ultralisk Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια! επαιξα κανα 3ωρο και δεν εχω καταλαβει ακομα πως ανεβαινεις λεβελ! αυτο το xp που μαζευω σκοτωνοντας Mob το εχω παει περιπου 10000 και φοβαμαι να περπατησω μην το χασω γυρνάς στο Hunter's Dream και μιλάς σε μια κούκλα εκεί (όχι γκόμενα, κυριολεκτικά κούκλα) 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Φίλε κανείς εδώ δεν λέει ότι το τερματίσανε. Απλά κι εγώ σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Το παιχνίδι έχει πολύ υψηλή γεωμετρία, πολλούς εχθρούς με... τρίχες και πολύ ανοιχτό κόσμο. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο τεχνικά αλλά εγώ το βρήκα ότι κάνει καλά τη δουλειά του σε συνδυασμό και με το γαμάτο art direction. Εάν δεν είχε αυτό το αρρωστιάρικο chromatic aberration ίσως να ήταν ακόμα καλύτερο. 1
ultralisk Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 3 είναι τα καραμπινάτα φάουλ του παιχνιδιού...άθλιο matchmaking, στιγμές που τα fps κάνουν βουτιά και το ΑΠΕΙΡΟ loading...στα γραφικά για το είδος του είναι μια χαρά...επίσης γαμεί σε artwork και ατμόσφαιρα 2
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Συμφωνώ, τα γραφικά είναι μια χαρά όπως και το art, τα προβλήματα είναι αυτά που ανέφερε ο ultra να προσθέσω απλά και το stuttering. Πάντως είναι τρομερή εμπειρία και τίποτα δεν μπορεί να το μειωσει, δεν παίζουμε συχνά τέτοιες παιχνιδαρες.. Sent from my iPhone using Insomnia
rouxlas86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Φίλε κανείς εδώ δεν λέει ότι το τερματίσανε. Απλά κι εγώ σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Το παιχνίδι έχει πολύ υψηλή γεωμετρία, πολλούς εχθρούς με... τρίχες και πολύ ανοιχτό κόσμο. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο τεχνικά αλλά εγώ το βρήκα ότι κάνει καλά τη δουλειά του σε συνδυασμό και με το γαμάτο art direction. Εάν δεν είχε αυτό το αρρωστιάρικο chromatic aberration ίσως να ήταν ακόμα καλύτερο. Μια τέτοια απάντηση περίμενα, γιατί δεν έχω δει το game και σε συνδιασμό με τα 2 τεχνικά θέματα όπως είπα μου έκαναν εντύπωση. Σαν ατμόσφαιρα είναι γαμάτο, εχθροί και μάχη από τα καλύτερα που έχω δει. Δεν το αναλύω άλλο το προηγούμενο απλά μερικοί κάνουν σαν να τους θίγουν το παιχνίδι ή σαν έγω που έσκασα λεφτά στο ps4 έχω το βίτσιο να το κράζω. Τέσπα πάω να το προχωρήσω καληνύχτες.
Anastazio Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μια τέτοια απάντηση περίμενα, γιατί δεν έχω δει το game και σε συνδιασμό με τα 2 τεχνικά θέματα όπως είπα μου έκαναν εντύπωση. Σαν ατμόσφαιρα είναι γαμάτο, εχθροί και μάχη από τα καλύτερα που έχω δει. Δεν το αναλύω άλλο το προηγούμενο απλά μερικοί κάνουν σαν να τους θίγουν το παιχνίδι ή σαν έγω που έσκασα λεφτά στο ps4 έχω το βίτσιο να το κράζω. Τέσπα πάω να το προχωρήσω καληνύχτες. Καλως η κακως το hardware ειναι ταπεινο,αν θες να δεις σωστο τεχνικο τομεα κακως αγορασες κονσολα,το ps4 και το x1 βγαζουν τα λεφτα τους με exclusives,ειναι μια επενδυση που ισως αποδωσει στο χρονο αν δεν αλλαξουν τα δεδομενα στην βιομηχανια και γινουν ολα multi η το 90% πραγμα που θα καθιστα την κονσολα φτηνο gaming hw,ολοι ελπιζουμε φυσικα οτι η παρουσα κατασταση θα αλλαξει.
rouxlas86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν έχω παράπονο από την κονσόλα και την έχω ευχαριστηθεί χίλιες φορές περισσότερο από το pc που έπαιζα παλιά. Τώρα κατάφερα να φαω τον πρώτο εχθρό και κατάλαβα γιατί εθίζονται όλοι. Τρομερό. 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μια συμβουλή. Τα πράγματα στο παιχνίδι θα δυσκολέψουν κι άλλο παρακάτω αλλά εάν το πας μεθοδικά και με λίγη στρατηγική πιστεύω ότι θα σε ανταμείψει στο τέλος και θα γίνει πιο βατό. Εμένα συγκεκριμένα ο Father Gascoigne (που είναι και από τα πρώτα boss) με έκανε να αναρωτιέμαι πως στο διάολο θα τα καταφέρω με τόση λυσσασμένη επιθετικότητα! Σωστός Bully! Στο τέλος όμως παπαλα ο μπούλης! Καλό παιχνίδι!
Daemonos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καμία ειρωνια. Μίλησες για γραφικά και στοιβαρό gameplay και ανέφερα το the order που έχει και τα δύο. Το lol πήγαινε στο από πάνω σχόλιο που το βρήκα αστείο. Επίσης είμαι 98 level. Αν ψήνεται κανείς για dungeon η ng+ ας μου πει
rouxlas86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όχι το gameplay μια χαρά στιβαρό είναι ο χειρισμός στην αρχή μου φαινόταν πιο ελαφρύς από ότι περίμενα. Παιχνιδάρα αλλά βλέπω να εκτοξεύεται κανένα χειριστήριο στο μέλλον
Daemonos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Όχι το gameplay μια χαρά στιβαρό είναι ο χειρισμός στην αρχή μου φαινόταν πιο ελαφρύς από ότι περίμενα. Παιχνιδάρα αλλά βλέπω να εκτοξεύεται κανένα χειριστήριο στο μέλλον Αυτή είναι η ομορφιά του, αν και θεωρώ οτι το DS ήταν ενα σκαλί πιο δύσκολο, ίσως μου φαίνεται επειδή ηταν το 1ο και δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. είμαι NG+ στο 2ο Playthrough και έχει δυσκολέψει και άλλο. Περιμένω εν αγωνία το 1ο expansion! Η πόρτα που είναι δεξιά στο Cthedral ward, στο σημείο που βρίσκεις το τηλεσκόπιο και αριστερά, είναι πάντα locked. μυρίζει expansion area...
moumias Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 δεν ηξερα να κανω stun με το οπλο...μολις εμαθα και περασα τον δευτερο κακο...οσο προχωραω μου αρεσει και περισσοτερο!
Spartan117 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το guide για όσους το θέλουν (για συλλεκτικούς λόγους κυρίως) μιας και είναι 528 σελίδες το βρήκα στην πιο φτηνή τιμή, 25 ευρώ, χωρίς μεταφορικά εδώ: http://www.bookdepository.com/Bloodborne-Collectors-Edition-Strategy-Guide-Future-Press/9783869930695 Εγώ ακύρωσα την παραγγελια από το Amazon και παρήγγειλα απο εκεί.
xavier Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εγω ειμαι λεβελ 70 και ακομα να μαθω να κανω stun και στα ds δεν ημουν πολυ του parry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα