Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως έχω να κάνω μια διαπίστωση.Όλοι όσοι ασχολούνται με βιντεοπαιχνίδια έχουν χάσει τον ύπνο τους από τότε που βγήκε το ΒΒ.Και αυτοί που έχουν PS4 για προφανείς λόγους, αλλά και αυτοί που δεν έχουν.

• Like 2
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα φτηνιάρικο αντίγραφο των Souls είναι που προδιαθέτει καλό σκότωμα της ώρας μέχρι το Bloodborne και Dark Souls 2.

Αν οι έμπειροι gamers των Souls δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το Dark Souls 2 που να δεις τι ωραία πράγματα γράφουν για το Lords of the Psollen.

Ποιο "μέχρι το bloodborne" που το βάλατε δίπλα απ το ds και μάλιστα το βγάλατε και καλύτερο. Συμφωνώ στο ότι είναι καλύτερο απ το lotf αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα wannabe ds παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει σημαντικές ελλείψεις, μικρή ποικιλία στο να φέρεις τον παίκτη στα μέτρα σου, ωραίο art style αλλά γραφικά που θα μπορούσαν να είναι σαφώς καλύτερα(και δεν βλέπω τον λόγο που δεν το έκαναν όταν τρέχει σε 30αρι framerate και μάλιστα όχι σταθερό), casual εισαγωγές(σοβαρά τώρα όπλο; ) τεράστια loadings και σαν να μην έφταναν όλα αυτα ξεχνάς και το πιο στιβαρό σύστημα μάχης του ds που κερδίζες τις μάχες με την άμυνα και το γύρισαν σε ένα πιο γρήγορο στυλ που θυμίζει hack n slash που προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ενδιαφέρον. Δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοείς έμπειρους των παιχνιδιών ds αλλά σίγουρα αν τους χάλασε το ds 2 ας ετοιμαστουν για μια ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση με το bb. Όπως και να χει είναι ο καλύτερος exclusive τίτλος του πς4, δικαιολογημενο το 93 αν αναλογιστει κάνεις ότι τα υπόλοιπα exclusives της κονσόλας, αυτά που έχει τέλος πάντων σκοράρουν κοντά στο 7, και σίγουρα αξίζει να δοκιμαστεί απ τους περισσότερους. Καλό gaming παιδιά και πραγματικά σας χαίρομαι έτσι που απολαμβάνετε το παιχνίδι :)

• Like 1
Δημοσ.

Τι ανοησίες Θεέ μου...

Περιμενες τιποτε αλλο απο αυτον?χεχε

Μεχρι πριν απο κανενα μηνα εκραζε το dark souls τωρα μιλαει εκ μερους των "εμπειρων" της σειρας.Τον χαλαει παρα πολυ αυτο τo 93 φαινεται, δεν μπορει να  τo αναφερει στις λιστες σαν γνησιος console warrior 

• Like 7
Δημοσ.

Παιδιά το ξέρουμε ότι τσατιστίκατε μερικοί αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή! Ελπίζω να το ξεπεράσετε.

• Like 4
Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ αυτή η σκοτεινή, σάπια ατμόσφαιρα που σου παρέχει άπλετα το Bloodborne. Σε προϊδεάζει για κάτι όχι ιδιαίτερα συνηθισμένο και το γεγονός ότι μέσα στο σκοτάδι και σε γωνίες κρύβονται εχθροί που μπορούν να στην φέρουν πισώπλατα είναι ατού για μένα. Μια τέτοια σαπίλα που έδωσε σε ένα βαθμό και το Demon Souls αλλά και το Dark Souls. Το Dark Souls 2 από το πρώτο trailer που είδα πριν ακόμα φάει downgrade για να βγει στα last gen συστήματα μου έβγαζε μια ατμόσφαιρα Dragon Age σαν να είσαι ο ήρωας που θα νικήσει τους κακούληδες. Αυτό η τοποθέτηση για Souls τίτλο δεν με καλύπτει και από το λίγο που έπαιξα στο Xbox 360 δεν με  ικανοποίησε σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα λόγω combat mechanics, gameplay κτλ αξίζει το χρόνο που θα αφιερώσει κανείς αλλά προσωπικά αν ένας τίτλος δεν έχει καλή ατμόσφαιρα, να με τραβάει στο κόσμο του χάνει πόντους στην overall αίσθηση που θέλει να αφήσει ο τίτλος. 

Τώρα για τα frame drops και για τα loading times όλοι το λέμε και το αναφέρουμε ότι το BB έχει προβλήματα. Το λέμε μια, το λέμε δύο αλλά στην τελική προτιμώ να απολαύσω το game παρά να αναλώνω χρόνο για το πως θα ήθελα να βγει το game. Επιπλέον θεωρώ ότι οι αλλαγές που έφερε το BB και το ρίσκο που πήρε η εταιρεία να διαφοροποιήσει αισθητά τους μηχανισμούς είναι καλοδεχούμενες από μένα. Το λιγότερο που θα ήθελα είναι ένα copy paste του Dark Souls σε άλλο setting. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ποσο και αν θα ειναι καλυτερο απο τα ds/ds2 θα το κρινει ο χρονος, τα παραπανω απεδειξαν οτι αντεξαν στο περασμα του χρονου και ο κοσμος ασχοληθηκε αρκετα λογο online/covenants/ng+ κτλπ(στο steam πχ το ds2 εχει ακομα 3k players καθημερινα) στο bloodborne ειμαστε ακομα στο μηνα του μελιτος και υπαρχει αυτη η ευφορία επειδη το πρωτο playthrough ειναι φοβερο. Ας δουμε λιγο πως θα παει και ας μη βιαζομαστε να το βγαλουμε καλυτερο ακομα και απο ds2, το οποιο επιμενω σε βαθος και replayability δεν υπαρχει το παιχνιδι, εφαγα καμια 200αρια ωρες μονο grinding για το build που ηθελα ωστε να την παλευει σε NG+7 τωρα οπως το βλεπω στο BB σε κανα δυο μερες θα χτυπησω ολα τα hardcaps που θελω, 5 ποντοι στο str λοιπουν και 20 στο arcane και μετα τελος. Ειχε αλλα προβληματα το ds2 αλλα σιγουρα οχι θεμα διαρκειας και θα το ξαναπω τα dlc εχουν τις καλυτερες μαχες σε ολη τη σειρα ακουστε με οσοι το εχετε παρει με κακο ματι απο την αρχη.. :P

Αυτο που θελω να πω ειναι ειναι οτι γενικα εχει πολυ λιγοτερες επιλογες, καλα για οπλα δεν το συζηταμε τα βρηκα ολα τη στιγμη που το ds2 εχει απειρα και πολλα που δεν ηξερες ανακαλυπτεις οτι ειναι μια χαρα viable οποτε δινουν νεα πνοη στο παιχνιδι. Βεβαια για να μην ειμαι αδικος στο BB ειναι unique το καθε οπλο ενω στο ds2 τα περισσοτερα reskined ειναι με το ιδιο moveset αλλα διαφορετικα scale/stats και παλι αυτο αρκει βεβαια. Τα trick weapons ειναι καλυτερος μηχανισμος και ανοιγει και το gameplay διαφορετικα οποτε ελπιζω να βρουν το δρομο και στα souls, μαζι με την παραδοσιακη ασπιδα η οποια δεν το κρυβω οτι σαν gameplay δεν μου ελλειψε και τοσο αλλα αισθητικα θα την ηθελα η για να φτιαξω ενα καλο tank build να βοηθαω κοσμο θα ηταν χρησιμη.

Με τα covenants του BB επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει και αν υπαρχουν τελικα, εκανα και τα 3 και στην ουσια μονο vilebloods μπορεις να προσφερεις items απο pvp, το reward ειναι ενα gesture και τιποτα παραπανω, ατομα εκαναν dupe 1000 για να δουν μηπως δινει και κατι αλλο και τιποτα.

Επισης ο alfred στο quest του σκοτωνει την queen και πρεπει να προχωρησεις σε optional boss για να την αναστησεις, μετα πεθαινει και αυτος και η eileen οποτε στην ουσια μονο vilebloods ειναι το covenant στο game και με ενα μονο reward atm

Αυτο ειναι αρκετα απογοητευτικο και χαλαει το replayability επισης, θυμαμαι ds2 φαρμαρα sunlight medals για το sunlight spear και συνδιαζες online gameplay με rewards και οχι μονο, και αυτο ηταν απο τα πιο ευκολα covenant να φαρμαρεις. Εδω δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο, αυτο και το "περιεργο" online με βαζουν σε σκεψεις για την τελικη διαρκεια.. 

Κοιταξτε το λατρευω το παιχνιδι ακομα παιζω καθε μερα οσο μπορω αλλα αυτα που εχω παρατηρησει νομιζω θα χαλασουν καποιους παιχτες in the long run. Το σιγουρο ειναι οτι σαν εμπειρια ειναι φοβερη, σαν πρωτο playthrough το βαζω πολυ ψηλα.

PS: Α και το αλλο, τα materials στο BB ειναι εξαιρετικα σπανια ειδικα για +10 weapon οποτε στην ουσια σε εγκλωβίζει ειτε να χρησιμοποιεις ενα sub par weapon ειτε να κολλησεις σε ενα μονιμα, αρνητικο imo, ειδικα σε δυσκολα chalice depth 4/5 θα επρεπε να τα ριχνει αυτα τα materials.

Πάντως έχω να κάνω μια διαπίστωση.Όλοι όσοι ασχολούνται με βιντεοπαιχνίδια έχουν χάσει τον ύπνο τους από τότε που βγήκε το ΒΒ.Και αυτοί που έχουν PS4 για προφανείς λόγους, αλλά και αυτοί που δεν έχουν.

Κοιμαμαι 4-5 ωρες απο τοτε που βγηκε το BB ισχυει lol.. :P

• Like 4
Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι στο PS 4 έχεις επιλογή να παίξεις και τα 2  και όποιο σου αρέσει παίρνεις. Οπουδήποτε αλλού είσαι αναγκασμένος να παίξεις μόνο το DS 2 οπότε η επιλογή είναι εύκολη εκεί. Παρόμοια είναι και το Halo για τα Xbox. Από το πρώτο Χbox ήξερες ότι θα είχες τα Halo + τα υπόλοιπα FPS καλά και μη. Στο ανταγωνισμό όμως είχες μόνο τα άλλα κάτι που δεν ήταν αρκετό διότι Halo owns every other FPS :P

Υ.Γ.Εντάξει βάλτε και το Half Life 2 μέσα. :D

Δημοσ.

Ναι τι σχεση εχει αυτο ομως με αυτα που λεω, για τα παιχνιδια και μονο μιλαω οχι για ps4 vs competition.. :P Αν σας ικανοποιει το ps4 ειναι η καλυτερη κονσολα ever και οι κονσολες ειναι καλυτερες απο τα pc οποτε το ps4 ειναι το καλυτερο στον κοσμο, μπορουμε να μιλησουμε για το game οσοι το λιωνουμε τωρα?? :P

Δημοσ.

Μωρέ εσύ καλά τα λες. Απλά λέω ότι είναι ευκολότερη επιλογή να προτιμήσεις το DS 2 σε άλλο σύστημα με τα συν και τα μείον του. Στο PS 4 είναι μεγαλύτερο δίλημμα για το ποιο θα επιλέξουν ειδικά στους νεοεισελθέντες. Το σίγουρο είναι ότι θα ήθελα από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον να δω ποιο θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο in the long run σε θέμα πωλήσεων αλλά και ποιο από τα 2 θα επηρεάσει περισσότερο την δημιουργία του νέου project όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσει το εκάστοτε developer team.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά τα αρνητικά να τα λέμε και κάποια απο αυτά ισχύουν.

Αλλά ρε παιδιά σοβαρά. Πολύ λίγα παιχνίδια ανήκουν στην κατηγορία masterpiece. Το παιχνίδι είναι πίνακας ζωγραφικής. Μια δημιουργία σκέτη. Μη λέμε οτι να 'ναι. Art και lvl design αγγίζουν κορυφή. Δεν τα βρίσκεις αλλού αυτά. Η τέχνη και η δημιουργικότητα σε πολλούς τομείς έχει πέσει συγκριτικά με το παρελθόν (μουσική,ζωγραφική,ταινίες) και έρχεται η fromsoftware να το κρατήσει ζωντανό μέσω ενός παιχνιδιού. Πείτε με υπερβολικό. Εγω λέω πως εμείς πρώτοι πρώτοι θα έπρεπε να τα στηρίζουμε τέτοια αριστουργήματα.. Αν θεωρητικά η τέχνη σου εξάπτει συναισθήματα, το BB κάθε άλλο παρα παιχνιδάκι είναι.. Δεν υπάρχει μέτρο συγκρισης με άλλα παιχνίδια που δεν έχουν να δείξουν κάτι και κανένα τεχνικής φύσεως στοιχείο δεν μπορεί να το μειώσει.. Να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτά.

Επίσης σιγά την εύκολη εισαγωγή.. Εγω που έχω 90+ώρες στο DS (όχι δεν είναι λίγες επειδή άλλοι έχουν χιλιάδες) δυσκολεύτηκα στην αρχή..

Επειδή δε σου δίνει την ελευθερία να πάς απευθείας στην "τελευταία" περιοχή του παιχνιδιού απο το πρώτο lvl όπως στο DS, δε σημαίνει οτι είναι εύκολη η εισαγωγή. Το έκαναν πιο προσιτό στο hardcore κοινό και όχι αποκλειστικά και μόνο στους μαζόχες....

Ikaruga με στοίχειωσες με αυτά που είπες :ph34r:

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ποσο και αν θα ειναι καλυτερο απο τα ds/ds2 θα το κρινει ο χρονος, τα παραπανω απεδειξαν οτι αντεξαν στο περασμα του χρονου και ο κοσμος ασχοληθηκε αρκετα λογο online/covenants/ng+ κτλπ(στο steam πχ το ds2 εχει ακομα 3k players καθημερινα) στο bloodborne ειμαστε ακομα στο μηνα του μελιτος και υπαρχει αυτη η ευφορία επειδη το πρωτο playthrough ειναι φοβερο. Ας δουμε λιγο πως θα παει και ας μη βιαζομαστε να το βγαλουμε καλυτερο ακομα και απο ds2, το οποιο επιμενω σε βαθος και replayability δεν υπαρχει το παιχνιδι, εφαγα καμια 200αρια ωρες μονο grinding για το build που ηθελα ωστε να την παλευει σε NG+7 τωρα οπως το βλεπω στο BB σε κανα δυο μερες θα χτυπησω ολα τα hardcaps που θελω, 5 ποντοι στο str λοιπουν και 20 στο arcane και μετα τελος. Ειχε αλλα προβληματα το ds2 αλλα σιγουρα οχι θεμα διαρκειας και θα το ξαναπω τα dlc εχουν τις καλυτερες μαχες σε ολη τη σειρα ακουστε με οσοι το εχετε παρει με κακο ματι απο την αρχη.. :P

