Daemonos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αξίζει το chikage?σαν μεγάλο HP penalnty να έχει το ρημάδι απ' ότι δοκιμάζω Πάρα πολυ δυνατό!!!! Όσο αφορά το 2ndary style (bloodied) τότε ναί σου τρώει κάμποσο, είναι βέβαια πάρα πολύ situational based! και high risk high reward. Με rune +200 poison resist σαν αυτό στην φωτό μου είσαι καλύτερα, πιο πολύ παίζω με R1 R1 R1 L1 (κάνει combo αλλαγή) και μερικά R1 hits με bloodied και ξανά L1 για πίσω και είσαι κομπλέ.
Spartan117 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Target σε αυτό τον χαρακτήρα με STR build για εμενα είναι VIT -> 50 END -> 40 STR -> 50 SKL -> 25 BLT -> 18 ARC -> 15 Με αρχικό origin Military Veteran, λογικά θα κάνω και μια female BLT/SKL build και παίζει να σταματήσω στους δυο, το Arcane δεν με ξετρέλανε και ούτως ή άλλως ποτε δεν έκανα παρα πολλούς χαρακτήρες στα προηγούμενα souls.
keropi Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 female bleh~ εγώ παίζω πάντα με καράφλες , πραγματικό role+playing 4
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Level 79 παίδες θέλω βοήθεια σε ένα boss αν μπορεί κανείς?
Spartan117 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω ξεφύγει σε lvl εγώ. Το EDGE έδωσε δεκαράκι στο Bloodborne. Το DkS 2 και DeS έδωσε 9, στο DkS έδωσε 9 και μετά το άλλαξε σε 10. 1
spartan29gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω ξεφύγει σε lvl εγώ. Το EDGE έδωσε δεκαράκι στο Bloodborne. Το DkS 2 και DeS έδωσε 9, στο DkS έδωσε 9 και μετά το άλλαξε σε 10. Μπορεις να μου δωσεις την πηγη της ειδησης?(για το δεκαρακι που πηρε το bloodborne απο το edge)
Spartan117 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μπορεις να μου δωσεις την πηγη της ειδησης?(για το δεκαρακι που πηρε το bloodborne απο το edge) http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=159294040&postcount=258 Έχουν κάποιοι το τεύχος από το neogaf 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Έχω ξεφύγει σε lvl εγώ. Το EDGE έδωσε δεκαράκι στο Bloodborne. Το DkS 2 και DeS έδωσε 9, στο DkS έδωσε 9 και μετά το άλλαξε σε 10. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το DeS είναι 10άρι καθαρό ακόμα και με τα όποια μειονεκτήματα του (σαν το πρώτο της σειράς). Το θεωρώ πολύ πιο ισορροπημένο από το DaS και με καλύτερη και διαφορετική ατμόσφαιρα από μέρος σε μέρος. To online του επίσης δεν ήταν το lagfest που ήταν το DaS. Τώρα μένει να βρω την ευκαιρία (τα φράγκα βασικά) να πιάσω στα χέρια μου και το BB και να τα κάνω όλα τους ένα μεγάλο VS. 3
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τα chalice dungeon πως κάνω join κτλ?
ultralisk Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τα chalice dungeon πως κάνω join κτλ? πολύ καλό βίντεο που εξηγεί τα πάντα για chalice 2
red1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ultra, μας γ@μ@σες στο spoiler ρε φίλε...Ρε παιδιά, δεν τερματίζουμε ολοι τα games μας μέσα σε 1 'βδομάδα...κρίμα...post-άρουμε κάτι αλλά προσέχουμε κιόλας για τους υπόλοιπους...
stavros88 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ποιο σποιλερ εννοεις? Παντως εκει που νομιζα πως δεν υπαρχουν πιο σπαστικοι εχθροι απο εκεινα τα σιχαμενα που σου ρουφανε insight να και οι εγκεφαλοι παρεα με λιγο frenzy να δεσει το γλυκο.LA LA LA LAAAAAAAAA 1
mitsos326 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 @red αντικειμενικα το video δεν εχει σποιλερ,ειμαι σιγουρος χαλαστηκες απο το φλεγόμενο hunter's dream φιλε μου αν τρως spoiler τοσο ευκολα καλυτερα να μην διαβαζεις την ενοτητα,δεν ειναι δυνατον για 2-3 ατομα ολες οι απαντησεις να μπαινουν σε spoiler tag 1
red1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 @red αντικειμενικα το video δεν εχει σποιλερ,ειμαι σιγουρος χαλαστηκες απο το φλεγόμενο hunter's dream φιλε μου αν τρως spoiler τοσο ευκολα καλυτερα να μην διαβαζεις την ενοτητα,δεν ειναι δυνατον για 2-3 ατομα ολες οι απαντησεις να μπαινουν σε spoiler tag Δημήτρη...όχι ρε φίλε, δεν πάει έτσι, μπορεί κάλλιστα να γράψει κάποιος κατι αλλά να είναι και προσεκτικός, θα το ξαναπώ, δεν "λιώνουμε" ολοι τα games μας μεσα σε 4 μέρες/1 'βδομάδα, πως να το κάνουμε, δλδ, δεν θα πρεπει κάποιος να μπαίνει στο φορουμ επειδη καποιος γουστάρει να ποστ-άρει οτι θέλει ? (και δεν αναφέρομαι στον φίλο Ultra συγκεκριμένα). O ADHD π.χ τερμάτισε το game σε...3-4 μέρες, τι να κανουμε, δεν είμαστε ολοι έτσι και δεν μπορούμε να αφιερωνουμε τόσο χρόνο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αμα ηταν έτσι ας μας πέθανε στο spoiler και αυτός επειδή "δεν θα μπορούσε" να βάλει spoiler tags για "2-3 άτομα μόνο"... Και που είσαι, μιλάμε για "souls" τίτλο που η ιστορία τους ουτως η άλλος είναι "μετρημένη", μην spoil-αρουμε κοινώς και τα "ελάχιστα" στοιχεία που έχει (αναφέρομαι στις "μπαμ" καταστάσεις και οχι στις περιγραφές όπλων/αντικειμένων που περιγράφουν το lore του παιχνιδιού). Λίγο πιο προσεκτικοί, αυτό λέω μόνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα