Daemonos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ultra, μας γ@μ@σες στο spoiler ρε φίλε... Ρε παιδιά, δεν τερματίζουμε ολοι τα games μας μέσα σε 1 'βδομάδα...κρίμα... post-άρουμε κάτι αλλά προσέχουμε κιόλας για τους υπόλοιπους... Σιγά το spoiler ρε μάν, εγώ το είχα δεί ακόμα απο την αρχή. εντάξει. Γουστράρει κανείς να παίξουμε chalice dungeon παρεάκι
ultralisk Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 red επειδή προσέχω και εγώ γενικά δεν θεώρησα ότι είχε κάποιο spoiler to vid...αν φάνηκε έτσι σε κάποιον sorry γενικά πάντως προτείνω να ασχοληθείτε με τα chalice αφού τελειώσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά αφού πέρα απο τα 2 πρώτα που βγαίνουν εύκολα τα υπόλοιπα απαιτούν και σχετικά υψηλό level
mitsos326 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 οποιος θελει βοηθεια μεγαλη μου χαρα, ειμαι 176 lvl επειδη παιζω co-op τα dungeons,το co-op δεν ειναι πανακεια,στα bosses υπάρχει lvl scaling,με καποιες κινησεις πεθαινεις κατευθειαν(δεν συμβαινει το ιδιο οταν παιζεις solo και μιλάω παντα απο την μερια του beckoner) και εχουν σχεδον διπλάσιο hp,εξαιτιας αυτης της καταστασης μερικα bosses ήταν πιο ευκολα solo
HarryGrey Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ποιο "μέχρι το bloodborne" που το βάλατε δίπλα απ το ds και μάλιστα το βγάλατε και καλύτερο. Συμφωνώ στο ότι είναι καλύτερο απ το lotf αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα wannabe ds παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει σημαντικές ελλείψεις, μικρή ποικιλία στο να φέρεις τον παίκτη στα μέτρα σου, ωραίο art style αλλά γραφικά που θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα(και δεν βλέπω τον λόγο που δεν το έκαναν όταν τρέχει σε 30αρι framerate και μάλιστα όχι σταθερό), casual εισαγωγές(σοβαρά τώρα όπλο; ) τεράστια loadings και σαν να μην έφταναν όλα αυτα ξεχνάς και το πιο στιβαρό σύστημα μάχης του ds που κερδίζες τις μάχες με την άμυνα και το γύρισαν σε ένα πιο γρήγορο στυλ που θυμίζει hack n slash που προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ενδιαφέρον. Δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοείς έμπειρους των παιχνιδιών ds αλλά σίγουρα αν τους χάλασε το ds 2 ας ετοιμαστουν για μια ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση με το bb. Όπως και να χει είναι ο καλύτερος exclusive τίτλος του πς4, δικαιολογημενο το 93 αν αναλογιστει κάνεις ότι τα υπόλοιπα exclusives της κονσόλας, αυτά που έχει τέλος πάντων σκοράρουν κοντά στο 7, και σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί απ τους περισσότερους. Καλό gaming παιδιά και πραγματικά σας χαίρομαι έτσι που απολαμβάνετε το παιχνίδι Site: 5 reasons why Dark Souls II Scholar of the First Sin is still better than Bloodborne
stavros88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπραβο φιλε.Μου αρεσει που ψαχνεις να βρεις 5 λογους που το Dark Souls 2 ειναι καλυτερο απο το Bloodborne σε ιταλικο σαιτ. Συμφωνω παντως με τον τελευταιο λογο.Αν το μονο που εχεις ειναι το xbox ή ενα pc τοτε σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι που μπορεις να παιξεις ειναι το ds2.. edited 5
spacecowboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ποιο "μέχρι το bloodborne" που το βάλατε δίπλα απ το ds και μάλιστα το βγάλατε και καλύτερο. Συμφωνώ στο ότι είναι καλύτερο απ το lotf αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα wannabe ds παιχνίδι Site: 5 reasons why Dark Souls II Scholar of the First Sin is still better than Bloodborne demon souls.dark souls,bloodborne=hideaka miyazaki dark souls 2 = tomohiro shibuya, yui tanimura dark souls 2 = wannabe ds παιχνιδι
stavros88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 demon souls.dark souls,bloodborne=hideaka miyazaki dark souls 2 = tomohiro shibuya, yui tanimura dark souls 2 = wannabe ds παιχνιδι Εγω παντως διαφωνω και με αυτο.Χωρις φυσικα να εχω κινητρα τυπου harrygrey πιστευω πως το ds2 ειναι ενα φανταστικο παιχνιδι με καποια απο τα καλυτερα bosses της σειρας.Επισης αν και το θεωρω το πιο "αδυναμο" μαλλον εχω παιξει τις περισσοτερες ωρες επειδη εχει μεγαλη ποικιλια και αν με ενδειφερε το PvP πιθανοτατα να ειχα ακομα περισσοτερες. Μια χαρα παιχνιδι ειναι το ds2. Καλυτερο παραδειγμα wannabe ds ειναι το Lords of the Fallen νομιζω. 2
keropi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ^ Είπαμε, Lords of the ΦΟΛΕΝ είναι HarryGrey , το flame baiting το έχεις κάνει επιστήμη βλέπω... 2
Spartan117 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Επιστήμη θα ήταν άμα ήταν quality bait, αυτό είναι απλά χάσιμο του χρόνου του. Δεν ζησατε μερικοί τις εποχές 2006-2008 στο general gaming forum του gametrailers να δείτε πραγματική επιστήμη στο trolling με "power of the cell" και άλλα συναφή 4
Spartan117 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Praise the moon πραγματικά το παιχνίδι μετά απο ένα σημείο 3
HarryGrey Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 HarryGrey , το flame baiting το έχεις κάνει επιστήμη βλέπω... Όχι φίλε flame baiting άρθρο που γράφει πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που επισήμανα εγώ μέρες πριν Δεν ζησατε μερικοί τις εποχές 2006-2008 στο general gaming forum του gametrailers να δείτε πραγματική επιστήμη στο trolling με "power of the cell" και άλλα συναφή Μάλλον δεν ήσουν εδώ όταν κράζαμε το infamous second son για το πόσο άδεια είναι η πόλη από ανθρώπους, και οι περισσότεροι έλεγαν ότι τρολάρουμε και χαλάμε τα τοπικς μέχρι που βγήκε ανακοίνωση από την εταιρεία που παραδεχόταν το πρόβλημα και ότι θα κυκλοφορήσει patch που θα το διόρθωνε, και μετά δεν ήξεραν που να κρυφτούν. Ή μήπως ήσουν;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα