Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ειναι παλια βρε... που καποιοι ειχαν καποια θεματακια.

Anyway αυτο που θελω να πω να βαζουν και μερικα εφε στα παιχνιδια τους next gen. Θεωρω αδιανόητο να μην βαζουν καποια next gen πραγματακια σε αποκλειστικο τιτλο.

Το LOF μικρο στουντιο το έφτιαξε και το εβγαλε και multi.

Ατμόσφαιρα + γραφικά και gameplay στέκονται επάξια.

Ε αφού έχεις την παιχνιδάρα τί κάθεσαι και ασχολείσαι με την πλέμπα και το ΒΒ;

btw ,  Lords of the ΦΟΛΛΕΝ είναι, διότι το παιχνίδι είναι μια πραγματική φόλλα ... LOL για το gameplay που "στέκεται επάξια" :lol: :lol: :lol:

Να δω τί άλλο θα δούμε γραμμένο εδώ στο θέμα για ΒΒ....

• Like 3
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ. Μιας και το παίζω αραιά αραιά στο Xbox One του ζαχαροπλάστη του φίλου μου, το παιχνίδι είναι unispiring και το learning curve πολύ κατώτερο της Soul σειράς. Έχω κι εκείνο τον καραγκιόζη τον μασίστα πρωταγωνιστή με ένα story της πλάκας και μυστήριο υπό του μηδενός και μπλιαχ. Ένα φτηνιάρικο αντίγραφο των Souls είναι που προδιαθέτει καλό σκότωμα της ώρας μέχρι το Bloodborne και Dark Souls 2. 

Αν οι έμπειροι gamers των Souls δεν συμπαθούν ιδιαίτερα το Dark Souls 2 που να δεις τι ωραία πράγματα γράφουν για το Lords of the Psollen.

Ναι ξέρω ότι στάζω χολή αλλά για μένα ο τίτλος είναι πραγματικά κακός. Κάνει  όμως καλή παρέα όταν πίνεις καφέ και αλλαμπουρδίζεσαι με τα φιλαράκια σου.

Μου θυμίζει συγκρίσεις ποιότητας Halo με Blacksite και Breed (εκείνο για τα PC). Για γέλια η όλη αντιπαράθεση.

Δημοσ.

To μονο κακο στο LOF ειναι οτι δεν γραφει SONY στο κουτακι γιατι αλλιως γ@τ@κι@ θα την τρωγατε ανετα την κονσέρβα.

Εδω φάγατε την pre rendered εμπειρια the mouforder  :-D  και ειπατε ευχαριστώ ΜΑΜΑ Sony!

Kλασσικά οτι ειναι multi ειναι κατώτερου ποιότητας απο τα sony exclusive  :eek:

Δημοσ.

δοκίμασα co op με 2 φίλους...με το password βρίσκεσαι πολύ εύκολα (αν έχετε μέχρι 10 level διαφορά)

ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα όμως σε co op με το frame rate και ακόμα χειρότερα αν είστε 3

Δημοσ.

Ευτυχώς που βγήκε και το lof να παίξουν οσοι δεν μπόρεσαν να πάνε ούτε στο πρώτο boss σε demon's & dark souls... <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

To μονο κακο στο LOF ειναι οτι δεν γραφει SONY στο κουτακι γιατι αλλιως γ@τ@κι@ θα την τρωγατε ανετα την κονσέρβα.

Εδω φάγατε την pre rendered εμπειρια the mouforder  :-D  και ειπατε ευχαριστώ ΜΑΜΑ Sony!

Kλασσικά οτι ειναι multi ειναι κατώτερου ποιότητας απο τα sony exclusive  :eek:

Εσύ τιτανομάχε λιώνεις στο Lords με το καβουρδιστήρι σου και φαντασιώνεσαι ότι παίζεις Bloodborne ε?  :lol:  :lol:  Δεν πειράζει συνέχισε! Όπως τη βρίσκει κανείς!

Τουλάχιστον κάνε μας τη χάρη όμως και γράψε στο ανάλογο thread... Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι ενοχλητικό για όσους ασχολούμαστε με το παιχνίδι να διαβάζουμε αρλούμπες στο θέμα. 

Α και μη ξεχάσω. Έχε ένα ποτηράκι δίπλα σου γιατί μαζί με το LoF πηγαίνει αυτό για μάξιμουμ απόλαυση:

post-193931-0-89217200-1427697573_thumb.jpg

Στα του παιχνιδιού, μου φένεται λίγο πιο βατό από τα souls μέχρι τώρα (είμαι στην Old Yarnham). Ειδικά εαν γίνει λίγο lv farming και fortify στα όπλα. Περιττό βέβαια να πω ότι έχω αρρωστήσει! Δεν κατάλαβα πότε πέρασε το ΣΚ..  :(

• Like 7
Δημοσ.

δοκίμασα co op με 2 φίλους...με το password βρίσκεσαι πολύ εύκολα (αν έχετε μέχρι 10 level διαφορά)

ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα όμως σε co op με το frame rate και ακόμα χειρότερα αν είστε 3

φιλε Ultra εξαρταται απο τον host,εχει τυχει ενω ειμασταν 3 ατομα μαζι να μπει invader και να τρεχει κανονικα οπως σολο το παιχνιδι

Δημοσ.

SOS Τιτανικος

Σκοτωσα το τυπο που κουβαλαει ενα σακι εξω απο τον cathedral αυτον που επρεπε να αφησω να με σκοτωσει ωστε να μεταφερθω στο Hypogean Gaol .Τωρα πως θα παω εκει ? Δοκιμασα να παω hunters  dream μπας και κανει reset to mοb αλλα δεν .Καμια ιδεα τι να κανω?

Δημοσ.

κανε reset ξανα σιγουρα θα ξαναβγεί

Ρε συ πηγα και ηρθα απο Ηunters dream 3-4 φορες και απο αλλες περιοχες .Βγηκα απο το game ξαναμπηκα ,και offline kai online ...Θα δοκιμασω και σημερα να δω μηπως buggare ξερω εγω .

Δημοσ.

Τελικα εκανα το quest της eileen σε NG+ για να παρω το hunter rune για stamina regen, εκτος του οτι επρεπε να φτασω μεχρι rom παλι ο hunter εκει παιζει να ειναι δυσκολότερος απο ολα τα boss του παιχνιδιου. Προσεξτε να το κανετε σωστα στο πρωτο playthrough γιατι ειναι και καλο rune και μετα γινεται αρκετα δυσκολοτερο

Αυτός εδώ με έκανε να σκεφτώ ότι Bloodtinge build ίσως είναι viable, αφού είχα πεθάνει καμια 10-20 φορες :-D

Ρε συ πηγα και ηρθα απο Ηunters dream 3-4 φορες και απο αλλες περιοχες .Βγηκα απο το game ξαναμπηκα ,και offline kai online ...Θα δοκιμασω και σημερα να δω μηπως buggare ξερω εγω .

Υπάρχει και άλλος τρόπος να πας εκεί και θα πρέπει να πας λόγο ιστορίας

Επίσης έχει άλλον έναν από αυτούς που ψάχνεις. Όπως ανεβαίνεις για Grand Cathedral πάρτο δεξιά

περνάς δυο hunter και κάπου εκεί έχει ένα τυπά με σακί πάλι

• Like 1
Δημοσ.

φιλε Ultra εξαρταται απο τον host,εχει τυχει ενω ειμασταν 3 ατομα μαζι να μπει invader και να τρεχει κανονικα οπως σολο το παιχνιδι

δυστυχώς δεν έχει τόσο σχέση ο host

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-bloodborne-performance-analysis

frame-rate analysis of Bloodborne played in online co-op. Performance takes a big hit compared to solo play

• Like 1
Δημοσ.

SOS Τιτανικος

Σκοτωσα το τυπο που κουβαλαει ενα σακι εξω απο τον cathedral αυτον που επρεπε να αφησω να με σκοτωσει ωστε να μεταφερθω στο Hypogean Gaol .Τωρα πως θα παω εκει ? Δοκιμασα να παω hunters  dream μπας και κανει reset to mοb αλλα δεν .Καμια ιδεα τι να κανω?

Αν πας hunter's dream κάνει reset απλά είναι χωμένος εκεί δεξιά γωνία.

Τώρα να πω και εγώ δυο λόγια σχετικά με το παιχνίδι

ΤΑ ΣΠΑΕΙ

:P

Σοβαρά τώρα, από souls παιχνίδια είμαι άσχετος,είχα αγοράσει το dark souls να το παίξω να πάρω μια ιδέα τι να περιμένω από το bloodborne να μπω στο πνεύμα βρε παιδί μου και όπως το έβαλα έτσι το έβγαλα δεν με τράβηξε καθόλου και αυτό με ειχε βάλει σε σκέψεις για την αγορά του BB.

