ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ADHD το έκαψες ρε σύ ng+ στα τελιώματα? Κανά καλό κολπάκι για τους χοντρούς με τα τσεκούρια έχεις να μας πείς?Τους μισώωωωω. Εγω ενα evade κανω και μετα μια με το greatsword τους κανει stun και πεθαινουν σε 2-3 follow up hits.. Εχουν ενα attack βεβαια που δυσκολα το αποφευγεις αλλα οκ γενικα δεν ειναι και κατι.
tidus666 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά έχει καταλάβει κανείς το story? Ας κάνει κάποιος μια περίληψη. Απο τα walkthroughs δεν εχω καταλάβει τίποτα. Είσαι ενας κυνηγός στην πραγματικότητα που σκοτώνει allien τέρατα ή όλα αυτα είναι ενα όνειρο; Και ποιο είναι το νόημα; Ας κάνει κάποιος μια περίληψη απο την αρχή μέχρι το τέλος. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις EpicNameBro. Έχει δουλέψει στο guide, ξέρει το παιχνίδι απ' έξω και ανακατωτά, πάει ψιλοαργά το playthrough του (1 upload την ημέρα σχεδόν) αλλά στέκεται στα σημαντικά lore heavy iterms, περιοχές, npcs και events χωρίς να σποιλεριάζει απ' την αρχή και τέτοια. Είναι απόλαυση να τον βλέπεις γενικά, συστήνω ανεπιφύλακτα. 1
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ειδα οτι παιζει ευκολο dupe glitch, ελεος αυτο "σπαει" το παιχνιδι πραγματικα. Αλλα σε οποιον φαινεται δυσκολο και θελει να δει απλα το story η να το ευχαριστηθει υπαρχει η δυνατοτητα πλεον καθως και σε οποιον θελει να κανει πολλα pvp builds.. Προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να μην εχει γινει patch αμεσα και να υπαρξουν rollbacks/soft bans σε οσους το εκαναν. Σε σοβαρα multiplayer παιχνιδια με competitive elements αυτο γινεται παντως.. Αν κρινω απο το demons που δεν το εκαναν ποτε θα αργησουν και δεν θα κανουν και τιποτα σε οσους το εκαναν, μου φαινεται θα το κανω και εγω στα blood rocks/chunks μονο και μονο για να δοκιμασω ολα τα οπλα στο +10.. Δηλαδη εκτος απο το level θα ερχεται ο αλλος με ολα τα weapons maxed ας πουμε και εσυ για να κανεις εστω και ενα θες ενα playthrough ολοκληρο σχεδον η να βρεις τα καταλληλα δυσκολα shared chalice.
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μαγκες απο την πρωτη μου επαφη με το παιχνιδι οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!μια παρατηρηση!μονο σε εμενα φαινεται απειρος πιο δυσκολο το retrieve των blood echoes απο οτι οι ψυχες στα souls?πρεπει να βρεις και να σκοτωσεις αυτον που σε σκοτωσε για να τα παρεις πισω??ελεος..τουλαχιστον στα ds καναμε ζικ ζακ τους εχθρους και περναμε τις ψυχουλες μας...
stavros88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το αιμα παραμενει στο εδαφος εκτος και αν περασει καποιος εχθρος απο πανω και το κλεψει.Οποτε μπορει οποιοσδηποτε εχθρος να το εχει 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 μαγκες απο την πρωτη μου επαφη με το παιχνιδι οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!μια παρατηρηση!μονο σε εμενα φαινεται απειρος πιο δυσκολο το retrieve των blood echoes απο οτι οι ψυχες στα souls?πρεπει να βρεις και να σκοτωσεις αυτον που σε σκοτωσε για να τα παρεις πισω??ελεος..τουλαχιστον στα ds καναμε ζικ ζακ τους εχθρους και περναμε τις ψυχουλες μας... Αυτο ειναι απο τις μλκιες του παιχνιδιου οντως.
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Το αιμα παραμενει στο εδαφος εκτος και αν περασει καποιος εχθρος απο πανω και το κλεψει.Οποτε μπορει οποιοσδηποτε εχθρος να το εχει αααααα....ακομα χειροτερα δηλαδη...
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 E ναι τώρα δεν έχει collect and run όπως τα souls. 3
ahill2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Και μιας και μιλάτε για blood echoes σήμερα με μαμησε το BB έχασα καμιά 100.000 blood echoes σε αυτό το άτιμο το δάσος και συγκεκριμένα στα σκουλήκια. Τελικά δεν έκανα και τπτ σήμερα εκτός απο καμιά 45000 echoes στο τέλος και την έκανα με ελαφρά πρίν τα χάσω και αυτά , ααα να μην ξεχάσω πήγα το saw σε 6+ και το ludwig σε 5+ ,ε κάτι είναι και αυτό.... πάλι καλά που δεν χάνουμε και τα stones όταν πεθαίνουμε γιατί αλλίως θα το είχα σπάσει τώρα . 3
Vole Maulder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 μαγκες απο την πρωτη μου επαφη με το παιχνιδι οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!μια παρατηρηση!μονο σε εμενα φαινεται απειρος πιο δυσκολο το retrieve των blood echoes απο οτι οι ψυχες στα souls?πρεπει να βρεις και να σκοτωσεις αυτον που σε σκοτωσε για να τα παρεις πισω??ελεος..τουλαχιστον στα ds καναμε ζικ ζακ τους εχθρους και περναμε τις ψυχουλες μας... Οχι απαραίτητα αυτόν που σε σκότωσε. Αν δε βλέπεις την κηλίδα στο έδαφος τσέκαρε τίνος τα μάτια λαμπυρίζουν και plan your moves accordingly 3
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Πηγα στο defiled dungeon εγω, δεν παλευεται με τιποτα ξεκινας με -50% health, παω farm για 99 vit δεν το βλεπω να το βγαζω αλλιως..
Ren_of_Heavens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κύριε Spartan 117 σας παρακαλώ πολύ να μην πετάτε ξεκρέμαστα spoilers και μας χαλάτε την ουσία του BB σε εμάς που δεν το έχουμε λιώσει ακόμα. Μα βρε φίλε τι τρίχωμα είναι τούτο, τι μαλλί .
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το αιμα παραμενει στο εδαφος εκτος και αν περασει καποιος εχθρος απο πανω και το κλεψει.Οποτε μπορει οποιοσδηποτε εχθρος να το εχει βασικά δεν χρειάζεται να περάσει να το πάρει...έχει τύχει πχ να ψοφήσω και να έχει πάρει τις ψυχές ένα κοράκι στην γωνία που δεν κινείται ποτέ...οι ψυχές μεταφέρονται random σε κάποιο mob εκεί γύρω...επίσης σε πολύ μεγάλα - δύσκολα mobs οι ψυχές είναι πάντα στο έδαφος Ναι κατευθείαν οπως στο ds οποτε προσοχη, το χειροτερο ειναι να χασεις το quest της eileen και να πρεπει σε ng+ μετα.. δεν δίνεις κανα tip για το final boss όσο γίνεται spoiler free για να αποφύγουμε να τελειώσουμε το game "καταλάθος"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα