ADHD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εγω λεω για τα τυχαία invasions αν ειναι να συνεννοηθούμε με password αλλαζει το θεμα ισως να ειναι ευκολοτερο. Επισης υπαρχει ενα 30% health penalty σε οσους δεν το γνωριζουν.
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν ξερω ποσοι το γνωριζετε αυτο: http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/31bogg/how_to_active_bloodborne_easy_mode/ Αν αφησεις το παιχνιδι ανοιχτο 12 ωρες υπαρχει memory leak με αποτελεσμα να κολλαει το AI των boss και να κανει την ιδια κινηση συνεχεια, εγω οταν εβλεπα καποια streams να περνανε ανετα καποια boss ελεγα wtf με εμενα τα εχει βαλει τωρα? ειναι πολυ πιο aggressive ενω στον streamer δεν εκανε τιποτα. Συγκεκριμενα σε εμενα Η wet nurse στο τελος εβγαζε συνεχεια ενα mirror image και αλλαζε το τοπιο εντελως, επρεπε να τρεχεις μακρια μεχρι να τελειωσει αλλιως δεν την ειχες ευκολα, στο stream που ειδα δεν εκανε απολυτως τιποτα απλα προχωρουσε μπροστα και εκανε το ιδιο attack με τις λεπιδες. 1
ultralisk Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 το παιχνίδι όσο γαμ@ει στο campaign άλλο τόσο ΓΤΠ είναι στο online δυστυχώς...σε 1 ώρα προσπάθειας κατάφερα 2 invades στο nightmare frontier...καμμία σχέση με το DS2 που έλιωνες στο pvp με καπάκια η μία μάχη από την άλλη...και όπως είπε και ο ADHD δεν σου δίνει το παιχνίδι κανένα κίνητρο αφού δεν υπάρχουν rewards
lak10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ειναι το μονο game που πουλησα λογω δυσκολιας το πρα 57 το εδωσα 45
red1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ειναι το μονο game που πουλησα λογω δυσκολιας το πρα 57 το εδωσα 45 Nα φανταστώ πως δεν είχες ξαναπαιξει παιχνίδι της σειράς (demon's souls/Dark souls 1+2), σωστά ? Πόσοι θα την πατήσουν έτσι, exclusive τιτλος, διαφημισούλα καλή, ο "cool" τίτλος αυτης της περιόδου...μέχρι να το βάλεις στο drive και να ξεκινήσεις να παίζεις... Εδώ διάβαζα για τύπους που...την πρώτη ώρα+ έπαιζαν με...γυμνές γροθιές γιατί δεν φαντάστηκαν καν οτι έπρεπε να κάνουν equip όπλο... Κακά τα ψέμματα, δεν είναι τίτλος για όλους όπως π.χ ενα Last of Us/God of War/Gears of War/Halo κτλπ κτλπ... Καλά έκανες και το έδωσες φίλε, κρίμα μεν καθώς είναι απίστευτο παιχνίδι αλλά...αμα ηταν να σπας τα νεύρα σου άνευ λόγου...καταλαβαίνω In other news : έχω πάθει OCD..."φοβάμαι" ποτε να κανω trigger event/sidequests λόγω διαφορετικής φάσης φεγγαριού, αν έκανα καλά που πήγα πρωτα στο Χ σημείο/πίστα έναντι του Ψ κτλπ κτλπ...Καταραμένα Μαετζίμα... To Hemwick Charnel Lane με τις μάγισσες...τι ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ... Βασικα...το artwork ΘΕΡΙΖΕΙ παντού οπότε... Βloodborne = πανέμορφος εφιάλτης 1
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Η θα μπορουσες να φας 1-2 ωρες να μαθεις τα mechanics και να απολαυσεις μια απο τις καλυτερες εμπειριες gameplay/single player(γιατι στο online μας τα χαλασαν.. ). Τι να πω εγω πιστευω επρεπε να επιμεινεις αν ηταν μονο η δυσκολια το προβλημα..
FORIS78 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ενα τροπεακι απο τα chalice dungeon μου λειπει για την πλατινα, τρελο καψιμο το game τι να λεμε.
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το πιο δυσκολο imo, πολυ πονος το defiled chalice, τουλαχιστον στο level που το επαιξα ηταν πολυ εκνευριστικο το -50% health. Πρωτο platinum που πηρα και μαλλον και τελευταιο στο ps4, εκτος αν βγει bloodborne 2.. 1
FORIS78 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ναι ρε φιλε στο defiled ειμαι και εγω ,τωρα εφτασα στην amygdala πολυ μανικι..αλλα που θα παει θα πεσει και αυτη, 1
ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εμενα ο σκυλος με δυσκολεψε περισσοτερο παντως, one shot γινομουν και ειχε μεγαλα hitboxes στα attacks του. H amygdala ηταν και αυτη ενοχλητικη αλλα ηξερα οτι μολις μαθω το pattern την εχω, ο σκυλος με ειχε απελπίσει αρκετα.
FORIS78 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Και μένα μου έβγαλε την Παναγία ο κοπριτης, από το μεσημεράκι που ξεκίνησα πριν καμία ωριτσα τον έβγαλα. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Vole Maulder Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εδώ διάβαζα για τύπους που...την πρώτη ώρα+ έπαιζαν με...γυμνές γροθιές γιατί δεν φαντάστηκαν καν οτι έπρεπε να κάνουν equip όπλο... Αυτό, εκτός κι αν μιλάμε για άτομα που έπαιζαν πρώτη ή τρίτη φορά παιχνίδια στη ζωή τους, δεν το καταλαβαίνω. Οπως και το ότι στην πρώτη παρουσίαση του Demon's Souls αρκετοί δεν πέρασαν καν το character creation. Δηλαδή, γουάτ δε φακ, πίπολ;; "What, I have to make a character? hur dur this game sucks!"
Daemonos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παίδες πήρα τελικά το chikage. Μαμάει to όπλο και έχει και poison condition. Αλλά τρώει πολύ ζωή το bloodied. Ελπίζω να το φτιάξουν.
vag.patrick Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ρε σεις εχει καταφερει κανεις να παιξει τιποταμε assistanse??χτυπαω καμπανακι και τσιμπαω το δεξι.....κανω κατι λαθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα