ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Απο NAT settings ολα καλα?, θελω να πω εχεις κανενα αλλο θεμα με multiplayer παιχνιδια?
Daemonos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Επίσης δοκίμασε να φτιάξεις και τα ports του ps4 στο router σου.
vag.patrick Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Comple ειμαι μπηκε ενα παλικαρι αλλα @@ παλι μας εφαγε...τι παιζει ρε φιλε ,ε αυτο δε μπορω να το περασω...δεν εχω και χρονο αυτες τις μερες......
mitsos326 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @vag ειναι ζορικο boss και καθε φορα που το πολέμας σου φευγουν antidotes τα οποια ειναι και ακριβα,βρες αλλα 2 ατομα να τελειωνεις
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Comple ειμαι μπηκε ενα παλικαρι αλλα @@ παλι μας εφαγε...τι παιζει ρε φιλε ,ε αυτο δε μπορω να το περασω...δεν εχω και χρονο αυτες τις μερες...... Μολις σηκωσει το δεξι χερι ειναι parry window ολα τα αλλα attacks evade απλα, ειναι ευκολο boss μολις το μαθεις αυτο.
Spartan117 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν είχα χρόνο τις τελευταίες μέρες αλλα ότι έχω παίξει σήμερα το γουστάρω απίστευτα. Το NG+ το πάω πιο χαλαρά και ψάχνω τα πάντα, κάθομαι και χαζεύω τοπια και όχι όπως το NG που απλά το έκαψα τελειωσα όλα τα boss παίζοντας περίπου 50 ώρες μέσα σε 4-5 μέρες. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τίτλος μέχρι στιγμής σε αυτή τη γενιά. Ελπίζω οι western devs να πάρουν μερικά μαθήματα από το BB. Δεν χρειάζεται πια τα πάντα να είναι hand-holding και in your face.
vag.patrick Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 την πηρα γραμμη παιδες....φαρμαρω να μαζεψω σφαιρες ,potions & antidotes.....
HarryGrey Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ελπίζω οι western devs να πάρουν μερικά μαθήματα από το BB. Να ήξεραν να κάνουν τα παιχνίδια να τρέχουν και σωστά
HarryGrey Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να πιάσουν ένα σταθερό 30αρι framerate ή να μην υπάρχουν τόσο μεγάλα loadings. Δεν είναι δα και χάρμα οφθαλμών το bloodborne ή τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Τα ίδια πάνω κάτω συνέβαιναν και με τα ds(τα είπα κι εκεί στο ανάλογο topic).
keropi Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Συμφωνώ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να πιάσουν ένα σταθερό 30αρι framerate ή να μην υπάρχουν τόσο μεγάλα loadings. Δεν είναι δα και χάρμα οφθαλμών το bloodborne ή τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Τα ίδια πάνω κάτω συνέβαιναν και με τα ds(τα είπα κι εκεί στο ανάλογο topic). κάτσε να βρω 3D video με την αλεπού και επιστρέφω, να το δεις να γουστάρεις γραφικό 1
vag.patrick Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 οπως δε μπορουμε να συνειδητοποιησουμε γιατι δε μπορει να το κανει να τρεξει 30 καρφωτα κλπ κλπ , ετσι δεν εχουμε καταλαβει ακομα οτι ολα τα παιχνιδια ετσι θα βγαινουν, με τα ελλατωματα τους...ανθρωποι τα φτιαχνουν στην τελικη ρε μλκες...Ελεος πια να πουμε...Βλεπω τοσο κοσμο να χανει ωρες απο υπνο να παιξει το μοναδικο παιχνιδι για φετος που σε γεμιζει με διαφορα συναισθηματα και πιανομαστε απο παπαριες δλδ... 5
Spartan117 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πάντως κάθε φορα που ακούω το καμπανάκι μιας bell maiden (ή δυο) στα chalice dungeon με depth 4-5 που μόλις άρχισα είμαι κάπως έτσι Είναι αρκετά δύσκολα τα chalice dungeon, ειδικά με σχετικά χαμηλό VIT που παίζω εγώ (30/30 VIT/END). Που να πάω στο defiled δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα