HadesGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο στην Σονυ παντως να βγαλει αυτο το game, με τοσους φανατικους Dark Souls, ανετα βλεπω ραγδαια αυξηση στις πωλησεις του Ps4 εκεινη την περίοδο. Και μακαρι οντως το game να ειναι τοσο Κορυφαιο οσο δειχνει.. Το παιχνίδι ΘΑ είναι ακόμη καλύτερο από όσα μας δείχνουν! 2
stavros88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=Bloodborne Καντε sign-up για beta.Αν ειμαστε τυχεροι θα μας επιλεξουν Σε καποιους μπορει να στειλαν και e-mail παντως 2
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν μπορούσα να σου κάνω 10 λάικ θα το έκανα Edit: Τελικά μου είχαν στείλει και μέιλ, τώρα το είδα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2014 από Vole Maulder
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=Bloodborne Καντε sign-up για beta.Αν ειμαστε τυχεροι θα μας επιλεξουν Σε καποιους μπορει να στειλαν και e-mail παντως αδυναμια συνδεσης λεει
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Να χεσουμε τα βρακια μας ολοι μαζι ή οχι; 6
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι gamer με το πορτοφόλι, αγοράστε ...bloodborn/agito/xv/disgaea5/persona 5/mgsiv αν όλα αυτά βγουν 2015 θα μιλάμε για την καλύτερη χρονιά ever, φέτος ήταν πλήρης αποτυχία... 2
Vole Maulder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ουφ, έχω αρχίσει και σκέφτομαι να ακυρώσω το CE του Witcher 3 και να μοιραστώ την ψηφιακή του έκδοση. Δε βγαίνει το μπάτζετ έτσι όπως το πάει το 2015. Κι ετούτο βγαίνει και τον ίδιο μήνα το άτιμο.
red1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 I'LL BUY IT AT A HIGH PRICE STRANGERRRR !To TGS trailer είναι κυριολεκτικά οτι καλύτερο έχω δει σε game τα τελευταία χρόνια - και έχω γίνει απίστευτα κυνικός κιόλας... DAT atmosphereDAT artworkDAT soundtrack Απιστευτη σαπιο-Γοτθιλα, το artwork είναι απίστευτα γκροτέσκο (οπως πρέπει να είναι), Vampire Hunter D επιτέλους σε vidjya gaem...Aυτο και Witcher 3 τον Φεβρουάριο (αν και κατι μου λεει πως το W3 θα φάει delay)...Κανα'bundle μαγκες λέτε να παίξει κατα Φεβρουάριο μεριά ? Δεν ξερω ρε γμτ, απο την μια το bundle στα 400 ευρώ με την μουφα Destiny λέει αλλά...τα games τα καλα βγαίνουν απο Φεβρουάριο και μετά και δεν βλέπω τον λόγο τελικά να πάρει κανείς τώρα το μηχάνημα...Δεν έχω γ@μω-ιδέα τι να κάνω... 2
Vole Maulder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εικάζω ότι αν είναι να βγει κάποιο bundle τον Φεβρουάριο θα είναι πιθανότατα με το The Order. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεδομενου το σπρωξιμο που τρωει αυτη τη φορα το Bloodborne δεν θα ειναι καθολου απιθανο να δουμε καποιο bundle με την κονσολα. Εγω θα περιμενω (αναγκαστικα κιολας καθως εχω μπολικα παιχνιδια να παρω αυτο το τριμηνο) και η αγορα θα γινει με το καλο τοτε ειτε με bundle ειτε χωρις.
skanjos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεδομενου το σπρωξιμο που τρωει αυτη τη φορα το Bloodborne δεν θα ειναι καθολου απιθανο να δουμε καποιο bundle με την κονσολα. Εγω θα περιμενω (αναγκαστικα κιολας καθως εχω μπολικα παιχνιδια να παρω αυτο το τριμηνο) και η αγορα θα γινει με το καλο τοτε ειτε με bundle ειτε χωρις. ελα να μπούμε στο Ps4 club ikaruga, με Persona 5 on the way δεν γίνεται διαφορετικά χαχα btw το κλίμα του bloodborne σηκώνει να το παίζεις νύχτα σουρωμένος χαχαχα, ίσως με θυμίσει silent hill 1,φαίνεται πραγματικά τέλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα