Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Btw για +10 weapons The following are all confirmed Chunk drops: Gargoyles in Cainhurst, Blue-eyed Werewolves in Upper Cathedral, and the two Rotted Werewolves in the Yarag'oul prisons. Απο http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30d9u0/i_have_platinumed_bloodborne_2nd_in_usa_and_here/ Επίσης ADHD έκανες το questline της Crow Hunter; Σου δίνει ένα special rune και επίσης πολεμάς τον πιο δύσκολο hunter στο παιχνίδι
HolyMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 παιδες μπορει να μου πει καποιος τι κανω μετα απο το τριτο boss? δεν βρισκω που πρεπει να παω!
stavros88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Να πας παλι πισω και να ψαξεις πορτες που πριν ητανε κλειστες Ποτε ανοιγει η πυλη που ειναι δεξια μολις βγεις απο το ιατρειο στην αρχή αρχη? 1
HolyMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Να πας παλι πισω και να ψαξεις πορτες που πριν ητανε κλειστες Ποτε ανοιγει η πυλη που ειναι δεξια μολις βγεις απο το ιατρειο στην αρχή αρχη? οκ το βρηκα.
ADHD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 είχες γράψει πιο πριν ότι αν φας το τελευταίο boss πάει αυτόματα NG...καταλαβαίνουμε ότι είναι το final boss ή υα βρεθούμε ξαφνικά σε NG+ χωρίς το απαραίτητο level? αυτό που με προβληματίζει για το κατα πόσο αξίζει ένα NG+ ή όχι, είναι η μικρή ποικιλία σε όπλα/builds/armors...εντύπωση μου κάνει ο μικρός αριθμός όπλων για skill build...δεν υπάρχει πλέον και αυτό το load για να κάνει κάποιον με daggers πχ πιο ευκίνητο από άλλον με σπαθάρες E θα το καταλαβεις ποτε ειναι το final boss σιγουρα, θα πιασει φωτια το σπιτι σου.. Δεν αξιζει προσωπικα για εμενα, ενα playthrough μετα chalice και οταν σου ερθει ορεξη ξανα το κανεις, δεν εχει σχεδον κανενα item για να κυνηγησεις ng+ και το health ειδικα των boss ειναι τεραστιο, στο ds2 αναλογικα ειχε μεχρι και NG+3 κινητρο σε items/spells.. @spartan Αυτη δυστυχως εκανα χαζομαρα δεν πηγα να τη βοηθησω εκει με τους hunters οταν το καταλαβα δεν υπηρχε το event, μετα πηγα στην εκκλησια τη μεγαλη πανω και την συναντησα αλλα μου επιτεθηκε και τη σκοτωσα, μου εδωσε ενα crow κατι αλλα εχασα το covenant και το rune δυστυχως, στο ng+ τωρα..
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Casualborne 10/10 Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2015 από Spartan117 3
panther_512 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το Dark Souls 2 βγαίνει remastered στο PS4, με 1080p @ 60fps. H σύγκριση με το stutter fest, sub 30fps στο Bloodborne είναι αναπόφευκτη. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-is-bloodborne-the-next-gen-souls-youve-been-waiting-for Το Bloodborne ο κόσμος θα το παίξει όπως θα έπρεπε στο PS5...
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αυτό που μας δίνουν συμβουλές άτομα που δεν παίζουν το παιχνίδι ποτε δεν το κατάλαβα και πάντοτε μου φαίνεται αστείο. Επίσης μου θυμίζει αυτήν την εικόνα Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε 2
stavros88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Οχι φιλε δεν θα χρειαστει να περιμενουμε κανενα ps5 οπως δεν χρειαστηκε να περιμενουμε το ps4 για το demon's souls. Ενταξει το εχουμε πει χιλιαδες φορες 60>30 αλλα ειναι τοσο αδιανοητο πια να καταλαβεις οτι καποιοι απολαμβανουμε το παιχνιδι παρολα τα τεχνικα θεματα? Αν δεν μπορεις τι να πω, καλη διασκεδαση με το GTA V ή ξεκινα κανενα petition. 4
keropi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 LOL @stutter fest ... δε βλέπεις όσοι το παίζουν το αφήσαν εξ'αιτίας του... 0/10 Το προχώρησα παραπέρα το παιχνίδι, μόλις ξεφύγεις από την Yharnam και πας στην Old Yharnam και Hemwick απλά ξεφεύγει το πράμα στο γραφικό/ατμόσφαιρα... απλά κάθεσαι και χαζεύεις.
Titanomaxos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ενταξει το εχουμε πει χιλιαδες φορες 60>30 αλλα ειναι τοσο αδιανοητο πια να καταλαβεις οτι καποιοι απολαμβανουμε το παιχνιδι παρολα τα τεχνικα θεματα? 30 fps ? με 66ms stutter ειναι 13 με 15 fps απολαυση
keropi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 ^ 12fps average είναι και 24 cinematic , γι'αυτό μακρυά εσύ, ξέρεις....
stavros88 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 30 fps ? με 66ms stutter ειναι 13 με 15 fps απολαυση Ναι ρε φιλε ενταξει μπλα μπλα μπλα καταλαβαμε.Γρηγορα για το petition τωρα 1
spacecowboy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 αστους ρε εσυ τσουζονται ;P το παιχνιδι γαμαει! δεν μπορω να σταματισω να παιζω λεμε εθισμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα