Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είναι, ρε συ, κάνα Uncharted or Heavy Rain, να νοικιάσει μια κονσόλα δυο μέρες και μετά τέρμα; :P

(Οχι ότι τα Uncharted δεν έχουν replayability ή mp, αλλά είναι αρκετοί που στα συγκεκριμένα δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο αφού τα τερματίσουν, γι' αυτό τα έφερα ως παράδειγμα.)

Εστω για 1 εβδομαδα ρε παιδι μου ξερω γω.Απο το να αγορασεις μια ολοκληρη κονσολα(στην παρουσα φαση παντα)μονο για ενα game καλυτερα.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4;

....θα σου πω και εγω την γνωμη μου....και εγω την εχω παντα σε συνδυασμό με το PC...αυτή την περιοδο η αληθεια είναι ότι τελικα παιζω περισσότερο στην κονσολα  από ότι στο PC,χωρις να θελω να  μειώσω με τιποτα την αξια του PC,αλλα θα υπαρξει και περιοδος που θα παιζω περισσοτερο στο PC.Eπισης δεν την αγορασα ΜΟΝΟ με γνωμονα  τα exclusives και φυσικα δεν αγοραζει καποιος κονσολα για 4-5 παιχνιδια...όταν και οποτε την αγορασεις με το καλο θα καταλάβεις τη εννοω (multiplayer,servers,κοινοτητα,κ.ο.κ...) ....κονσολα ειχα να πιασω στα χερια μου από το 2002 για να καταλάβεις και είναι λαθος κατ εμε που γινοντε αυτές οι συγκρισεις...η κονσολα είναι κονσολα και το PC είναι PC....τελος..

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις σκότωσα το cleric beast στο ng+. Σε κάποια φάση θα κάτσω να γράψω ένα mini review όπως έκανα για το The Order αλλα τώρα θα κάνω κάποιες συγκρίσεις με το Dark Souls που είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια της προηγουμενης γενιάς και θα γράψω κάποιες εντυπώσεις από το Bloodborne. Το παιχνίδι το τερμάτισα έχοντας σκοτώσει όλα τα boss, optional ή μη και έχοντας δει το "true" ending με αυτά τα stats

bloodborne_2015032917bru26.jpg

Συνοπτικά στο Dark Souls προτιμώ το setting(ωραίο το victorian/lovecraftian setting αλλα πολύ, μα πολύ ψυχοφθόρο συγκριτικά, αυτό είναι προσωπική γνώμη πάντα), τους npcs(covenants), κάποια boss fight και στο Bloodborne προτιμώ οτιδήποτε άλλο. Μιας και ποτε δεν έπαιξα Souls με heavy armor ή mage class δεν είχα θέμα με την έλλειψη επιλογων σε αυτόν το τομέα. Συνολικά θα το έβαζα στο ίδιο επίπεδο ή πιο πάνω από το Dark Souls, ανάλογα πάντα με το ποσο θα μου αρέσουν τα chalice dungeon και το ng+. Επίσης θέλω να δοκιμάσω άλλα build και όπλα πρώτου βγάλω το τελικό συμπέρασμα.

Απο ότι έχω παίξει μεχρι στιγμής έχω να πώ οτι είναι παιχνιδάρα και το συνιστώ σε οποιονδήποτε έχει Ps4 ή σκοπεύει να πάρει Ps4. Είναι must play ακόμα και για όσους δεν ξέρουν τίποτα από την σειρά Souls. Μακάρι να είχαμε περισσότερα παιχνίδια σαν το Bloodborne που δεν σου κρατάνε το χέρι κάθε τρία βήματα.

• Like 4
Δημοσ.

Να σου θυμισω για το LOF μιας και το αναφερεις οτι σε πολλα ατομα δεν τρεχει καν το παιχνιδι,ειτε σε κονσολα ειτε σε Pc.....

Καλη φαση να σκασω 30-40ευρω για το παιχνιδι να μην μου παιζει,και να μην δεχονται και επιστροφη του παιχνιδιου πισω.

Δημοσ.

Ρε Τιτανομάχε, έλεος. Το παιχνίδι έχει σκιές, γενικά, τώρα, για το ότι βρήκες ένα screenshot που δεν έχει τι να σου πούμε; Μπράβο; Ε, μπράβο. Αντε παίξε το LoF τώρα, που έχει καλύτερες σκιές, άρα και είναι ξεκάθαρα καλύτερο παιχνίδι, γιατί χάνεις το χρόνο σου εδώ μέσα; 

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι περίεργος να δω που θα το πάνε όταν βγάλουν DLC story wise μιας και το τέλος που είδα εγώ ήταν περίεργο. Επίσης ελπίζω τα trick weapons να βρούν κάπως τον δρόμο τους στο επόμενο Dark Souls. Το combat system είναι και από τους βασικούς λόγους που προτιμώ το Bloodborne από τα προηγούμενα Souls.

Δημοσ.

Να σου θυμισω για το LOF μιας και το αναφερεις οτι σε πολλα ατομα δεν τρεχει καν το παιχνιδι,ειτε σε κονσολα ειτε σε Pc.....

Καλη φαση να σκασω 30-40ευρω για το παιχνιδι να μην μου παιζει,και να μην δεχονται και επιστροφη του παιχνιδιου πισω.

Σε μενα τρεχει χωρις κανενα προβλημα, εαν εχεις το τρίπτυχο της επιτυχίας intel+nvidia+win 7 64bit δεν φοβάσαι τιποτα ;)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ειναι παλια βρε... που καποιοι ειχαν καποια θεματακια.

Anyway αυτο που θελω να πω να βαζουν και μερικα εφε στα παιχνιδια τους next gen. Θεωρω αδιανόητο να μην βαζουν καποια next gen πραγματακια σε αποκλειστικο τιτλο.

Το LOF μικρο στουντιο το έφτιαξε και το εβγαλε και multi.

Ατμόσφαιρα + γραφικά και gameplay στέκονται επάξια.

Επεξ/σία από Titanomaxos
Δημοσ.

Αυτα ειναι παλια βρε... που καποιοι ειχαν καποια θεματακια.

Anyway αυτο που θελω να πω να βαζουν και μερικα εφε στα παιχνιδια τους next gen. Θεωρω αδιανόητο να μην βαζουν καποια next gen πραγματακια σε αποκλειστικο τιτλο.

Το LOF μικρο στουντιο το έφτιαξε και το εβγαλε και multi.

Ατμόσφαιρα + γραφικά και gameplay στέκονται επάξια.

Το απεδειξε αυτο το The Order οτι για να επενδυσεις σε γραφικα θα πρεπει να κοψεις απο ολα τα αλλα και ειδες το αποτελεσμα.

Το μονο κακο με το Bloodborne σε αυτο που γραφεις ειναι ισως οτι το βγαλανε σχετικα νωρις οσον αφορα την κυκλοφορια του Ps4(φανταζομαι οτι πιεζε η Sony μιας και δεν παιζει τιποτα αλλο για φετος).Αν πχ εβγαινε μετα απο 2 χρονια λογικα το οπτικο αποτελεσμα θα ηταν και καλυτερο.

Δημοσ.

Τελικα εκανα το quest της eileen σε NG+ για να παρω το hunter rune για stamina regen, εκτος του οτι επρεπε να φτασω μεχρι rom παλι ο hunter εκει παιζει να ειναι δυσκολότερος απο ολα τα boss του παιχνιδιου. Προσεξτε να το κανετε σωστα στο πρωτο playthrough γιατι ειναι και καλο rune και μετα γινεται αρκετα δυσκολοτερο

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...