Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Btw για +10 weapons

The following are all confirmed Chunk drops: Gargoyles in Cainhurst, Blue-eyed Werewolves in Upper Cathedral, and the two Rotted Werewolves in the Yarag'oul prisons.

Απο http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30d9u0/i_have_platinumed_bloodborne_2nd_in_usa_and_here/

Επίσης ADHD

έκανες το questline της Crow Hunter; Σου δίνει ένα special rune και επίσης πολεμάς τον πιο δύσκολο hunter στο παιχνίδι

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πας παλι πισω και να ψαξεις πορτες που πριν ητανε κλειστες

Ποτε ανοιγει η πυλη που ειναι δεξια μολις βγεις απο το ιατρειο στην αρχή αρχη?

• Like 1
Δημοσ.

Να πας παλι πισω και να ψαξεις πορτες που πριν ητανε κλειστες

Ποτε ανοιγει η πυλη που ειναι δεξια μολις βγεις απο το ιατρειο στην αρχή αρχη?

οκ το βρηκα.

Δημοσ.

είχες γράψει πιο πριν ότι αν φας το τελευταίο boss πάει αυτόματα NG...καταλαβαίνουμε ότι είναι το final boss ή υα βρεθούμε ξαφνικά σε NG+ χωρίς το απαραίτητο level?  :-D

αυτό που με προβληματίζει για το κατα πόσο αξίζει ένα NG+ ή όχι, είναι η μικρή ποικιλία σε όπλα/builds/armors...εντύπωση μου κάνει ο μικρός αριθμός όπλων για skill build...δεν υπάρχει πλέον και αυτό το load για να κάνει κάποιον με daggers πχ πιο ευκίνητο από άλλον με σπαθάρες

E θα το καταλαβεις ποτε ειναι το final boss σιγουρα, θα πιασει φωτια το σπιτι σου.. :P Δεν αξιζει προσωπικα για εμενα, ενα playthrough μετα chalice και οταν σου ερθει ορεξη ξανα το κανεις, δεν εχει σχεδον κανενα item για να κυνηγησεις ng+ και το health ειδικα των boss ειναι τεραστιο, στο ds2 αναλογικα ειχε μεχρι και NG+3 κινητρο σε items/spells..

@spartan

Αυτη δυστυχως εκανα χαζομαρα δεν πηγα να τη βοηθησω εκει με τους hunters οταν το καταλαβα δεν υπηρχε το event, μετα πηγα στην εκκλησια τη μεγαλη πανω και την συναντησα αλλα μου επιτεθηκε και τη σκοτωσα, μου εδωσε ενα crow κατι αλλα εχασα το covenant και το rune δυστυχως, στο ng+ τωρα.. :P

Δημοσ.

Το Dark Souls 2 βγαίνει remastered στο PS4, με 1080p @ 60fps.

H σύγκριση με το stutter fest, sub 30fps στο Bloodborne είναι αναπόφευκτη.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-is-bloodborne-the-next-gen-souls-youve-been-waiting-for

Το Bloodborne ο κόσμος θα το παίξει όπως θα έπρεπε στο PS5...

Δημοσ.

Αυτό που μας δίνουν συμβουλές άτομα που δεν παίζουν το παιχνίδι ποτε δεν το κατάλαβα και πάντοτε μου φαίνεται αστείο. Επίσης μου θυμίζει αυτήν την εικόνα

salt_pile.jpg

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε :-D

• Like 2
Δημοσ.

Οχι φιλε δεν θα χρειαστει να περιμενουμε κανενα ps5 οπως δεν χρειαστηκε να περιμενουμε το ps4 για το demon's souls.

Ενταξει το εχουμε πει χιλιαδες φορες 60>30 αλλα ειναι τοσο αδιανοητο πια να καταλαβεις οτι καποιοι απολαμβανουμε το παιχνιδι παρολα τα τεχνικα θεματα?

Αν δεν μπορεις τι να πω, καλη διασκεδαση με το GTA V ή ξεκινα κανενα petition.

• Like 4
Δημοσ.

LOL @stutter fest ... δε βλέπεις όσοι το παίζουν το αφήσαν εξ'αιτίας του... 0/10   :lol:

Το προχώρησα παραπέρα το παιχνίδι, μόλις ξεφύγεις από την Yharnam και πας στην Old Yharnam και Hemwick απλά ξεφεύγει το πράμα στο γραφικό/ατμόσφαιρα... απλά κάθεσαι και χαζεύεις.  :o

Δημοσ.

Ενταξει το εχουμε πει χιλιαδες φορες 60>30 αλλα ειναι τοσο αδιανοητο πια να καταλαβεις οτι καποιοι απολαμβανουμε το παιχνιδι παρολα τα τεχνικα θεματα?

30 fps ? με 66ms stutter ειναι 13 με 15 fps απολαυση :P

Δημοσ.

30 fps ? με 66ms stutter ειναι 13 με 15 fps απολαυση :P

Ναι ρε φιλε ενταξει μπλα μπλα μπλα καταλαβαμε.Γρηγορα για το petition τωρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...