Ευτυχώς άφησα τις σκέψεις στην άκρη και το πήρα day1 και ΔΕΝ το μετάνιωσα, δεν μπορώ να το τονίσω πιο πολύ αυτό,είτε σας άρεσαν τα souls είτε όχι το BB για μένα ασχέτως του genre είναι μια διαφορετική εμπειρία που είναι σχεδόν αδύνατον να μην σας ικανοποιήσει,έχοντας πει αυτό νομίζω ότι είναι περιττά τα σχόλια "μου αρέσει κτλ".

Ναι μερικές φορές εχω παρατηρήσει stutter και Ναι είναι ενοχλητικό όταν συμβαίνει αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο καλό παιχνίδι ούτε τα 30fps αντί τον 60fps, σίγουρα θέλω να μην υπάρχει stut και ναι δεν θα έλεγα όχι στα 60fps αλλά αυτά από μόνα τους δεν κάνουν το παιχνίδι κακό για κανένα λόγο.

Αυτά για τώρα μιας και είμαι στην δουλειά, btw τελικά με βόλεψε ο military veteran και αυτόν παίζω εχω βγάλει μέχρι vicar και πάω για την μάγισσα, μάλιστα εκεί πήγαινα χτες αλλά απεβίωσα από ένα παιδοβουβαλο με τσεκούρι και έχασα και 40.000 echoes :( αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα πω μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι παλια βρε... που καποιοι ειχαν καποια θεματακια.

Anyway αυτο που θελω να πω να βαζουν και μερικα εφε στα παιχνιδια τους next gen. Θεωρω αδιανόητο να μην βαζουν καποια next gen πραγματακια σε αποκλειστικο τιτλο.

Το LOF μικρο στουντιο το έφτιαξε και το εβγαλε και multi.

Ατμόσφαιρα + γραφικά και gameplay στέκονται επάξια.

Είσαι λάθος γιατί δεν ξέρεις την νοοτροπία του design των Souls παιχνιδιών. Ολος ο φωτισμός σε ΟΛΑ τα Souls παιχνίδια είναι επίτηδες όπως είναι για τη δημιουργία συγκεκριμένου artwork. Τα σκοτεινά είναι πολύ σκοτεινά ακόμα και αν έχεις πηγές φωτισμού, οι πηγές φωτισμού φωτίζουν συγκεκριμένα σημεία και δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις στον παίκτη όπως και η οποιαδήποτε βοήθεια σε έξτρα φωτισμό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια μέσω οποιουδήποτε τρόπου φώτισης κάποιου χώρου (μαγεία, δαδά, λάμπα κτλ κτλ). 

Δεν έχει δηλαδή real time φωτισμό με την ορθολογική σημασία αλλά σχεδιασμένο φωτισμό για χάρη ατμόσφαιρας και καταστάσεων και γι αυτό ποτέ μα ποτέ ο φωτισμός δεν είναι ρεαλιστικός σε αυτά τα παιχνίδια. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη καταλάβει από την παλέτα χρωμάτων που στα μάτια κάποιου απαίδευτου με τη σειρά είναι εντελώς λάθος με ρεαλιστικούς όρους όπου και αν βρίσκεσαι. 

Είναι αρτιστική επιλογή το πως διαχειρίζεται το φως το παιχνίδι σε κάθε σημείο/περιοχή. Είναι ο ίδιος λόγος που οι χαρακτήρες δεν κουνούν τα χείλια τους ή δεν κάνουν κινήσεις όταν μιλάνε (γιατί είναι όλοι τους νεκροί/σε όνειρο και η συνεννόηση γίνεται ως ψίθυροι στο μυαλό σου επειδή εσύ είσαι επί της ουσίας εκλεκτός) κτλ κτλ.  

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που με χάλασε πολύ εμένα προσωπικά ως αισθητική επιλογή, είναι η βαριά χρήση του φίλτρου chromatic aberration. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχουν φάει όλοι οι devs σε αυτή τη γενιά και νομίζουν ότι ο κόσμος γουστάρει η εικόνα να είναι θολή στις άκρες, παραμορφωμένη και μωβ λες και είναι φίλτρο instagram...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...