vag.patrick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 για μενα το BB ειναι ο καλυτερος τιτλος απο τα souls για να ξεκινησει καποιος, ειναι πιο βατο λογω στυλ παιχνιδιου(πιο γρηγορο), επειτα εχει πιο ωραιο concept(νομιζω οτι θα το γουσταρει περισσοτερος κοσμος) και φυσικα ειναι λιγο πιο κατευθυνομενο απο το ds που δε θα αναφερω για να μην spoiler-ιασω.Τωρα στα του παιχνιδιου τα λογια ειναι λιγα , περισσοτερα τα θετικα απο τα αρνητικα (τα οποια ειναι κυριως συγκεκριμενα και ιδιαιτερα σαν αρνητικα).Τωρα τα σχολια τυπου Harrygrey καλο ειναι να μην τα δινουν σημασια η μελλοντικοι αγοραστες - παικτες , γιατι αν μη τι αλλο ειναι το μοναδικο thread κονσολας που σχολιαζεται απο ps4 owners με εμφαση στο PC οσον αφορα τα multiplatform..αρα κατ'εμε η αποψη τους ειναι πιο αντικειμενικη και παραλληλα πιο αυστηρη.....Αυτα τα λιγα... Υ.γ : Neratzo ποιο ειναι το psn id σου??δε θυμαμαι να σε εχω στην λιστα... 1
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ποιο "μέχρι το bloodborne" που το βάλατε δίπλα απ το ds και μάλιστα το βγάλατε και καλύτερο. Συμφωνώ στο ότι είναι καλύτερο απ το lotf αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα wannabe ds παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει σημαντικές ελλείψεις, μικρή ποικιλία στο να φέρεις τον παίκτη στα μέτρα σου, ωραίο art style αλλά γραφικά που θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα(και δεν βλέπω τον λόγο που δεν το έκαναν όταν τρέχει σε 30αρι framerate και μάλιστα όχι σταθερό), casual εισαγωγές(σοβαρά τώρα όπλο; ) τεράστια loadings και σαν να μην έφταναν όλα αυτα ξεχνάς και το πιο στιβαρό σύστημα μάχης του ds που κερδίζες τις μάχες με την άμυνα και το γύρισαν σε ένα πιο γρήγορο στυλ που θυμίζει hack n slash που προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ενδιαφέρον. Δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοείς έμπειρους των παιχνιδιών ds αλλά σίγουρα αν τους χάλασε το ds 2 ας ετοιμαστουν για μια ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση με το bb. Όπως και να χει είναι ο καλύτερος exclusive τίτλος του πς4, δικαιολογημενο το 93 αν αναλογιστει κάνεις ότι τα υπόλοιπα exclusives της κονσόλας, αυτά που έχει τέλος πάντων σκοράρουν κοντά στο 7, και σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί απ τους περισσότερους. Καλό gaming παιδιά και πραγματικά σας χαίρομαι έτσι που απολαμβάνετε το παιχνίδι απλα γραφικος... 5
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Υ.γ : Neratzo ποιο ειναι το psn id σου??δε θυμαμαι να σε εχω στην λιστα... Τωρα που το ειπες δεν εχω δωσει psn id, Deranged1111 ειναι καντε με add οσοι θελετε, θα το βαλω και στο αλλο θεμα αλλα θελω περισσοτερο ατομα που θα ασχοληθουν με BB για chalice dungeons.
Yperaspisths Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά έχει καταλάβει κανείς το story? Ας κάνει κάποιος μια περίληψη. Απο τα walkthroughs δεν εχω καταλάβει τίποτα. Είσαι ενας κυνηγός στην πραγματικότητα που σκοτώνει allien τέρατα ή όλα αυτα είναι ενα όνειρο; Και ποιο είναι το νόημα; Ας κάνει κάποιος μια περίληψη απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εμένα μου αρέσει που δεν λέμε και τόσα πολλά (καλή ώρα και εγώ) αφού τα χέρια μας δεν αφήνουν χειριστήριο κάτω για να μπούμε να γράψουμε εδώ. Μεγάλο κόλλημα το game.
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τωρα που το ειπες δεν εχω δωσει psn id, Deranged1111 ειναι καντε με add οσοι θελετε, θα το βαλω και στο αλλο θεμα αλλα θελω περισσοτερο ατομα που θα ασχοληθουν με BB για chalice dungeons. θα σε add-αρω αν και το παω αργα εγω..να φανταστεις ειμαι μετα το 2ο Boss...στους 2 hunters...και εεεεχω ακομα...ενω κατεχω και τα 2 souls(dark souls) απο μλκια μου δεν μπορω να πω οτι ειμαι σχετικος(δεν ειχα την διαθεση) , ενω το BB το αγαπησα...Τεσπα για αυτο ειπα οτι προτιμοτερο καποιος να πιασει πρωτα BB για να μπει στο κλιμα, απο προσωπικη εμπειρια...
mitsos326 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ADHD μιας και βλέπω εχεις εντρυφησει πάνω στο αντικείμενο ηθελα να σε ρωτησω το εξης: υποτιθεται για το matchmaking ισχύει ο τυπος: range = yourLevel ± (yourLevel / 10 + 10) εγω ενω δεν εχω τελειωσει ακομα το παιχνιδι,μπήκα σε NG+ (το καταλαβα απο τα παραπάνω mobακια και το ατελειωτο hp του boss) και ειμαι σιγουρος οτι ο Beckoner ηταν πάνω απο 87 lvl (ειμασταν στο Rom και ειμαι 70 lvl)μηπως δεν ισχύει τελικά ο παραπάνω τυπος;
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οπως ξερω ισχυει, αυτος που σε φωναξε μπορει να ηταν 87 level και να ειχε παει ng+ στον rom γιατι εισαι σιγουρος οτι ηταν παραπανω??
stavros88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τωρα που το ειπες δεν εχω δωσει psn id, Deranged1111 ειναι καντε με add οσοι θελετε, θα το βαλω και στο αλλο θεμα αλλα θελω περισσοτερο ατομα που θα ασχοληθουν με BB για chalice dungeons. ocelot14gr ωραιο το μηνυμα σου για τα chalice αλλα δεν καταλαβα τιποτα προς το παρον.Περιμενω πρωτα να φτασω στο τελος για να ασχοληθω
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ikaruga με στοίχειωσες με αυτά που είπες Σε ποιο από όλα;
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ναι μολις ασχοληθεις λιγο θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω, μονο προσεξε πριν τελειωσεις το game να ψαξεις γιατι υπαρχουν καποια materials/chalice που χρειαζονται και αν δεν το κανεις μετα θα πρεπει σε NG+. εγω ετσι την επαθα οποτε αναγκαστικα ξαναπαω αν και δεν ηθελα να ασχοληθω ακομα με δευτερο playthrough.
stavros88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Οταν σκοτωσεις το τελευταιο boss σε παει ng+?
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ναι κατευθείαν οπως στο ds οποτε προσοχη, το χειροτερο ειναι να χασεις το quest της eileen και να πρεπει σε ng+ μετα..
stavros88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μαλιστα.Την eileen παραλιγο να την σκοτωσω οταν παλευε με τον αλλον στο νεκροταφειο.Πηρα το axe R2 και οποιον παρει ο χαρος.Παλι καλα πεθανε πρωτος ο hunter
ahill2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Να προσθέσω κάτι σε όσους το πάνε αργά ή γενικά σε όσους μόλις το ξεκινήσανε ή θα το ξεκινήσουνε. Απο αναλώσιμα σφαιρες και blood θα βρείτε άφθονα αλλά μολότοφ,μαχαιράκια και κάποια άλλα όχι τόσο(τουλάχιστον εώς εδώ που έχω φτάσει) για αυτό φαρμάρετε και αγοράστε πρίν lvlσετε το χαρακτήρα σας γιατί όσο ανεβαίνει το lvl ανεβαίνουν και οι τιμές τους. ADHD το έκαψες ρε σύ ng+ στα τελιώματα? Κανά καλό κολπάκι για τους χοντρούς με τα τσεκούρια έχεις να μας πείς?Τους μισώωωωω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα