Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κατευθείαν οπως στο ds οποτε προσοχη, το χειροτερο ειναι να χασεις το quest της eileen και να πρεπει σε ng+ μετα..

Εχω ξενερωσει εκτος οτι δεν μπορω να μπω στο σταδιο που ειμαι στο Hypogean  Gaol γιατι εφαγα το mob και δεν μπορω να  παω εκει  να φαρμαρω απο τωρα τα twin blood  ,to κυριοτερο που επαθα ειναι οτι  πεθανε και  η Eileen  δεν προλαβα να φαω τον guard πριν την ψοφησει.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα επειδη εχασα  το rune να ξεκινησω NEW GAME  δεν σκοπευω να ασχοληθω με ng+ και θελω να εξαντλησω ολα τα  items sto πρωτο  playthrough mou.

Εχω γυρω στις 23 ωρες ingame ,32 lv μεχρι τωρα ,τι λετε αξιζει να ξεκινησω απο το μηδεν για το rune? /Discuss

Φώτη ζείς...? 

Zω μεχρι να ξαναψοφησω :P

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρά μπαίνεις Hypogean Gaol και να σκοτώσεις το mob και όχι δεν αξίζει να πάρεις αυτό το rune αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με NG+ ή pvp

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά μπαίνεις Hypogean Gaol και να σκοτώσεις το mob και όχι δεν αξίζει να πάρεις αυτό το rune αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με NG+ ή pvp

Ναι μπαινω αργοτερα οκ ,τωρα δεν μπορω να μπω .

Δημοσ.

δεν δίνεις κανα tip για το final boss όσο γίνεται spoiler free για να αποφύγουμε να τελειώσουμε το game "καταλάθος"? :-D

Θα το καταλάβεις όταν γίνει, για να μπορέσεις να φτάσεις στο τελευταίο boss πρέπει να γίνει κάτι σημαντικό στο hunters dream πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ξενερωσει εκτος οτι δεν μπορω να μπω στο σταδιο που ειμαι στο Hypogean  Gaol γιατι εφαγα το mob και δεν μπορω να  παω εκει  να φαρμαρω απο τωρα τα twin blood  ,to κυριοτερο που επαθα ειναι οτι  πεθανε και  η Eileen  δεν προλαβα να φαω τον guard πριν την ψοφησει.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα επειδη εχασα  το rune να ξεκινησω NEW GAME  δεν σκοπευω να ασχοληθω με ng+ και θελω να εξαντλησω ολα τα  item sto πρωτο  playthrough mou.

Εχω γυρω στις 23 ωρες ingame ,32 lv μεχρι τωρα ,τι λετε αξιζει να ξεκινησω απο το μηδεν για το rune? /Discuss

Zω μεχρι να ξαναψοφησω :P

Υπάρχει και άλλο τέτοιο mob. Το ασανσερ διπλα απο τη lamp στο cathedral ward το ξεκλείδωσες? Αν ναι, πήγαινε εκεί και στην περιοχή που θα βγείς, πήγαινε όσο πιο χαμηλά μπορείς. Θα βρείς έναν τυπά εκεί.

Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Έχει και ένα beast με κέρατα που το τρώς μια φορά και δεν βγαίνει πάλι.

ikaruga, αυτά με τις σκιές, τους npc που δε μιλάνε κλπ κλπ εννοώ

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο τέτοιο mob. Το ασανσερ διπλα απο τη lamp στο cathedral ward το ξεκλείδωσες? Αν ναι, πήγαινε εκεί και στην περιοχή που θα βγείς, πήγαινε όσο πιο χαμηλά μπορείς. Θα βρείς έναν τυπά εκεί.

Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Έχει και ένα beast με κέρατα που το τρώς μια φορά και δεν βγαίνει πάλι.

ikaruga, αυτά με τις σκιές, τους npc που δε μιλάνε κλπ κλπ εννοώ

Δεν το εχω ξεκλειδωσει ακομα αυτο .

Δημοσ.

Νομίζω μετά το starved-beast ξεκλειδώνει. Την Amelia την έχεις σκοτώσει. Αν ναι τότε ξέρεις που βρίσκεται. Βγαίνεις έξω απο το κτίριο του bossfight και στρίβεις απευθείας αριστερά. Εχει και εκεί κάπου. Έχει και κατι hunters εκεί βέβαια οπότε το νου :P

Πάντως πολύ περίεργο που δεν στο εμφανίζει. Ίσως επειδή δεν έχεις πάει στο χωριό ακόμα. Τι να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Fotis Μην αγχώνεσαι όλα θα τα δεις/κανείς, γενικά cathedral έχει πολλά να κανείς και ενώνει άλλες περιοχές,οσον αφορά τα twin shards (για αυτά δεν ψάχνεσαι;) θα αρχίσουν να εμφανίζονται πιο συχνά τώρα, μια συμβουλή από cathedral για μάγισσα και μετά στο δάσος ψάξε κάθε γωνία πολύ καλά τα shards θα μαζευτούνε πριν το καταλάβεις.

• Like 2
Δημοσ.

Χθές έβγαλα το δάσος και το bossfight. Τι περιοχή είναι αυτή ρε παιδιά!?

Πραγματικά δεν ξέρω αν την έψαξα όλη. Αφου σε κάποια φάση ξεκίνησα απο bonfire και βρέθηκα μετα απο κανα δίλεπτο πάλι στην ίδια bonfire...

Πολύ σκοτάδι και πολύ μπέρδεμα οι δρόμοι..!

Δημοσ.

Πάντως πολύ περίεργο που δεν στο εμφανίζει. Ίσως επειδή δεν έχεις πάει στο χωριό ακόμα. Τι να πω.

Aν το φας δεν κανει reset,  εχω παει  300 φορες απο τοτε hunters και παντου αλλα  το σιχαμα με το σακι στον ωμο  δεν βγαινει .

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω αν την έψαξα όλη. Αφου σε κάποια φάση ξεκίνησα απο bonfire και βρέθηκα μετα απο κανα δίλεπτο πάλι στην ίδια bonfire...

πρόσεξε σε αυτήν και την επόμενη περιοχή να μην κάνεις invade ή να μην χρησιμοποιήσεις το small resonant bell γιατί παίζει τρελό bug και δεν μπορείς να προχωρήσεις το story

• Like 1
Δημοσ.

πρόσεξε σε αυτήν και την επόμενη περιοχή να μην κάνεις invade ή να μην χρησιμοποιήσεις το small resonant bell γιατί παίζει τρελό bug και δεν μπορείς να προχωρήσεις το story

Wtf χθες ολο το βραδυ εκανα co-op στο boss!?!

Την πατησα?

Δημοσ.

Ναι πρωτα το σκοτωσα και μετα εκανα co-op οπως κανω σε καθε boss.

Παλι καλα βλεπω το πηρα το κλειδι και μαλλον σκοτωσα και το επομενο boss πριν παω για co-op αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Όντως πολύ μπέρδεμα εκεί με κρυφά μονοπάτια που οδηγούν σε δωράκια και οι καλύβες μια από τα ίδια κτλ. Τον τσουβαλακια τον πέτυχες; Η τον απέφυγες και πηγές κάτω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...