neratzojuice Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τσουβαλάκιας στο δάσος? Δεν είδα κανέναν.. Μα δεν έχει μια αρχή και ένα τέλος για να μπορέσω να το ψάξω. Σε κάποια φάση πέτυχα έναν γκρεμό και νόμιζα οτι μπορούσα να πηδήξω απέναντι χωρίς να πέσω. Τελικά έπεσα και βρέθηκα εκεί με κατι τέρατα μπλε σαν εξωγήινους.. Προχώρησα και βρήκα ένα shortcut. Οπότε πολύ πιθανό να έχασα πράγματα γιατι χρησιμοποιούσα το shortcut μετά. Αμα μου πεις να πάω πάλι εκεί δεν θα μπορέσω Fotis13 απλά στον επόμενο που θα συναντήσεις, κάτσε και ψόφα Edit: Hunters τι εννοείς. Εκεί που είναι 2 μαζί? Γιατι εκεί έχει έναν. Παρακάτω σε αρπάζει μια αόρατη μλκια και σε σκοτώνει! Πρέπει να πάς απο την πάνω μερια για να τον βρείς οχι απο τα σκαλιά. Ερώτηση. Όσο ανεβαίνουν τα insight δυσκολεύει το παιχνίδι?
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ναι πρωτα το σκοτωσα και μετα εκανα co-op οπως κανω σε καθε boss. Παλι καλα βλεπω το πηρα το κλειδι και μαλλον σκοτωσα και το επομενο boss πριν παω για co-op αν θυμαμαι καλα ε κομπλέ είσαι Ερώτηση. Όσο ανεβαίνουν τα insight δυσκολεύει το παιχνίδι? ναι...επιβεβαιωμένο
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 πάνω από 15 δυσκολεύει οπότε πήγαινε για ψώνια
ahill2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τσουβαλάκιας στο δάσος? Δεν είδα κανέναν.. Μα δεν έχει μια αρχή και ένα τέλος για να μπορέσω να το ψάξω. Σε κάποια φάση πέτυχα έναν γκρεμό και νόμιζα οτι μπορούσα να πηδήξω απέναντι χωρίς να πέσω. Τελικά έπεσα και βρέθηκα εκεί με κατι τέρατα μπλε σαν εξωγήινους.. Προχώρησα και βρήκα ένα shortcut. Οπότε πολύ πιθανό να έχασα πράγματα γιατι χρησιμοποιούσα το shortcut μετά. Αμα μου πεις να πάω πάλι εκεί δεν θα μπορέσω Ερώτηση. Όσο ανεβαίνουν τα insight δυσκολεύει το παιχνίδι? Μετά τα σκυλιά στο επόμενο σπίτι από πίσω είναι και περιμένει ,αν πεθάνεις 4-5 φορές εκεί πέρα πίστεψε με θα το θυμάσαι το δάσος μια χαρά btw την λευκή ενδυμασία τις εκκλησίας την βρήκες;
neratzojuice Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 πάνω από 15 δυσκολεύει οπότε πήγαινε για ψώνια και είμαι στα 28.. που ζω?? τι κάνω?? χαχα ahill μακάρι να ήταν 4-5 φορές. Δεν ξέρω ποιά λές. Εγω βρήκα την graveguard εκεί.
ahill2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 και είμαι στα 28.. που ζω?? τι κάνω?? χαχα ahill μακάρι να ήταν 4-5 φορές. Δεν ξέρω ποιά λές. Εγω βρήκα την graveguard εκεί. Death dealer εννοείς; Αυτοί που έχουν ένα τσουβάλι στον ώμο και αν σε σκοτώσουν σε στέλνουν ταξιδάκι αναψυχής στο Yahar'gul , αυτόν λέω εγώ. Btw το BB είναι το παιχνίδι που με έκανε να θέλω να αγοράσω ps plus συνδρομή και πάνω που πήγα να αγοράσω ανακάλυψα ότι η προσφορά τον 10 ευρώ για την 3-μηνη τελείωσε......
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 και είμαι στα 28.. που ζω?? τι κάνω?? χαχα ahill μακάρι να ήταν 4-5 φορές. Δεν ξέρω ποιά λές. Εγω βρήκα την graveguard εκεί. να σου πω μην τα ξοδέψεις τα insights...παίζει να τα χάσεις μόνος σου δεν μπορώ να πω περισσότερα
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 δεν δίνεις κανα tip για το final boss όσο γίνεται spoiler free για να αποφύγουμε να τελειώσουμε το game "καταλάθος"? Σου ειχα πει, θα πιασει φωτια το "σπιτι" σου, κυριολεκτικα.. Εχω ξενερωσει εκτος οτι δεν μπορω να μπω στο σταδιο που ειμαι στο Hypogean Gaol γιατι εφαγα το mob και δεν μπορω να παω εκει να φαρμαρω απο τωρα τα twin blood ,to κυριοτερο που επαθα ειναι οτι πεθανε και η Eileen δεν προλαβα να φαω τον guard πριν την ψοφησει.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα επειδη εχασα το rune να ξεκινησω NEW GAME δεν σκοπευω να ασχοληθω με ng+ και θελω να εξαντλησω ολα τα items sto πρωτο playthrough mou. Εχω γυρω στις 23 ωρες ingame ,32 lv μεχρι τωρα ,τι λετε αξιζει να ξεκινησω απο το μηδεν για το rune? /Discuss Zω μεχρι να ξαναψοφησω To rune για εμενα αξιζει ειναι stamina regen(σαν το chloranthy ring στα souls) και ειναι το μοναδικο στο παιχνιδι, κοιτα 32 level δεν ειναι πολυ ειδικα αν ξερεις που να πας τα farming spots κτλπ 2-3 ωρες να σου παρει να ξαναφτασεις εκει. Δικη σου επιλογη εγω θα ξαναξεκινουσα γιατι ο hunter στο τελευταιο quest της eileen δεν παλευεται σε NG+ ημουν 150 level και ετρωγα ξυλο.. Και εγω θα ξεκινησω ενα καινουργιο παντως θα τον παω μεχρι 100 το πολυ για κανα co-op και ισως pvp γιατι ο αλλος ξεφυγε και δεν θα βρισκω παιχτες. Χτες προσπαθουσα το defiled dungeon και μετα εριξα αρκετο farm, με διαφορα οτι πιο δυσκολο στη σειρα souls το συγκεκριμενο chalice..
neratzojuice Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Death dealer εννοείς; Αυτοί που έχουν ένα τσουβάλι στον ώμο και αν σε σκοτώσουν σε σταλούν ταξιδάκι αναψυχής στο Yahar'gul , αυτόν λέω εγώ. Btw το BB είναι το παιχνίδι που με έκανε να θέλω να αγοράσω ps plus συνδρομή και πάνω που πήγα να αγοράσω ανακάλυψα ότι η προσφορά τον 10 ευρώ για την 3-μηνη τελείωσε...... χαχαχα χαος. Τον ίδιο λέμε. Graveguard είναι ενδυμασία που βρήκα στο δάσος. Ultralisk Αμα το κρατάω κοντά στα 25 καλά είμαι? Αφου έχω ένα σκασμό απο loot που δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα και μπορώ να τα φαρμάρω βοηθώντας κόσμο σε bossfights
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 χαχαχα χαος. Τον ίδιο λέμε. Graveguard είναι ενδυμασία που βρήκα στο δάσος. Ultralisk Αμα το κρατάω κοντά στα 25 καλά είμαι? Αφου έχω ένα σκασμό απο loot που δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα και μπορώ να τα φαρμάρω βοηθώντας κόσμο σε bossfights αργότερα αντιμετωπίζεις κάτι κωλο mobs που σε κάθε attack σου τρώνε 2 insights ...είχα πάει 22 και έμεινα με 3 οπότε κράτα καβάτζα λέμε
ahill2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εδώ ταιριάζει να πούμε,"στο BB υπάρχει ο ADHD και μετά όλοι οι υπόλοιποι" Εσυ είσαι σε άλλη στρατόσφαιρα . χαχαχα χαος. Τον ίδιο λέμε. Graveguard είναι ενδυμασία που βρήκα στο δάσος. Ultralisk Αμα το κρατάω κοντά στα 25 καλά είμαι? Αφου έχω ένα σκασμό απο loot που δεν τα χρησιμοποίησα ακόμα και μπορώ να τα φαρμάρω βοηθώντας κόσμο σε bossfights Χαχα οκ λοιπόν πριν τον death dealer το άλλο σπίτι έχει μια σκάλα πας πάνω οροφή σκοτώνεις τα κοράκια και κανείς loot την white church ενδυμασία, αν δεν την πήρες έχει καλό res στο poison και υποτίθεται ήταν καλή για τα σκουλήκια .
stavros88 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ε κομπλέ είσαι ναι...επιβεβαιωμένο Θα τρελαινομουνα αν γινοταν κατι τετοιο.Εχω κανει το τελειο Playthrough για μενα πιστευω.Κοιταω παντου και τα παντα και αν τα εχανα ολα δεν θα ειχα την υπομονη να τα ξανακανω. Για τον hunter στο cathedral το κολπο ειναι να τον αποφευγεις οταν εχει εξω το οπλο(one shot για πλακα αν δεν εχεις vitality).Οταν κρατησει το σπαθι με τα δυο χερια τοτε axe R2 charge attack και γινεται πιο ευκολος.Το καλο ειναι οτι εχει μονο ενα heal. Γενικα στους npcs hunter εχουν κανει πολυ καλη δουλεια αφου στην old yharnam νομιζα οτι ηταν παιχτης στην αρχη και οχι npc.
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Τον hunter στην Old Yharnam επάνω στον πυργίσκο με το gattling gun τον φάγατε? Αφού με τσάκισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρώτη φορά (lv 26) είπα απλά να τον αποφύγω και να γυρίσω όταν θα είμαι μεγαλύτερο lv. Αξίζει να προσπαθήσω όμως? Ρίχνει κάτι αξιόλογο ή όχι? Τώρα μετά την Vicar Amelia και λίγο farming είμαι lv 32 και αναρωτιέμαι εαν αρκεί.
HitmanGr4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνιδι αλλα το θέμα είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με κανένα souls. Θα είναι εύκολο να καταλάβω τι παίζει η να αρχίσω το πρωτο μέχρι να μπω στο κλίμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα