Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.gamespot.com/articles/bloodborne-patch-1-02-fixes-game-breaking-bug/1100-6426308/

kudos...αντέδρασαν άμεσα θα μπορούσαμε να πούμε

τελεια! αρα το duplication glitch το γνωριζαν απο την αρχη γιατι εχει μονο 2 μερες που εχει γινει viral,αν και να σας πω παιδια την αμαρτια μου εγω θα το χρησιμοποιησω μονο για τα blood rocκs και αυτο γιατι οπως ειπε ο ADHD δεν θελω να μου την πεσει invader και να ειναι τουμπανος απο θεμα οπλών

Δημοσ.

να ρωτησω λιγο...Πρωτα πρωτα Καλο Μηνα σε ολους... Γιατι τοσος ντορος με τα loading times??μονο οταν χανεις κανει loading....δεν εχω πετυχει αλλα loading (εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα)...τελικα εμεις οι gamers κανουμε σαν τις γυναικες ωρες-ωρες...Παντα βρισκουμε μεσα σε ολα τα καλα κατι στραβο-κακο να πουμε....

• Like 2
Δημοσ.

να ρωτησω λιγο...Πρωτα πρωτα Καλο Μηνα σε ολους... Γιατι τοσος ντορος με τα loading times??μονο οταν χανεις κανει loading....δεν εχω πετυχει αλλα loading (εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα)...τελικα εμεις οι gamers κανουμε σαν τις γυναικες ωρες-ωρες...Παντα βρισκουμε μεσα σε ολα τα καλα κατι στραβο-κακο να πουμε....

Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι δυστηχως :( επειδη ειναι τετοιο το παιχνιδι και χανεις αρκετα συχνα αμα θελεις 30'' για να ξαναπαιξεις εε οσο ναναι ειναι λιγο σπαστικο.
Δημοσ.

Παντως το θεμα της δυσκολιας ειναι λιγο υπερτιμημενο.

Γενικα ειμαι μετριος προς κακος σαν gamer. Για να καταλαβετε στο The Order:1886 εχω κολλησει στο 13ο κεφαλαιο.

Δεν ξερω αν φταιει επειδη μου εκανε κλικ το Bloodborne αλλα μπορω να διαβεβαιωσω οτι δεν χρειαζεται να αγχωνεστε.. Ειναι αρκετα βατο σαν παιχνιδι και δεν χρειαζεται να ειστε οι super wow gamers προκειμενου να το απολαυσετε. Ειμαι ηδη στο Old Yharnam και αργα αλλα σταθερα το προχωραω.. Επαναλαμβανω οτι ειμαι μετριος gamer...

Ναι θελει προσοχη και σχεδιασμο αλλα παλευεται.. Απλα δωστε του μια ευκαιρια και μην το βαζετε αγγελια για πωληση εδω μεσα.. :P

• Like 3
Δημοσ.

καλα εγω δε με θεωρω τον σουπερ ντουπερ παικτη αλλα ουτως η αλλως τωρα φαντασου εχω να παιξω απο την Κυριακη...Οποτε...Με παει πισω, γενικα μ αρεσει να εθχαριστιεμαι τα παιχνιδια και οχι να κανω speedrun ..Τεσπα , δυσκολο δεν ειναι -τοσο οσο τα souls - Αυτο συμβαινει γιατι δεν υπαρχει αυτο το βαρος στις κινησεις του παικτη μας.Επειδη την δευτερα πηγα τσιμπησα το Demons Souls Retail (Essentials γμτ) , ετσι να συμπληρωσω την συλλογα απο τα souls παιχνιδια, το ξεκινησα και καταλαβα οτι η διαφορα τους δεν ειναι η δυσκολια τοσο οσο η διαφορα και η ταχυτητα-ανεση στις κινησεις...

Δημοσ.

Εχει loading για να πας στο nexus και ξανα στην περιοχη, αν θελεις να φαρμαρεις echos/materials πρεπει να περιμενεις κανα λεπτο για το run σου, απαραδεκτο και χανεις το χρονο σου εκει.

Για τη δυσκολια, χτες τελειωσα ολα τα chalice, μπειτε defiled/cursed και τα ξαναλεμε, πολυ δυσκολοτερο απο οτιδηποτε εχουν να δειξουν τα souls, σε ενα boss πρεπει να το επαιξα κανα 2ωρο ανετα και με θεωρω τουλαχιστον εξοικειωμένο με τη σειρα πλεον..

• Like 2
Δημοσ.
Ναι αυτό το κατάλαβα και εγώ, τα chalice dungeon φτάνουν σε αρκετά δύσκολο επίπεδο όσο προχωράς. Τώρα είμαι ng+ και παίζω cd, πρέπει να είμαι στο δεύτερο set (Hintertomb) και μου αρέσει που βρίσκω νέους εχθρούς που δεν έχει το main game.

Πάντως από content σφύζει το παιχνίδι, πρέπει να έχω 60-70 ώρες σε αυτό το playthrough και τα chalice dungeon τα έχω ακουμπήσει επιφανειακά, στα ng+ μόλις πέρασα το δεύτερο boss. Ήδη σκέφτομαι για second character πάντως με Skill/Blootinge build. Άμα κάνουν dlc πάντως είναι insta buy από εμενα, τρία πράματα θέλω. Καινούργια περιοχή + story, όπλα και καινούργια chalice dungeon.

• Like 1
Δημοσ.

adhd εγω οτι γραφεις το αποστηθιζω...απο τα λεγομενα σου ουτως η αλλως φαινεται οτι ξες τι σου γινεται με την σειρα...Οποτες Respect, κατι αλλο που δεν παρατηρησε καποιος, μπορει να μας φαινεται πιο ευκολο το game λογω κινησης(παντα κατα την αποψη μου) , ομως αν δεν κανω λαθος οι εχθροι στο ΒΒ ειναι πιο επιθετικοι.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα περα απο καποιας πλήροφοριας που μπορω να δωσω επειδη το προχωρησα αρκετα οτι λεω δεν ειναι απαραιτητα σωστο, το παιχνιδι ειναι πολυ καινουργιο ακομα για να ξερουμε σιγουρα, ουτε καποιο skill εχω απλα ελιωσα οποτε δεν αξιζω κανενα respect, thnx παντως για την εμπιστοσυνη.. :P

Στα chalice πεφτει ο πονος αυτο μπορω να σας το εγγυηθω οπως και να ανεβασετε το vitality, βασικα το end game ειναι cursed depth 5 dungeons για high tier gems farm καθως και να βρεις τα uncanny/lost version των weapons που θες, οχι και τιποτα το φοβερο imo, αλλα και μονο να τελειωσεις ολα τα chalice ειναι αλλες 20 ωρες ανετα αναλογα. Εγω θελω νεα chalice και loot καθως και covenants με online rewards(και να φτιαξουν το matchmaking) και θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος.

Και εγω κανω νεο char, λεω για το build του oroboro με chikage αλλα θα δουμε, το παιζει atm και φαινεται αρκετα καλο.

Α επισης σε ενα chalice που εγινε χαμος τα fps πρεπει να χτυπησαν μονοψηφιο νουμερο ανετα, slideshow ηταν αλλα οκ δεν θελω να στεκομαι στα τεχνικα σε αυτο το παιχνιδι, το loading αν φτιαξουν θα ειμαι επισης πολυ ικανοποιημενος.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...