metallica 13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τελος και απο μενα το επος!στις 35 ωρες!ξεκλειδωσα ολα τα οπλα κτλπ!παιχνιδαρα............
Daemonos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Θέλω να πάει το Arcane στο 18 και μετά bloodtinge στο 30 και health 40. στο 100ng. πιστεύω θα είμαι παραπάνω από κομπλέ αφου θα έχω και spells!!!! hehehe 1
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το arcane ειναι ενταξει για να χρησιμοποιεις το hunter bone και το arcane buff στο weapon αλλα δεν θες παραπανω imo, τωρα αποφασισε τι θελεις να κανεις πχ αν ενεβασεις ταυτοχρονα str/skill θα πας σε quality build με ludwig μαλλον αν θες chikage/evelyn combo τοτε δινεις bloodtinge/vit (γενικα ειναι οκ για αυτο το build και 20 skill αν και ιδανικα θες 25) αν θες καπου στο 110-120 για pvp meta τοτε μαλλον πρεπει να ξεκινησεις απο την αρχη γιατι δεν βγαινει ευκολα optimal. Με κατι τετοιο all around θα τελειωσεις το game ok αλλα θα εχεις προβλημα στο online και σε high tier chalice παντα κατα την αποψη μου. Εγω στη θεση σου θα εβαζα str/skill 25/25 και μετα ολα vit μεχρι το 50 για ludwig με arcane buff build.
Daemonos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Κοίτα θα πάω Chikage/Evelyn οπότε.. Δηλαδή ξανά όλο από την αρχή? pffff?
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Bloodtinge μεχρι το 50 τοτε απαραίτητα γιατι απο εκει θα ερχεται το dmg σου και ολα τα αλλα vit, ιδανικά για 50/50 vit/bloodtinge θα καταληξεις καπου 130 level, παραπανω απο το pvp meta αλλα οκ δεν τρεχει και τιποτα ειδικα ετσι οπως ειναι τωρα.. Μη δωσεις αλλο arcane δεν αξιζει ιδιαιτερα κατι αλλο εκτος του hunter bone και του arcane buff, η βαλε αφου ολοκληρωσεις το build. Μην αμελησεις vit θα το μετανιωσεις μετα guaranteed.. 1
Daemonos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Thanks man, οπότε κατά προτεραιότητα vit, bloodringe και τέλος arcane λίγο ίσα για το buff. αν είχε respec γαμότο.... 1
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ναι ανεβαζεις αυτα τα 2 αναλογα, προσωπικα θα χτυπαγα το softcap στο vit πρωτα στο 30 δηλαδη και μετα full bloodtinge για dmg μεχρι το 50 μετα θα τελειοποιουσα το vit για NG+ και online στο 50. Με 16 arcane χρησιμοποιεις τα 2 buff ηδη δηλαδη το empty phantasm shell και το old hunter bone, 15 θελουν και τα 2. Απο κει και περα τα αλλα tools θελουν 20-25 τα οποια για εμενα δεν αξιζουν, υπαρχει το ebrietas στο 18 το οποιο ειναι cool ok αλλα πρακτικα δεν λεει και τιποτα imo. Φτιαξε τα main build και παιζεις με arcane μετα αναλογα τι θες, σιγουρα θα εχεις καλυτερο dmg ετσι. 1
Daemonos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πάντος έτσι όπως είμαι τώρα έχω σφίξει 5-6 invaders. με chikage πάντα.
ultralisk Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αξίζει το chikage?σαν μεγάλο HP penalnty να έχει το ρημάδι απ' ότι δοκιμάζω
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αξίζει το chikage?σαν μεγάλο HP penalnty να έχει το ρημάδι απ' ότι δοκιμάζω Αξιζει αν κανεις build ειδικα για αυτο και το evelyn..
ultralisk Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 θα έπρεπε να σου δίνει και δυνατότητα για reroll stats...ήταν πολύ καλό που υπήρχε στο DS2
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 θα έπρεπε να σου δίνει και δυνατότητα για reroll stats...ήταν πολύ καλό που υπήρχε στο DS2 Ε βεβαια το ελεγα απο την πρωτη στιγμη, στο ds2 ειχες το καλο να δοκιμαζεις builds για πλακα και να τις αλλαζεις παλι αμεσως, φυσικα οχι απειρες φορες αλλα και παλι αρκετες οταν βαρεθεις το build σου να αλλαξεις. Εδω τωρα παμε απο την αρχη χωρις τα runes/gems/materials να φτιαξουμε ενα build που παιζει και να μη μας αρεσει στην τελικη. Ας μην ηταν οσο ευκολο ηταν στο ds2 δε λεω ας ειχε ενα σπανιο αντικειμενο στα high depth chalice ας πουμε να εχει και καποιο ενδιαφερον.
tidus666 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ευτυχώς που σας προειδοποίησε 2 εβδομάδες μετά λολ. Άσχετο, ο τύπος μου είναι απ' τους πιο αντιπαθείς DS youtubers, αλλά έχει την μπεστ γουάιφου.
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το εβαλα και εγω 3 μερες πριν μερικες σελιδες πισω για το memory leak..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα