Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Εχω μεινει πισω γαμω λογω δουλειας δεν εχω χρονο να παιξω (δεν μπαινω καν για 1 ωρα μονο δεν το ζω ετσι) και το πακετο ειναι οτι θα λειπω και 18 μερες οποτε θα ειμαι ο τελευταιος απο εδω μεσα που θα το τερματισω Σας ζηλευω . 2
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Κι εγώ το ίδιο. Λόγω δουλειάς, κάνω μόνο farming μέσα στη βδομάδα και προχωράω το στόρυ το ΣΚ
Ren_of_Heavens Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Αν είναι να αφιερώσω 585 ώρες όπως στο Dark Souls και Demon's Souls τότε χαλάλι του κι επειδή είμαι Άντρας σωστός και ρωμαλέος θα επιλέξω wasted soul (ή όπως αλλιώς λέγεται) για να κάνω πολλά kils kills και αρκετά deaths. Άντε να βγει η Batmanική έκδοση του PS 4 να το αρπάξω κι εγώ. Αν έβγαινε καμιά παρόμοια αλλά με Witcher 3 κι έτσι ακόμα καλύτερα. Εσείς ADHD, vag.Patrick, Untralisk, Luffy, Buffy και λοιποί αιματογλείφτυδες σκίστε τους τα σασά. 2
ADHD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Σχετικά με το χρόνο ren δεν νομίζω να φας ούτε το 1/4 των ωρών atm, το build θα το μαξαρεις το πολύ στις 60-70 ώρες απο κει και πέρα έχεις καμία 20αρια τα chalice όλα, όταν λέω θα το μαξαρεις εννοώ hardcaps στα περισσότερα stats όχι πχ μόνο str build. Στο περίπου 100-130 ώρες για να το ξεζουμισεις, πήρα και το platinum εγώ χτες και έχω γράψει 100-110 ώρες σύνολο. Βέβαια ανάλογα και τι κανεις αλλα τόσες ώρες αν δεν κανεις συνέχεια speedruns δεν νομίζω να φας με τίποτα. Το pvp δεν έχει κίνητρα και το matchmaking είναι ψιλοχαλια atm οπότε δεν το βάζω μέσα, αυτο μπορεί να φτιάξει με patch βέβαια. 1
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 yog sothoth (ο αγαπημενος μου-αν μπορεις να πεις καποιον αγαπημενο απο αυτους) Άσχετο αλλά όσοι ασχολήθηκαν με το πρώτο Quake ίσως να θυμούνται ότι το τελευταίο boss ήταν η ίδια η Shub-Niggurath! 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Το pvp δεν έχει κίνητρα και το matchmaking είναι ψιλοχαλια atm οπότε δεν το βάζω μέσα, αυτο μπορεί να φτιάξει με patch βέβαια. Τι εννοεις οτι το pvp δεν εχει κινητρα?Δεν υπαρχει καποιο συστημα points /rewards? In other news περιμενω να δω τι πωλησεις θα κανει στην αγορα το BB ελπιζω να τα παει περιφημα ωστε να ξαναδουμε ιδιας ποιοτητας ,στυλ και gameplay τιτλους σαν και αυτο . Site: Bloodborne Has Already Exceeded The Order 1886 In Term of Digital Sales and Popularity
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πάντως ότι έχω δει μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι το BB είναι το πιο Castlevania, NON-Castlevania, παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να φτιάξω έναν χαρακτήρα με καπαρντίνα και κάποιο όπλο τύπου μαστίγιο για να παίξω (όταν με το καλό). 2
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πάντως ότι έχω δει μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι το BB είναι το πιο Castlevania, NON-Castlevania, παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να φτιάξω έναν χαρακτήρα με καπαρντίνα και κάποιο όπλο τύπου μαστίγιο για να παίξω (όταν με το καλό). Το threaded cane θα είναι ότι πρέπει για σένα... 4
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Χα, με ξελάσπωσες ήδη. Και η καπαρντίνα μια χαρά, μόνο το ψηλό καπέλο του γιατρού θα πετάξω.
Prospector8 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ρε παιδες να ρωτήσω,δεν γίνεται να κανεις invade/pvp 1v1?τη μλκια ειναι αυτο τωρα και παντα με βγαζει σε 2v1? Εκανε και κανα 20λεπτο για να βρει ατομο.. Κανα σοβαρο reward δεν δίνει ετσι για να μην λεμε οτι χαλαμε μονο τα healings.. Το lag μονο εγω το εχω ή λογικο το 2sec delay περιπου και ξενεροφαση το pvp γενικα? Τωρα δοκιμασα το pvp γιαυτο τα νεα αυτα
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Χα, με ξελάσπωσες ήδη. Και η καπαρντίνα μια χαρά, μόνο το ψηλό καπέλο του γιατρού θα πετάξω. Τον βγάζεις και Simon Belmont και είσαι κομπλέ 1
ADHD Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Τι εννοεις οτι το pvp δεν εχει κινητρα?Δεν υπαρχει καποιο συστημα points /rewards? Rewards οπως στο 2 δεν εχει, ενα gesture παιρνεις απο το covenant και αυτο ειναι ολο. Το προβλημα βεβαια δεν ειναι τοσο αυτο οσο τα καμπανακια και το ολο συστημα. 2
red1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ρε παιδες να ρωτήσω,δεν γίνεται να κανεις invade/pvp 1v1?τη μλκια ειναι αυτο τωρα και παντα με βγαζει σε 2v1? Εκανε και κανα 20λεπτο για να βρει ατομο.. Κανα σοβαρο reward δεν δίνει ετσι για να μην λεμε οτι χαλαμε μονο τα healings.. Το lag μονο εγω το εχω ή λογικο το 2sec delay περιπου και ξενεροφαση το pvp γενικα? Τωρα δοκιμασα το pvp γιαυτο τα νεα αυτα Rewards οπως στο 2 δεν εχει, ενα gesture παιρνεις απο το covenant και αυτο ειναι ολο. Το προβλημα βεβαια δεν ειναι τοσο αυτο οσο τα καμπανακια και το ολο συστημα. Μάγκες, δεν έχω καν μπει στον κόπο να μπω online ακόμα αλλά δοκιμάστε αυτό μπας και σας βοηθήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα