D.Luffy Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Όχι φίλε flame baiting άρθρο που γράφει πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που επισήμανα εγώ μέρες πριν Εσύ που τα επισήμανες λιώνοντας όλες αυτές τις μέρες μανιωδώς το Bloodborne.. Εν τέλει προς τι η χαρά σου αν το Bloodborne είναι κατώτερο πχ από όλα τα souls games και προς τι η μανία σου να το αποδείξεις σε αυτό το θέμα? Σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα όταν παίζεις ψυχαναγκαστικά ds2 στο Xbox ε? 10
rouxlas86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απλά νοίκιασα το game για να πάρω μια γεύση μιας και δεν είχα ποτέ επαφή με τα συγκεκριμένα. Δυο πράγματα παρατήρησα. Τα γραφικά μου φαίνονται χάλια, τα χειρότερα που έχω δει μέχρι στιγμής στο ps4 για AAA τίτλο. Είναι full στα jaggies και επίσης ο χαρακτήρας δεν έχει καθόλου βάρος. Καμιά ρύθμιση να βελτιώσω ένα από τα δυο υπάρχει?
keropi Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ^ πήγαινέ το πίσω μη χρεωθείς και δεύτερη μέρα 6
Daemonos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απλά νοίκιασα το game για να πάρω μια γεύση μιας και δεν είχα ποτέ επαφή με τα συγκεκριμένα. Δυο πράγματα παρατήρησα. Τα γραφικά μου φαίνονται χάλια, τα χειρότερα που έχω δει μέχρι στιγμής στο ps4 για AAA τίτλο. Είναι full στα jaggies και επίσης ο χαρακτήρας δεν έχει καθόλου βάρος. Καμιά ρύθμιση να βελτιώσω ένα από τα δυο υπάρχει? Lol, οκ. πήγαινέ το πίσω και νοίκιασε το The Order να πάιξεις. Το ΒΒ απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και ηλικία. 2
HarryGrey Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εσύ που τα επισήμανες λιώνοντας όλες αυτές τις μέρες μανιωδώς το Bloodborne.. Εν τέλει προς τι η χαρά σου αν το Bloodborne είναι κατώτερο πχ από όλα τα souls games και προς τι η μανία σου να το αποδείξεις σε αυτό το θέμα? Σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα όταν παίζεις ψυχαναγκαστικά ds2 στο Xbox ε? Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, το άρθρο αποδεικνύει για άλλη μια φορά αυτά που γράφω και αυτόματα αναιρεί όλα τα παρακάτω ποστς Τι ανοησίες Θεέ μου... Περιμενες τιποτε αλλο απο αυτον?χεχε Ο HarryGrey είναι το comic relief που χρειάζομαι μετά από μερικές ώρες στον κόσμο του Bloodborne Και δεν παίζω ψυχαναγκαστικά ds, άλλοι παίζουν ψυχαναγκαστικά bb επειδή δεν έχουν τι άλλο να παίξουν. Και δεν μιλάω για τους fans των ds ή γι αυτούς που ήξεραν τι να περιμένουν αλλά για τους υπόλοιπους. Αλλά θα μου πεις αν θες μην το παίζεις, όταν παιχνίδια σαν το the order παραμονεύουν
D.Luffy Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, το άρθρο αποδεικνύει για άλλη μια φορά αυτά που γράφω και αυτόματα αναιρεί όλα τα παρακάτω ποστς Και δεν παίζω ψυχαναγκαστικά ds, άλλοι παίζουν ψυχαναγκαστικά bb επειδή δεν έχουν τι άλλο να παίξουν. Και δεν μιλάω για τους fans των ds ή γι αυτούς που ήξεραν τι να περιμένουν αλλά για τους υπόλοιπους. Αλλά θα μου πεις αν θες μην το παίζεις, όταν παιχνίδια σαν το the order παραμονεύουν Τι να σου πω δεν περνάω την ώρα μου εγώ σε θέματα με παιχνίδια που δεν μπορώ να παίξω. Δεν έχω χρόνο γιατί παίζω BB! Εσυ όμως βλέπω ότι δεν πρέπει να σε πολυκαλύπτουν οι αποκλειστικότητες του Xbox γιατι όλο με το Bloodborne και το Order ασχολείσαι! Φαντάζομαι κόλλησες πάλι κάπου στο ανώτερο DS2 και είπες να ποστάρεις στο θέμα του BB για να ξεθύμανεις λίγο ρε αδερφέ!
HarryGrey Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Φαντάζομαι κόλλησες πάλι κάπου στο ανώτερο DS2 και είπες να ποστάρεις στο θέμα του BB για να ξεθύμανεις λίγο ρε αδερφέ! Αν εξαιρέσεις ότι συνεχίζεται το θέμα με τα όπλα και αυτά που δεν κάνεις reinforce σπάνε πολύ γρήγορα(και ερχόμενος απ το 1 όσο να ναι μου κακοφαίνεται), κατά τα άλλα μην με ματιάξεις γιατί το πάω μια χαρά μέχρι στιγμής
Anastazio Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, το άρθρο αποδεικνύει για άλλη μια φορά αυτά που γράφω και αυτόματα αναιρεί όλα τα παρακάτω ποστς Και δεν παίζω ψυχαναγκαστικά ds, άλλοι παίζουν ψυχαναγκαστικά bb επειδή δεν έχουν τι άλλο να παίξουν. Και δεν μιλάω για τους fans των ds ή γι αυτούς που ήξεραν τι να περιμένουν αλλά για τους υπόλοιπους. Αλλά θα μου πεις αν θες μην το παίζεις, όταν παιχνίδια σαν το the order παραμονεύουν Εγω παντως κοιταω τα released του x1 και πραγματικα απορω τι παιζει αυτος ο τυπος στο x1 και την λεει σε ολο τον κοσμο γιατι 1μισο χρονο την βγαζεις με φορζα/χαλο και sunset και μπαινεις να πικροτρολαρεις ντε και καλα οτι μονο εσυ και το xbox εχετε games! /chreerz 4
AlexoudaS Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια! επαιξα κανα 3ωρο και δεν εχω καταλαβει ακομα πως ανεβαινεις λεβελ! αυτο το xp που μαζευω σκοτωνοντας Mob το εχω παει περιπου 10000 και φοβαμαι να περπατησω μην το χασω
rouxlas86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Lol, οκ. πήγαινέ το πίσω και νοίκιασε το The Order να πάιξεις. Το ΒΒ απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και ηλικία. ^ πήγαινέ το πίσω μη χρεωθείς και δεύτερη μέρα Ρε φιλαράκια και τα δυο με την ειρωνία έτοιμη, λέω δυο πράγματα που μου έκαναν εντυπώση και τα περίμενα διαφορετικά πέρα από το gameplay που είναι ιδιαίτερο. Αμά εσάς τα γραφικά πχ σου φαίνονται γαμάτα και δεν έχουνε θέμα, γαμώ μην απαντάτε καν. Δεν έχουν σχέση αυτά που είπα αν είναι καλό το game ούτε ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. 2
red1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ρε φιλαράκια και τα δυο με την ειρωνία έτοιμη, λέω δυο πράγματα που μου έκαναν εντυπώση και τα περίμενα διαφορετικά πέρα από το gameplay που είναι ιδιαίτερο. Αμά εσάς τα γραφικά πχ σου φαίνονται γαμάτα και δεν έχουνε θέμα, γαμώ μην απαντάτε καν. Δεν έχουν σχέση αυτά που είπα αν είναι καλό το game ούτε ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Πάτα τα Like ρε Xαρούλη, πατα τα λέεεμε...Λέω να γράψω και εγώ καμια καφρίλα που να κράζω Bloodborne (ή PS4 γενικότερα) μπας και τσιμπήσω και εγω κανένα.... @Rouxlas : Ενα δίκιο το έχεις φίλε μου αλλά...τα γραφικά ΑΣΧΗΜΑ δεν είναι, αμα ηταν να ειρωνευτώ θα σου έλεγα να τσεκάρεις κανα' οφθαλμίατρο αλλά...δεν θα το κάνω Σοβαρά τώρα όμως : Αμα έλεγες οτι το παιχνίδι είναι δύσκολο, οτι δεν σου άρεσε (για τον Α ή Β λόγο), οτι δεν σου αρέσει η θεματολογία του κτλπ κτλπ να το καταλάβαινα αδερφέ καθώς ο καθένας μας έχει άλλα γούστα και απαιτήσεις, το να γυρνάς όμως φίλε με straight μουτρα και να λές πως τα γραφικά είναι "ασχημα" και απο τα "πιο ασχημα σε ΑΑΑ PS4 τιτλο"...οχι απλά υπερβολικό αλλά θα ήθελα να'ξερα τι θεωρείς "καλά γραφικά"...Μηπως παίζεις σε κανα' uber-PC φίλε και έχεις καλομάθει ? σοβαρή/ειλικρινής ερώτηση btw... Mήπως περίμενες γραφικά επιπέδου The order σε κόσμο Bloodborne που σου πετάει 6-7 high-poly χαρακτήρες με full clothes/fur physics, POM στον θεό και particle effects της π@υτανίδας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην οθόνη ? Δεν γίνεται ρε φίλε, πως να το κάνουμε, δεν είναι τόσο δυνατές οι κονσόλες (εκτος απο το ΧΟΝΕ του Χαρούλη που είναι ειδική παραγγελιά απο το Richmond). Φιλικά φίλος (και το εννοώ). ΥΓ : Χαρυ ΓκΡΕιιι, πάνε παίξε κανα' Evolve ρε μάγκα που είναι "true next gen" παιχνίδι (επειδή το DF είπε φυσικά οτι είχε καλύτερο ανιΣοτρΌπικ φίλΤεριγΚΚ απο του PS4), έχεις φτάσει το trolling σε διαστρικό επίπεδο... 4
D.Luffy Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν έχει ούτε κάν μπόκε ντεπθ οφ φίλντ και καλό σκρίν σπέις άμπιεντ οκλούζιον ρε φίλε... Τι λέμε τώρα! 1
rouxlas86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γραφικά τύπου order δεν περιμένω φυσικά, αλλά μοιάζει σαν να έχει πολύ μικρό επίπεδο anti aliasing και αυτό έχω καιρό να το δω σε game. Έτσι μου φαίνεται εμένα και αν βάλω σε αυτά το γεγονός ότι έχει, ελπίζω προσωρινά, πρόβλημα με το loading και το frame rate τότε το κάνει ακόμα χειρότερο. Άμα εσείς το βλέπετε ότι το τερματίσανε τεχνικά και δεν πήγαινε άλλο οκ no problem άμα είναι να χαλιέστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα