ahill2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αξίζει με χίλια το παιχνίδι πάρτο αν έχεις δεί κανά βίντεο και σαν στυλ,ιδέα σου αρέσει αλλά, πρέπει να έχεις υπομονή γιατί θα πεθάνεις..... πολύ.. και εγώ άσχετος με τα souls και μάλιστα είχα πάρει το dark souls να δώ τι παίζει και να πάρω μια ιδέα περί τι με περιμένει με το bloodborne, το dark souls το παρατησα και δεν το ξανάγγιξα ποτέ το blooborne δεν μπορώ να το αφήσω . κόλημα λέμε.
metallica 13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος πως λειτουργει ο μηχανισμος του insight?παιζω offline εχει καποια ουσια στο gameplay?
gildo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Καλα με αυτα που ειδα θα με κανει να παρω ps4.Ατμοσφαιρα,μουσικη,textures,bosses και στην εποχη που αναφερεται με εχει κανει να καθομαι να το χαζευω σε βιντεακια.
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τον hunter στην Old Yharnam επάνω στον πυργίσκο με το gattling gun τον φάγατε? Αφού με τσάκισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρώτη φορά (lv 26) είπα απλά να τον αποφύγω και να γυρίσω όταν θα είμαι μεγαλύτερο lv. Αξίζει να προσπαθήσω όμως? Ρίχνει κάτι αξιόλογο ή όχι? Τώρα μετά την Vicar Amelia και λίγο farming είμαι lv 32 και αναρωτιέμαι εαν αρκεί. ξεκλειδώνεις όπλο με το drop αν θυμάμαι καλά
metallica 13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 το χει αλλαξει κανενας το εξωφυλλο στο κουτακι του παιχνιδιου?πιο ωραιο το μαυρο ε?
Yperaspisths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Eίδα μερικά βιντεάκια του ΕΝB ο οποίος εξηγεί την lore του game. Αν κατάλαβα, οι κάτοικοι της yharnam βρήκαν αίμα εξωγήινων θεών, έφτιαξαν την healing church και με το αίμα θεράπευαν ασθένειες, αλλά τελικά με τα πολλά πειράματα δημιούργησαν και αίμα που λειτουργούσε σαν ασθένεια και μεταμόρφωσε κάποιους σε λυκανθρώπους που βλέπουμε στο game ή το cleric beast που ήταν ενας κληρικός πριν που θεράπευε στην healing church. Οπότε εσυ είσαι ενας hunter που έχεις ειδικές ικανότητες , μιας και σου έκαναν μετάγγιση με το healing blood, με σκοπό να σκοτώσεις τα beasts και να βρεις θεραπεία; Περιμένω και τα επόμενα βιντεάκια μπας και βγάλω άκρη. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από Yperaspisths
stavros88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οι γιγαντιες αραχνες για ποιο λογο εμφανιστηκαν?Επειδη σκοτωσα τον Rom ή επειδη εφτασα 40 insgiht?. Πολυ wtf στιγμη
Spartan117 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Eίδα μερικά βιντεάκια του ΕΝB ο οποίος εξηγεί την lore του game. Αν κατάλαβα, οι κάτοικοι της yharnam βρήκαν αίμα εξωγήινων θεών, έφτιαξαν την healing church και με το αίμα θεράπευαν ασθένειες, αλλά τελικά με τα πολλά πειράματα δημιούργησαν και αίμα που λειτουργούσε σαν ασθένεια και μεταμόρφωσε κάποιους σε λυκανθρώπους που βλέπουμε στο game ή το cleric beast που ήταν ενας κληρικός πριν που θεράπευε στην healing church. Οπότε εσυ είσαι ενας hunter που έχεις ειδικές ικανότητες , μιας και σου έκαναν μετάγγιση με το healing blood, με σκοπό να σκοτώσεις τα beasts και να βρεις θεραπεία; Περιμένω και τα επόμενα βιντεάκια μπας και βγάλω άκρη. Βάλτα σε spoiler αυτά [ spoiler] [ /spoiler] χωρίς space Όσο για αυτά που είπες και εγώ αυτό κατάλαβα συν το ότι Το insight κάνει reverse scale με το beasthood, δηλαδή όσο περισσότερο insight έχεις τόσο λιγότερο beasthood έχεις, αλλα παθαίνεις frenzy πολύ πιο εύκολα, συν ότι βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τον hunter στην Old Yharnam επάνω στον πυργίσκο με το gattling gun τον φάγατε? Αφού με τσάκισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρώτη φορά (lv 26) είπα απλά να τον αποφύγω και να γυρίσω όταν θα είμαι μεγαλύτερο lv. Αξίζει να προσπαθήσω όμως? Ρίχνει κάτι αξιόλογο ή όχι? Τώρα μετά την Vicar Amelia και λίγο farming είμαι lv 32 και αναρωτιέμαι εαν αρκεί. Βασικα ανεβα στον πυργο και φαε πρωτα αυτον προσπαθησε να τον ριξεις κατω....ψοφαει κατευθειαν, μονο προσεξε που θα τον ριξεις...αυτο..
stavros88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Οπου και να πεσει απλα κανε quit reload και το loot θα ειναι στην οροφη
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εχω και εγω ενα ωραιο τετοιο, μπαινω στο boss κανω jump roll αμεσως και γινομαι one shot, θα το βαλω αν μπορεσω..
ultralisk Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 http://www.gamespot.com/articles/bloodborne-patch-1-02-fixes-game-breaking-bug/1100-6426308/ kudos...αντέδρασαν άμεσα θα μπορούσαμε να πούμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα