gkalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κάπως έτσι είναι τα καλά παιχνίδια. Μόνο κουβέντα για το παιχνίδι και τίποτα άλλο.
Titanomaxos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Stutter Fest αλλά και real time shadows -> ZERO screen capture tool Παιχνιδαρα το bloodborne δεν αντιλεγω και ημουν ο πρωτος που το ειπα εδω μεσα οταν αλλα παπαγαλακια υποστηριζαν το the order. Aλλα απο gfx engine επιπεδου κονσολα και μετρια πραγματα. Απο art & design τα σπαει... Σαφως πιο ΤΙΜΙΟ στο γραφικο τομεα απο την pre rendered αρλουμπα το the order.
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Βασικά πιστεύω ότι όσο τεχνολογικά και να είναι πίσω το ότι το art design είναι τόσο μπροστά το κάνει ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι οπτικά, και κατά την γνώμη μου όμορφο. Δεν είναι το benchmark γραφικών/επιδόσεων για κανένα λόγο και δεν νομίζω να το περίμενε κανεις αυτό αλλα παραμένει ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι που κάνει κάποια πράματα πολύ καλά, το αίμα, cloth/particle animation πχ και ο τρόπος που χρησιμοποιούν pom + tessellation για να μην είναι επίπεδη η επιφάνεια σε κανένα μέρος. 2 πράματα με χαλάνε και άμα τα βελτιώσουν θα βοηθήσουν αρκετά, τα loading και το uneven frame refresh που δημιουργεί stutter σε κάποιες φάσεις χωρίς λόγο. Επίσης χρήση SMAA T2X αντί του FXAA που χρησιμοποιούν θα ήταν καλύτερη. Το είδαμε και στο Alien Isolation το οποιο είχε και αυτό θέματα με specular aliasing αλλα το SMAA T2X και βοηθησε αρκετά αλλα και δεν κόστιζε σχεδόν τίποτα. Edit: Μερικές εικόνες που έβγαλα, αυτό εννοώ οτι το art direction μπόρει να σώσει τεχνολογικά drawbacks τις περισσότερες φορές imo 3
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το loading θα φτιαχτεί σε κάποιο μελλοντικό update patch. Το θέμα είναι πως πλέον όταν μπαίνει update πέφτει και downgrade. Είναι καινούρια μόδα αυτό τώρα.
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το loading θα φτιαχτεί σε κάποιο μελλοντικό update patch. Το θέμα είναι πως πλέον όταν μπαίνει update πέφτει και downgrade. Είναι καινούρια μόδα αυτό τώρα. Δεν νομίζω να κάνουν τίποτα downgrade, το framerate δεν έχει θέμα(εκτος από τις κλασικές περιπτώσεις με 10 εχθρούς στην οθόνη να σπαμαρουν spell), το frame refresh έχει θέμα και αυτό δημιουργεί το stutter.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Τους έχει φοβηθεί πλέον το μάτι μου man. Συνήθως φτιάχνουν κάτι καταστρέφοντας κάτι άλλο.
gkalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Οταν ενα παιχνίδι έχει τέλειο art design και σε βυθίσει στον κόσμο του τότε κάποιες τεχνολογικές ατέλειες πάνε περίπατο. Το παιχνίδι είναι κατά γενική ομολογία άψογο οπότε όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Εδω έχουμε μια παιχνιδαρα με καλά γραφικά και στο the order είχαμε μια παπαριά με τέλεια γραφικά.Διαλεγω Bloodborn εγω 1
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλά δεν το συζητάμε αυτό. Παιχνιδάρα το bb. Απλά μου την σπάει οποιασδήποτε μορφής downgrade, ακόμα και σε game που δεν πέφτει το βάρος στον οπτικό του τομέα. Το loading είναι ένα θέμα,ελπίζω αν το φτιάξουν να μην χαλάσουν οτιδήποτε άλλο.
vste Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Κάθε αρχή και δύσκολη.. Τσιμπουκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι δύσκολη! Το λατρεύω! Ξεκολλατε και λίγο με το μέτρημα των κουκιών (resolution, frame rate, κλπ) δεν είναι αυτά τα σημαντικά.. Και εδώ εγώ να τρώω ξύλο..
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ναι η αληθεια ειναι οτι το πηρα λιγο αποτομα, Πλακα μας κανεις ετσι ? τι αποτομα το πηρες ?Εσυ το εξαντλησες το θεμα ... 1
keropi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Αυτό με τις σκιές παίζει να είναι και bug... δεν είναι ότι δεν έχει πουθενά σκιές, σε άλλα σημεία δουλεύουν - σε άλλα όχι. Πάντως όποιος έχει παίξει τα προηγούμενα χτυπάει από μακρυά FROM, μόνο και μόνο να δεις το blending μιας κολώνας με ένα τοίχο φτάνει και περισσεύει Πάντως τεχνικά νομίζω είναι ότι καλύτερο έχουν φτιάξει... ακόμα θυμάμαι οτι στο DkS1 πήρε 2 patch για να δουλέψει σωστά το locking! btw και στο BB το locking δε μου αρέσει 100% , όταν έχεις ένα πλήθος mobs και φας το ένα τότε δεν lockάρει αυτόματα στον επόμενο, κάπου το χάνει...
gkalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 0qbDwS8gjy0[/yt]Αν δεν είναι σημαντικό ενα σταθερό frame rate σε ενα παιχνίδι τότε τι είναι; Δε νομίζω πάντως οτι το παιχνίδι έχει κάποιο πρόβλημα σημαντικό σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον όσο έπαιξα εγώ.
ultralisk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το NG+ μεχρι στιγμης διαβαζω οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να ασχοληθεις και μπορω να επιβεβαιωσω οτι το scale που κανουν ειναι αρκετα υψηλο, μην μπειτε τιποτα level 50-60 NG+ γιατι θα πεσει πολυ πονος. είχες γράψει πιο πριν ότι αν φας το τελευταίο boss πάει αυτόματα NG...καταλαβαίνουμε ότι είναι το final boss ή υα βρεθούμε ξαφνικά σε NG+ χωρίς το απαραίτητο level? αυτό που με προβληματίζει για το κατα πόσο αξίζει ένα NG+ ή όχι, είναι η μικρή ποικιλία σε όπλα/builds/armors...εντύπωση μου κάνει ο μικρός αριθμός όπλων για skill build...δεν υπάρχει πλέον και αυτό το load για να κάνει κάποιον με daggers πχ πιο ευκίνητο από άλλον με σπαθάρες
xavier Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 αν και βλεπω οτι το τελειωνετε τωρα, για οσους ξεκιναν τωρα και δυσκολευονται με τα πρωτα bosses, αναβαθμιστε τα οπλα σας... εγω δεν μπορουσα ουτε τον priest, ουτε τον γκαζα, αλλα οταν εκανα το οπλο +2 ολα απλοποιηθηκαν...τωρα ειμαι στο starved man beast, που τον περασα με την πρωτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα