Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιλέγουν να το παίρνουν προσωπικά το θέμα. Το συγκεκριμένο τόπικ είναι fan-club και απαγορεύεται η αρνητική κριτική?

Και αν δεν ασκούμε κριτική, πώς περιμένουμε βελτίωση?

Για ποιό λόγο ήδη είναι στο πρόγραμμα να βγούνε patches? Από την καλή τους τη καρδιά? Ή επειδή γίνονται κάποια παράπονα από τον κόσμο?

Η εταιρία πήρε κάποιες αποφάσεις για το Bloodborne, προτίμησε το boostάριμα στα γραφικά έναντι του smooth gameplay. Για κάποιον που δεν έχει παίξει τα παιχνίδια της σειράς και είναι κάτοχος PS4, το καλύτερο παιχνίδι για αυτόν είναι το remastered Dark Souls 2, το οποίο παίζει αψεγάδιαστα και με 60fps, όπου και το τελευταίο msec ανταπόκρισης μετράει.

Από κεί και πέρα οι επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο είναι τουλάχιστον περιττές, εκτός και αν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, οπότε παρακαλώ ενημερώστε με.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξτε το μεγαλυτερο προβλημα που εχει για εμενα ειναι το loading, το frame rate ως pc gamer κατα βαση προφανως θα το ηθελα στο 60 αλλα οσο και να το συζηταμε δεν θα γινει κατι τα ειπαμε και καποιες σελιδες πισω. Το μονο που θα αλλαζε δραστικα ειναι το pvp το single player το ευχαριστιεσαι και στα 30 δεν ειναι κατι φοβερο. Το stuttering ειναι σε καποια σημεια ενοχλητικο οκ γιατι μιλαμε και για κονσολα, αλλα και τα μισα στο pc βγαινουν με προβληματα και στρωνουν μετα με patch, και το BB φρεσκο ειναι και ηδη φτιαχνουν patch για τα loading και φανταζομαι καποια στιγμη και για το stuttering.

Κοιτα και εγω παντα οταν ειναι να κανω κριτικη λεω τα αρνητικα, δεν βρισκω νοημα να επαναλαμβανω ποσο γαμαει το παιχνιδι αλλα υπαρχει διαφορα κανω κριτικη καλοπροαιρετα γιατι και εγω θελω να φτιαξει το game και αλλο να μην το εχεις καν και απλα να θελεις να την πεις στους φαν του. 

Ενταξει βγήκε μια παιχνιδαρα στην κονσολα της sony τι ειμαστε pc gamers/xbox fans w/e ας το αναγνωρισουμε δεν θα μας πεσει ο εγωισμος στην τελικη, ο τελευταιος ειμαι που θα ηθελε να ειναι στο ps4 το παιχνιδι πιστεψε με. Οσο για το scholar απλα αγοραστε το οσοι δεν εχετε παιξει τα dlc και ειδατε καπως χλιαρα το ds2, εγω επιμενω οτι ειναι παιχνιδαρα και θα σας αρεσει πολυ.

Και κατι αλλο που ηθελα να πω για το game, τα chalice dungeon εχουν ισως το καλυτερο συστημα που εχω δει με το share, τα ιδια τα chalice δεν μπορω να πω οτι με εχουν τρελανει βεβαια ουτε απο θεμα loot ουτε ποικιλιας. Το μεγαλο μου προβλημα και παραπονο ειναι το online, το ξαναειπα πρωτη φορα παιζω souls σε κονσολα της sony στο release και ηθελα να βλεπω κοσμο online. Τωρα με τα καμπανακια και αμα πιασει επιασε δεν μπαινω καν στη διαδικασια, στο αλλο αφηνες ενα μηνυμα "help me..." και περιμενες summon sign απο sunbro με αγωνια, αλλη φαση εκει πραγματικα με απογοητευσε σε αυτον τον τομεα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι επιλέγουν να το παίρνουν προσωπικά το θέμα. Το συγκεκριμένο τόπικ είναι fan-club και απαγορεύεται η αρνητική κριτική?

Και αν δεν ασκούμε κριτική, πώς περιμένουμε βελτίωση?

Για ποιό λόγο ήδη είναι στο πρόγραμμα να βγούνε patches? Από την καλή τους τη καρδιά? Ή επειδή γίνονται κάποια παράπονα από τον κόσμο?

Η εταιρία πήρε κάποιες αποφάσεις για το Bloodborne, προτίμησε το boostάριμα στα γραφικά έναντι του smooth gameplay. Για κάποιον που δεν έχει παίξει τα παιχνίδια της σειράς και είναι κάτοχος PS4, το καλύτερο παιχνίδι για αυτόν είναι το remastered Dark Souls 2, το οποίο παίζει αψεγάδιαστα και με 60fps, όπου και το τελευταίο msec ανταπόκρισης μετράει.

Από κεί και πέρα οι επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο είναι τουλάχιστον περιττές, εκτός και αν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, οπότε παρακαλώ ενημερώστε με.

Αλλο η κριτικη και αλλο να ερχεσαι εδω μεσα και να λες οτι το καλυτερο παιχνιδι για καποιον που δεν εχει παιξει καποιο της σειρας ειναι το dark souls2.Γιατι?Επειση ειναι 60 fps.Χωρις να εχεις παιξει λεπτο απο Bloodborne.

Ή να μας λες να περιμενουμε το ps5 για το παιξουμε σωστα.Εσυ περιμενε εμεις δεν θελουμε.Ποσο πιο απλο?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα σε κανέναν να περιμένει το οτιδήποτε. Το αρχικό μου πόστ είναι μία σελίδα πίσω, μπορείς να το ξαναελέγξεις.

Αυτό που εγώ είπα, και θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, είναι ότι σε μία σειρά παιχνιδιών που το Α και το Ω είναι το gameplay και οι επιδειξιότητες του παίχτη στον χειρισμό του παιχνιδιού, το να βγάζεις τον νέο σου τίτλο με οριακά 30fps, βουτιές στα 16 σε online sessions (βλέπετε link προηγούμενης σελίδας), stuttering και μεγάλα loading times, και σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο να βγάζεις remastered τον περσινό τίτλο σου, ίδιου core gameplay με 1080p 60fps ακατέβατα, θα δημιουργήσει αναπόφευκτα συγκρίσεις που θα είναι εις βάρος του νέου παιχνιδιού.

Και όπως το Dark Souls 2 παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει στο PS4 και όχι στο PS3, εύλογα πιθανολογώ ότι το Bloodborne χρειαζόταν πιό ισχυρό μηχάνημα για να παίξει όπως θα έπρεπε να παίζει στη παρούσα του κατάσταση.

Αυτή είναι η άποψή μου για το παιχνίδι και δεν αφορά κανέναν συμφορουμίτη.

Τέλος, το "Δεν το έπαιξες άρα δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη" είναι επιχειρηματική πλάνη και όχι επιχείρημα.

Δημοσ.

μα... κριτικη ασκουμε και εμεις σε αυτα που γραφεις βγαζοντας συμπερασματα απο videos... (γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις αγγιξει καν το game)

αν δε σου ασκησουμε κριτικη πως θα γινεις καλυτερος?

see what i did there?next time μιλα εχοντας εστω και την παραμικρη ιδεα για το τι μιλας

το bloodborne ειναι χιλιομετρα μπροστα απο το ds2 σαν παιχνιδι

(και ναι το εχω λιωσει και το ds2 στο pc κυριος)

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει...stutter fest λεω εγω.... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ μιλάω για το παιχνίδι, εσύ μιλάς για εμένα.

Εγώ κριτικάρω αρνητικά το παιχνίδι, εσύ προσβάλεις εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

η κριτικη ειναι κριτικη εχει διαφορα αν ειναι κριτικη για ενα ανθρωπο ενα τραγουδι η ενα παιχνιδι?

κανουμε κριτικη αλλου αλλα δεν δεχομεθα?

εν πασει περιπτωση

αυτη ειναι η αποψη που βγαζω απο τα γραφομενα σου φιλε μου..μπορει να μη σε ξερω απο κοντα..αλλα τι σημασια εχει?(κατι αναλογο με αυτο που κανεις εσυ βγαζοντας συμπερασματα ευκολα και γρηγορα ;) ) καθενας δινει μια αποψη και εσυ oρθος εχεις τι δικη σου

μη περιμενεις να σε παρει και κανεις στα σοβαρα ομως εκφεροντας αποψεις για πραγματα με τα οποια δεν εχεις απο πρωτο χερι επαφη...πιασε το παιχνιδι παιξετο και ελα να μιλησουμε σαν ανθρωποι :)

Δημοσ.

Βρε μια χαρα διαβασα το ποστ σου ειδικα οταν μου λες θα παιξω το bloodborne οπως πρεπει στο ps5 ενω ηδη εχω παιξει 20 ωρες και το ευχαριστιεμαι αφανταστα.

"Επιχειρηματικη πλανη..."

Ολοι κρινουμε παιχνιδια πριν τα παιξουμε αλλα εσυ το μονο που κοιτας ειναι το framerate και τιποτα αλλο.

Υπαρχουν δεκαδες αλλα πραγματα στα παιχνιδια που τα κανουνε αυτα που ειναι.

Εσυ προφανως το πρωτο που σε νοιαζει και με τεραστια διαφορα απο τα αλλα ειναι το framerate οποτε εβγαλες χειροτερο παιχνιδι το ενα απο το αλλο.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ολοι τις ιδιες αποψεις με σενα.

• Like 3
Δημοσ.

Το προηγούμενο πόστ μου σας καλύπτει.

Δυστυχώς δεν έχω PS4 να παίξω το παιχνίδι, αν είχα το Bloodborne θα ήταν day-1 αγορά. Για μένα το παιχνίδι δεν είναι system seller ώστε να αγοράσω τη κονσόλα μόνο για αυτό.

Καλό σας βράδυ.

Δημοσ.

Εμενα προωσπικα δεν με καλυπτει.Οταν συγκρινουμε δυο παιχνιδια το να κοιταμε μονο το framerate και να βγαζουμε ενα παιχνιδι καλυτερο δεν στεκει.

Καλο βραδυ

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Για κάποιον που δεν έχει παίξει τα παιχνίδια της σειράς και είναι κάτοχος PS4, το καλύτερο παιχνίδι για αυτόν είναι το remastered Dark Souls 2, το οποίο παίζει αψεγάδιαστα και με 60fps, όπου και το τελευταίο msec ανταπόκρισης μετράει.

[...]

εδώ γελάμε  :lol:  :lol:  :lol:

άστο ρε φίλε γιατί μετά παραπονιέσαι ότι σου την λέει κόσμος...

Όσο για τα 16fps στο online δεν φταίει το παιχνίδι πάντα - 99% είναι θέμα host. Δε γίνεται στην ίδια περιοχή 9 στις 10 με 3 άτομα να είμαστε ΟΚ και την δέκατη φορά να σέρνει το σύμπαν ακόμα και με 2...

ΑΝ είχες το παιχνίδι θα το έβλεπες μόνος σου πώς πάει, τώρα εσύ κρίνεις από άρθρα/videos και δε σου αρέσει και η κριτική.

Την καληνύχτα μου.

Δημοσ.

Δεν είπα σε κανέναν να περιμένει το οτιδήποτε. Το αρχικό μου πόστ είναι μία σελίδα πίσω, μπορείς να το ξαναελέγξεις.

Αυτό που εγώ είπα, και θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, είναι ότι σε μία σειρά παιχνιδιών που το Α και το Ω είναι το gameplay και οι επιδειξιότητες του παίχτη στον χειρισμό του παιχνιδιού, το να βγάζεις τον νέο σου τίτλο με οριακά 30fps, βουτιές στα 16 σε online sessions (βλέπετε link προηγούμενης σελίδας), stuttering και μεγάλα loading times, και σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο να βγάζεις remastered τον περσινό τίτλο σου, ίδιου core gameplay με 1080p 60fps ακατέβατα, θα δημιουργήσει αναπόφευκτα συγκρίσεις που θα είναι εις βάρος του νέου παιχνιδιού.

Και όπως το Dark Souls 2 παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει στο PS4 και όχι στο PS3, εύλογα πιθανολογώ ότι το Bloodborne χρειαζόταν πιό ισχυρό μηχάνημα για να παίξει όπως θα έπρεπε να παίζει στη παρούσα του κατάσταση.

Αυτή είναι η άποψή μου για το παιχνίδι και δεν αφορά κανέναν συμφορουμίτη.

Τέλος, το "Δεν το έπαιξες άρα δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη" είναι επιχειρηματική πλάνη και όχι επιχείρημα.

Αν και εγω να πω την αληθεια ανηκω στην κατηγορια που προτιμαει το Bloodborne στα 30 περιπου Fps απο οτι το Dark Souls 2 1080p στα 60fps(γιατι πολυ απλα στα 60fps μπορεις να το παιξεις και στο Pc :P),στο παραπανω παντως θα συμφωνησω και εγω. Σε αυτο το κομματι την ειχα για πιο σοβαρη εταιρια την From απο το να μπει και αυτη στο ολο κολπακι των Remastered,ειδικα σε τοσο προσφατο τιτλο.

Να μου εβγαζε πχ σε Remastered το Demons Souls,τωρα που αρκετοι γουσταρουν λογω Bloodborne να πω ναι γιατι ξερω και πολλα ατομα που θα θελανε να το παιξουν,αλλα τωρα για το DS2 απλα ελεος.

Δημοσ.

Τελικά και εγώ είμαι σχεδόν στο τέλος. Τα boss που σκότωσα ήταν αυτά και με αυτή την σειρά

• Cleric Beast (πέθανα 3-4 φορες)
  • Father Gascoigne (first try)
  • Blood-starved Beast (first try)
  • Vicar Amelia (πέθανα 2-3 φορες)
  • The Witch of Hemwick (first try)
  • Shadow of Yharnam (πέθανα 4-5 φορες)
  • Rom, the Vacuous Spider (πέθανα 2 φορες)
  • Amygdala (πέθανα 2-3 φορες)
  • Celestial Emissary (first try)
  • The One Reborn (πέθανα 1 φορα)
  • Martyr Logarius (first try)
  • Micolash, Host of the Nightmare (first try)
  • Mergo's Wet Nurse (first try)
  • Darkbeast Paarl (first try)
  • Ebrietas, Daughter of the Cosmos (πέθανα 2-3 φορες)

Τα αγαπημένα μου fight ήταν αυτά

• Cleric Beast
  • Father Gascoigne
  • Blood-starved Beast
  • Shadow of Yharnam
  • Martyr Logarius

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι hunter είναι συνήθως πιο δύσκολοι από τα περισσότερα boss fight.

Δημοσ.

@Fulgore

ΙΜΗΟ remastered έπρεπε να βγει το Dark Souls 1 , με τα covenants όλα λειτουργικά 100% και νέο netcode... εκεί θα έβλεπες τί κάψιμο θα έπεφτε με gravelords και forest... φυσικά συμφωνώ και για Demon's

Για το 2 δεν αποφασίζει μόνη της η FROM,  έχουμε και την Bamco που πιέζει και ως γνωστόν θέλει και το τελευταίο cent που μπορεί να πάρει από το παιχνίδι... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...