Αυτο που θελω να πω ειναι ειναι οτι γενικα εχει πολυ λιγοτερες επιλογες, καλα για οπλα δεν το συζηταμε τα βρηκα ολα τη στιγμη που το ds2 εχει απειρα και πολλα που δεν ηξερες ανακαλυπτεις οτι ειναι μια χαρα viable οποτε δινουν νεα πνοη στο παιχνιδι. Βεβαια για να μην ειμαι αδικος στο BB ειναι unique το καθε οπλο ενω στο ds2 τα περισσοτερα reskined ειναι με το ιδιο moveset αλλα διαφορετικα scale/stats και παλι αυτο αρκει βεβαια. Τα trick weapons ειναι καλυτερος μηχανισμος και ανοιγει και το gameplay διαφορετικα οποτε ελπιζω να βρουν το δρομο και στα souls, μαζι με την παραδοσιακη ασπιδα η οποια δεν το κρυβω οτι σαν gameplay δεν μου ελλειψε και τοσο αλλα αισθητικα θα την ηθελα η για να φτιαξω ενα καλο tank build να βοηθαω κοσμο θα ηταν χρησιμη.

Με τα covenants του BB επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει και αν υπαρχουν τελικα, εκανα και τα 3 και στην ουσια μονο vilebloods μπορεις να προσφερεις items απο pvp, το reward ειναι ενα gesture και τιποτα παραπανω, ατομα εκαναν dupe 1000 για να δουν μηπως δινει και κατι αλλο και τιποτα.

Επισης ο alfred στο quest του σκοτωνει την queen και πρεπει να προχωρησεις σε optional boss για να την αναστησεις, μετα πεθαινει και αυτος και η eileen οποτε στην ουσια μονο vilebloods ειναι το covenant στο game και με ενα μονο reward atm

Αυτο ειναι αρκετα απογοητευτικο και χαλαει το replayability επισης, θυμαμαι ds2 φαρμαρα sunlight medals για το sunlight spear και συνδιαζες online gameplay με rewards και οχι μονο, και αυτο ηταν απο τα πιο ευκολα covenant να φαρμαρεις. Εδω δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο, αυτο και το "περιεργο" online με βαζουν σε σκεψεις για την τελικη διαρκεια.. 

Κοιταξτε το λατρευω το παιχνιδι ακομα παιζω καθε μερα οσο μπορω αλλα αυτα που εχω παρατηρησει νομιζω θα χαλασουν καποιους παιχτες in the long run. Το σιγουρο ειναι οτι σαν εμπειρια ειναι φοβερη, σαν πρωτο playthrough το βαζω πολυ ψηλα.

PS: Α και το αλλο, τα materials στο BB ειναι εξαιρετικα σπανια ειδικα για +10 weapon οποτε στην ουσια σε εγκλωβίζει ειτε να χρησιμοποιεις ενα sub par weapon ειτε να κολλησεις σε ενα μονιμα, αρνητικο imo, ειδικα σε δυσκολα chalice depth 4/5 θα επρεπε να τα ριχνει αυτα τα materials.

Κοιμαμαι 4-5 ωρες απο τοτε που βγηκε το BB ισχυει lol.. :P

Ωραια οσα λες αλλά να ρωτήσω κάτι σαν άσχετος?

Μιλάς για αντοχή στο χρόνο, για replayability κτλ. στο ds2 ..... όλα αυτά τα είχε μία βδομάδα από την κυκλοφορία του? DLC κτλ όλα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα?

Γιατί αν είναι ένα παιχνίδι που δεν είχε drop frames,stutter,με το online μέρος να δουλεύει νερό και όλα τα DLC day1 τότε να το προσκυνήσω.

Ολα αυτά δεν τα λέω για να έρθω σε αντιπαράθεση αλλά για να καταλάβουμε ότι ΑΝ και κανονικά κατά την γνώμη μου ένα παιχνίδι θα έπρεπε να βγαίνει ολοκληρωμένο δυστυχώς δεν γίνεται σε καμία κονσόλα πλέον ,για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω (δεν είμαι και ειδικός άλλωστε) το BB έχει μόλις μία εβδομάδα ζωής,πιστεύω ότι όπως δείχνουν τα πράγματα(fixes under way) η From το έχει πάρει ζεστά το θέμα και σύντομα(ε καλά όχι και σε κανά μήνα) θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι είτε με έξτρα περιεχόμενο είτε με βελτίωση τον Chalice και τον drop εκεί μέσα(ελπίζω σε νέα όπλα armor) είτε με βελτίωση του Co-op.

Νομίζω πως με λίγη υπομονή ο κόσμος του BB θα μας ανταμείψει,άλλωστε δεν το θεωρώ ένα παιχνίδι του στύλ... το τερμάτισα έκανα και Chalice οκ πούλημα τώρα και για αυτόν τον λόγο είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που δεν θα πουλήσω εν αντιθέση με όλα τα άλλα που είχα. 

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνάς και το πιο στιβαρό σύστημα μάχης του ds που κερδίζες τις μάχες με την άμυνα και το γύρισαν σε ένα πιο γρήγορο στυλ που θυμίζει hack n slash που προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ενδιαφέρον.

πως φαινεται οτι δεν εχεις δει bloodborne ουτε με κυαλι? ε αυτο... κανα youtube vid και αυτο στα γρηγορα :P

πηγαινε παιξε κανα halo και ασε το τοπικ του bloodborne :)

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια οσα λες αλλά να ρωτήσω κάτι σαν άσχετος?

Μιλάς για αντοχή στο χρόνο, για replayability κτλ. στο ds2 ..... όλα αυτά τα είχε μία βδομάδα από την κυκλοφορία του? DLC κτλ όλα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα?

Γιατί αν είναι ένα παιχνίδι που δεν είχε drop frames,stutter,με το online μέρος να δουλεύει νερό και όλα τα DLC day1 τότε να το προσκυνήσω.

Ολα αυτά δεν τα λέω για να έρθω σε αντιπαράθεση αλλά για να καταλάβουμε ότι ΑΝ και κανονικά κατά την γνώμη μου ένα παιχνίδι θα έπρεπε να βγαίνει ολοκληρωμένο δυστυχώς δεν γίνεται σε καμία κονσόλα πλέον ,για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω (δεν είμαι και ειδικός άλλωστε) το BB έχει μόλις μία εβδομάδα ζωής,πιστεύω ότι όπως δείχνουν τα πράγματα(fixes under way) η From το έχει πάρει ζεστά το θέμα και σύντομα(ε καλά όχι και σε κανά μήνα) θα εμπλουτίσουν το παιχνίδι είτε με έξτρα περιεχόμενο είτε με βελτίωση τον Chalice και τον drop εκεί μέσα(ελπίζω σε νέα όπλα armor) είτε με βελτίωση του Co-op.

Νομίζω πως με λίγη υπομονή ο κόσμος του BB θα μας ανταμείψει,άλλωστε δεν το θεωρώ ένα παιχνίδι του στύλ... το τερμάτισα έκανα και Chalice οκ πούλημα τώρα και για αυτόν τον λόγο είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που δεν θα πουλήσω εν αντιθέση με όλα τα άλλα που είχα. 

Το επαιξα μαζι με τα dlc αρκετα μετα την κυκλοφορια του οποτε δεν μπορω να σου απαντησω πως ηταν οταν βγηκε, παντως σε θεμα αποδοσης και 4k παιζει νερακι χωρις stuttering και drops. Φανταζομαι και πριν τα dlc/patch τα core πραγματα που αναφερω υπηρχαν, οπως covenant farming, ng+ rewards, build/weapons variety κτλπ.

Επειδη σε λιγο το βλεπω να τελειωνω και τα chalice( και ειμαι ηδη σχεδον στο τελος του NG+) και σκεφτομαι "και μετα τι??" θελω οσο τιποτε αλλο να εχεις δικιο.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...