mitsos326 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Για μένα το παιχνίδι δεν είναι system seller ώστε να αγοράσω τη κονσόλα μόνο για αυτό. σε προκαλω να το παιξεις 2-3 ωρες και μετα να μας πεις την αποψη σου,εδω εχουμε πάθει ζημια εμεις που δεν μας αρεζαν τα souls
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Ισχύει,εγώ δεν έχω παίξει κανένα soul, δεν είμαι φαν του genre και έχω πάθει την πλάκα μου με το Bloodborne. 1
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Να γραψω κατι για τα chalice dungeons στα γρηγορα. Πως λειτουργουν: Καταρχήν για να μπεις χρειάζεσαι το αντιστοιχο chalice και καποια materials που σου λεει διπλα, εγω ειχα 3 οταν τελειωσα το παιχνιδι(με ολα τα boss βεβαια) και 1 βρηκα μεσα σε αλλο chalice. Οποτε εχεις το chalice εχεις τα materials πας πανω στον ταφο και κανεις το ritual για να το ανοιξεις ειναι σχετικα απλο. Τωρα τα 4 διαφορετικα main chalice χωριζονται σε κατηγοριες πχ εχεις pthumeru chalice με depth 1 το οποιο ειναι το πρωτο, depth 1 ειναι στην ουσια η δυσκολια, μετα θα παρεις το central pthumeru chalice με depth 2 δηλαδη πιο δυσκολο και μετα lower με depth 3 και συνεχιζει. Τι παιζει τωρα με το random loot τα uncanny/lost weapons και το share: Αναμεσα στα central/lower κτλπ chalice θα παρετε και καποιο(απο το boss μεσα σε chalice) το οποιο λεγεται root chalice οποτε θα εχεις πχ central pthumeru chalice και απο κατω central pthumeru root chalice, root σημαινει οτι ειναι random dungeon και μπορεις να βρεις uncanny/lost weapons, επισης μπορεις να τα κανεις με foetid offering το οποιο αυξανει λιγο τη δυσκολια αλλα εχεις chances για καλυτερο loot(νομιζω). Τωρα τι παιζει με το share, αν εγω πχ κανω ενα root dungeon και πετυχω ενα καλο weapon τοτε μπορω το συγκεκριμενο dungeon οπως ειναι να το κανω share δινοντας το chalice glyph του το οποιο το βλεπεις κατω δεξια αν πατησεις πανω του. Πχ εχω εγω ενα τωρα το οποιο ειναι central pthumerian+foetid offering με id sndb42ub τωρα για να μπορεσει να μπει καποιος σε αυτο θα πρεπει 1. Να εχει ανοιξει απο μονος του ενα ιδιο(δεν ειναι αναγκη να το εχει τελειωσει) 2. Να εχει τα materials και τα echoes, απο τη στιγμη που μπει λοιπον θα ειναι ιδιο οπως ειναι σε εμενα και θα παρει το ιδιο loot. Αυτα δεν ξερω αν ειναι ακριβως ετσι παντως μου ελεγε "you dont meet the requirements" και οταν τα εκανα μπηκα κανονικα. Οποτε καταλαβατε οποιος ανοιξει κατι καλο το μοιράζεται εδω, αυτο που εδωσα παραπανω πρεπει να εχει ενα uncanny kane στην αρχη στην πρωτη bonus door πριν ξεκινησεις αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι εχω ξεχασει τι ειναι πιο. Τα uncanny/lost weapons ειναι ιδια δεν εχουν διαφορετικο scale, εχω βρει μερικα και το μονο που αλλαζει ειναι το τελευταιο gem slot, ισως ειναι καλα για min maxers οταν βγουν τα optimal builds βεβαια. Επισης μπορειτε να αγορασετε καποια sets αφου κερδισεται καποιο boss, εχω βρει 2 μεχρι στιγμης εγω. 7
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Review από Eurogamer: http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-27-bloodborne-review Προσοχή όμως γιατί έχει spoiler, επίσης αναφέρει κάτι το οποιο δεν είχα παρατηρήσει(σχετικό με το insight).
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4;
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4; μονο αν εισαι φαν των παιχνιδιων της from software... 1
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4; Θα σου ελεγα να ξεκινησεις με τα souls τα οποια ειναι παιχνιδαρες και αν σου αρεσουν θα ειναι ευκολη η αποφαση. Αν και το BB ειναι αρκετα διαφορετικο σε καποια πραγματα η φιλοσοφια ειναι η ιδια. 1
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πάντως, δύο φίλοι μου που δεν τους έκανε κλικ κανένα Souls game, έχουν πάθει ζημιά τις δύο τελευταίες μέρες. Βάρδιες κάνουμε στο PS4 στον καναπέ από την Παρασκευή 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πάντως, δύο φίλοι μου που δεν τους έκανε κλικ κανένα Souls game, έχουν πάθει ζημιά τις δύο τελευταίες μέρες. Βάρδιες κάνουμε στο PS4 στον καναπέ από την Παρασκευή Ακριβως αυτο ηθελα να πω.. Aν σου αρεσει το DS θα σου αρεσει και το BB. Αν δεν σου αρεσει το BB χλωμο φεγγαρι να σου αρεσουν τα DS.. Και αυτο γιατι ειναι λιγο πιο κονσολοποιημενο arpg το BB.. Σπερνει παντως.. Τωρα αν ειναι λογος για αγορα κονσολας; Προσωπικα δεν θα επερνα ποτε μια κονσολα για 1 παιχνιδι..
mitsos326 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4; δεν εχεις κανενα φιλο με ps4; ας μην εχει το BB μπορειτε να πάτε να το νοικιασετε
ultralisk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Το μεγαλο μου προβλημα και παραπονο ειναι το online, το ξαναειπα πρωτη φορα παιζω souls σε κονσολα της sony στο release και ηθελα να βλεπω κοσμο online. Τωρα με τα καμπανακια και αμα πιασει επιασε δεν μπαινω καν στη διαδικασια, στο αλλο αφηνες ενα μηνυμα "help me..." και περιμενες summon sign απο sunbro με αγωνια, αλλη φαση εκει πραγματικα με απογοητευσε σε αυτον τον τομεα. ναι ρε γμτ αυτό ακριβώς...πέρα από λίγο co op που έκανα με φίλους, δεν υπάρχει αυτό το feeling με τα signs που έβλεπες και το σουλούπι του άλλου σε ghost ώστε να καταλάβεις build κτλ πριν κάνεις summon
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ θα ήθελα να μπορώ να παίξω το Bloodborne χωρίς να έχω νιώσει τα mechanics από την σειρά Souls. Στα περισσότερα boss fight έκανα abuse τα parry windows που αυτό οδηγούσε σε αρκετά πιο εύκολα boss fight. Αυτά που με δυσκόλεψαν κυρίως είναι αυτά που δεν σε άφηναν να κανεις parry. Ωστόσο τα chalice dungeon έχουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας οποτε δεν έχω πολλά παράπονα σε αυτόν το τομέα, επίσης τα περισσότερα fight απέναντι σε hunter ήταν απίστευτα. Ένα συγκεκριμένο ειδικά στο cathedral με είχε πιάσει ταχυκαρδία προς το τέλος του fight 1
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 παντως μεχρι τωρα το πιστολι δεν το εχω ακουμπησει καθολου, ολο το παιχνιδι το εχω περασει(μετα την witch of hemwick ειμαι) με το heavy axe σε long mode...καμια φορα βαζω το μικρο τσεκουρι αμα ειναι σκοταδι και θελω να εχω πυρσο... παριδες,εκτορες δεν μου λενε τιποτα co op τι να το κανεις πρωτο playthrough... δοκιμασα και το ludwig, αλλα αυτο το r2 του axe δεν παιζεται...
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε παίξει, με το χέρι στην καρδιά, το Bloodborne είναι λόγος αγοράς της κονσόλας; Να αρχίσω να ψάχνω για PS4; Και δεν νοικιαζεις πλακα πλακα ενα Ps4 απο τα Seven να παιξεις το παιχνιδι? Αν σκεφτεις οτι τιποτα αλλο για φετος δεν προκειται να βγει,οσο καλο και αν ειναι το Bloodborne,μετα το ps4 παλι η σκονη θα το φαει(μιας και εσυ συγκεκριμενα τα υπολοιπα Multiplattform θα τα παιξεις στο PC).
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Τι είναι, ρε συ, κάνα Uncharted or Heavy Rain, να νοικιάσει μια κονσόλα δυο μέρες και μετά τέρμα; (Οχι ότι τα Uncharted δεν έχουν replayability ή mp, αλλά είναι αρκετοί που στα συγκεκριμένα δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο αφού τα τερματίσουν, γι' αυτό τα έφερα ως παράδειγμα.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα