο δεύτερο που ήθελα να τρέχω μακριά και να κάνω healing το κλείδωμα της κάμερας με άγχωνε πιο πολύ από το boss.

Πάντως όποιος δεν το έχει δοκιμάσει δεν είναι τόσο hardcore όσο νομίζουν όσοι δεν το έχουν παίξει ποτέ ξανά ούτε απευθύνεται σε μικρή ομάδα ανθρώπων. Η δυσκολία προκύπτει από την ίδια την δομή του game που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο σχεδιασμό level και την απροσεξία του ίδιου του παίκτη. Πάει για άμεση αγορά δυστηχώς :P

• Like 3
Δημοσ.

Το parry στο Dark Souls ήταν φοβερό και το πιο σημαντικό για μένα, εξαιρετικά διασκεδαστικό. Το είχα αρχίσει μια φορά απ' την αρχή θυμάμαι και είχα challenge myself να βγάλω όλο το game με parry enemies, so much fun! :-D

Δημοσ.

thx αλλά θα ήθελα το photo mode όπως το ξέρουμε, με τα dof, fov του, τα angles του κτλ. Το art και η ατμόσφαιρα του game είναι αλλού τελείως πραγματικά. Θα του άξιζε να έβαζαν και το photo mode.

Δημοσ.

Το scaling που διαβάζω των όπλων τι είναι? Εγώ τώρα στo level up (Milquetoast) έχω δώσει βάρος στο vitality στο strength γιατί με βολεύει το kirkhammer και endurance για να έχω παραπάνω swing. Επειδή όμως δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται μετά και πόσο αλλάζει πρέπει να δώσω πχ έμφαση στο vitality να φτάσω το softcap στο 30 ή να κινηθώ ενστικτωδώς αναλόγως τι νοιώθω ότι μου λέιπει όταν πολεμάω? Αυτά, είμαι εκεί με τον τύπο στο πύργο με το πολυβόλο.

Δημοσ.

Αυτες τις αγιες μερες :P  το τερματισα και εγω.40 ωρες περιπου coolest "final" boss ever!

Ευτυχως ειχα κανει backup το save και επαιξα το κανονικο τελος.Αναρωτιεμαι αν καποιος χρησιμοποιησε συνειδητα τα cords πριν το τελος.

Τωρα ειναι καιρος να ασχοληθω με τα chalice και να καταλαβω πως ακριβως λειτουργουν

Δημοσ.

Λυστε μου απορια....επειδη λογω πασχα δε προχωρησα καθολου..δουλευα ολη μερα κ ετσι το αφησα. .. Ειμαι στο cleric beast αν θυμαται κανεις τι lvl εισασταν οταν το βγαλατε????

Δημοσ.

Λυστε μου απορια....επειδη λογω πασχα δε προχωρησα καθολου..δουλευα ολη μερα κ ετσι το αφησα. .. Ειμαι στο cleric beast αν θυμαται κανεις τι lvl εισασταν οταν το βγαλατε????

13 νομιζω, αναβαθμισε το οπλο σε +2 αν δυσκολευεσαι και ξαναδοκιμαε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...