Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα αλλα εδω που τα λεμε δεν ταιριαζει στο στυλ του παιχνιδιου και σε αυτα τα classes νομιζω..

Αυτο το μαμημενο το checkpoint πριν το boss θα εκανε καλυτερη την ζωη ολων και την δικη μου :D

Kατα τα αλλα ο ρυθμος του παιχνιδιου και το combat system ειναι εξαιρετικος οπως και το level design

Να σου πω την αληθεια σκεφτομουν οτι ισως να μπορουσανε να βαλουμε μια Class Sorcerer ξερεις και καλα σαν Easy mode του παιχνιδιου(και να το συνδεανε με κυνηγι μαγισσων σαν Story :P)

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το level design, enemy design, boss design όλα είναι σε επίπεδο master class για τους υπολοιπους developer. Και δεν είναι μονο ότι είναι όλα αυτά είναι σε πολύ καλο επίπεδο αλλα υπάρχει και πληθώρα εχθρών/περιοχών και δεν βαριέσαι ποτε αλλα ούτε και περιμένεις το πως θα είναι η επομενη περιοχή. Είναι αρκετά σκοτεινό(θεματολογικά) παιχνίδι πάντως, μερικές φορες αρκετά.

A, και τα γραφικά/performance είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι τα περίμενα.

Edit: Λεπτομέρια όμως :-D

bloodborne_20150326136euoz.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτησεις :

1) H επιλογη "personal affects" (πατώντας το touchpad δεξια) τι διάολο κάνει ?

2) To πρώην "Dual wield" και νυν "weapon transform" (L1) τι επίπτωση έχει ? Nαι, η εμβέλεια του όπλου αυξάνεται και (μου φαίνεται) γίνεται λίιιγο πιο αργό αλλά τι άλλο ? Καποιο αλλο status effect ?

3) Αυτο που κανεις με τις σφαίρες (πατώντας πανω στο D-pad) δεν το κατάλαβα...Ανταλλάζεις ενέργεια για σφαίρες, ΟΚ, γιατί όμως ο αριθμός σφαιρών στο HUD δεν αλλάζει ?

Κατα τα άλλα...μαεστρική ατμόσφαιρα και artwork, gameplay..."souls", framerate προς το παρών ολα good αλλά...αυτά τα φορτώματα ρε μάγκες...έλεος...Αμα σκαλώσεις σε εχθρό, τρως το κλασσικό backtracking και πλέον ΚΑΙ το γ@μω-φόρτωμα εχμμμμ...
Επίσης, oi κηλίδες αίματος...borked - αν και πρέπει να οφείλεται στο οτι έχει πέσει λαός και οι servers βαρέσανε μπιέλα...

FROM παιχνίδι κλασσικά, καλή καλλιτεχνική διεύθυνση και old school gameplay αλλά στον τεχνικό τομέα...τα κλασσικά :-D
Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, απο ολα τα "AAA" των τελευταίων μηνών (Halo MM collection/Assassin's Unity/Driveclub κτλπ) είναι το πιο απροβλημάτιστο οπότε...

ΥΓ : Ναι, τα έχω παίξει ολα τα souls

ΥΓ2 : Η αλλαγή σε πιο επιθετικό τύπο gameplay...camay..."μικρή" αλλαγή που αλλάζει ολο το gameplay/στρατηγική - συν του οτι γίνεται και πιο γρήγορο γενικά...
ΥΓ3 : Γουστάρω που το weapon transform μπορείς να το κάνεις link με απλό attack (βλέπε: R1--> L1 (transform+attack)

• Like 1
Δημοσ.

1. είναι κάτι σαν quick access, βάλε αντικείμενα εκεί όπως τις bells ας πούμε που δεν είναι σημαντικές σε μάχες κτλ

2. αλλάζει το όπλο/εμβέλεια και έχει άλλο moveset , δεν κάνει κάτι άλλο

3. κάνεις τράμπα ενέργεια για 5 σφαίρες , επιλογή ανάγκης για όταν έχεις ξεμείνει

Ούτε σε εμένα παίζουν τα spectres, σπάνια μόνο βλέπω... στο hunter's dream παίζουν ΟΚ παραδόξως. Πιστεύω θα το φτιάξουν. Έχω δει και flickering/missing textures © FROM Software 2015

Εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις teleport από λάμπα-σε-λάμπα, να γλυτώνεις το hunter's dream, απορώ γιατί δεν το έχουν ήδη κάνει έτσι... και το load screen πολύ μούφα, το logo μόνο... έλεος

Τα σπάει όμως το παιχνίδι  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ωωωωω, δίνω ρέστα! Περίμενα να το καθυστερήσει αρκετά περισσότερο για επανάκτηση του trademark. Κατά τα άλλα, still selling shit και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τα πράγματα που πουλάω εδώ που βρίσκομαι :( . Είναι αυτό που μου λείπει από την Ελλάδα, η ευκολία πώλησης οτιδήποτε. Ηλπιζα να τα δώσω όλα σχετικά σύντομα αλλά τζίφος. Μάλλον θα πρέπει να κάνω περισσότερη υπομονή.  

Δημοσ.

1. είναι κάτι σαν quick access, βάλε αντικείμενα εκεί όπως τις bells ας πούμε που δεν είναι σημαντικές σε μάχες κτλ

2. αλλάζει το όπλο/εμβέλεια και έχει άλλο moveset , δεν κάνει κάτι άλλο

3. κάνεις τράμπα ενέργεια για 5 σφαίρες , επιλογή ανάγκης για όταν έχεις ξεμείνει

Ούτε σε εμένα παίζουν τα spectres, σπάνια μόνο βλέπω... στο hunter's dream παίζουν ΟΚ παραδόξως. Πιστεύω θα το φτιάξουν. Έχω δει και flickering/missing textures © FROM Software 2015

Εγώ θα ήθελα να μπορείς να κάνεις teleport από λάμπα-σε-λάμπα, να γλυτώνεις το hunter's dream, απορώ γιατί δεν το έχουν ήδη κάνει έτσι... και το load screen πολύ μούφα, το logo μόνο... έλεος

Τα σπάει όμως το παιχνίδι  :-D

Είσαι ωραίος ρε Kero ! Θενκ γιου βερυ ματς

Σε ολα bingo φίλε πέτυχες, οντως, στο hunter's dream οι κηλίδες λειτουργούν, πουθενά αλλού όμως :D

Aυτο με το loading screen πάλι...30+ δευτερόλεπτα, λευκή γραμματοσειρά σε...ΜΑΥΡΟ φόντο - οτι πρέπει για να κάψεις τις κόρες των ματιών σου - γραφιστική 101 ρε γμτ...

Κατι διαβάζω επίσης για framerate που "τερματίζει" σε co-op σε ορισμένα σημεία...FROM ρε... :D

DAY 1, 2.7GB patch, την αλλη 'βδομάδα εχει άλλο και ΜΕΤΑ περιμένοπυμε και για τα loading times...έγινες.

Μου λείψανε οι εποχές ρε μάγκες που αγόραζες παιχνίδι και ηταν τελειωμένο...

Kατι τελευταίο : το backstab το αφαίρεσαν, σωστά ? Mονο charge attack απο πίσω (για να κάνεις stagger) απ'οτι κατάλαβα...

Δημοσ.

:-D

ναι δεν έχει backstabs πλέον... δε μπορώ να πω ότι με χαλάει tbh... μόλις τέλειωσα ένα coop session στον gascoine, πoλύ χάλια... νομίζω παίζει ρόλο η ταχύτητα σύνδεσης του host, γιατί σε άλλα 6-7 που έκανα δεν είχε θέμα.

θα επαναφέρω το θέμα του soundtrack , το έχει βρει κανένας;  :lol:  :lol:  :lol:

Επίσης ο ανάπηρος στο hunter's dream είναι ξάδερφος του άλλου από το DkS2 που τον έβρισκες με το καροτσάκι σε γκρεμούς και σπηλιές  :lol:   :lol:

Τον πέτυχα τον αθεόφοβο να κοιμάται στον κήπο εκεί που είναι οι messengers που αλλάζεις καπέλα

• Like 1
Δημοσ.

Τελος απο εμενα με το true ending, εφαγα και ολα τα sub boss του main game νομιζω, μπηκα NG+ και εφαγα και το cleric beast(πολυ health ειχε), εκανα και ενα chalice dungeon για την ιστορια. Θα γραψω περισσοτερα αλλη στιγμη, μου αρεσε παντως αν και δεν το βαζω στο επιπεδο των souls να πω την αληθεια, ο λογος ειναι οτι δεν εχει την ιδια ποικιλια και καποια πραγματα με χαλασαν. Οπως εχει καποια αρνητικα αλλο τοσο εχει και θετικα ομως, γενικα δεν ξερω αν αξιζει να παρεις ps4 για αυτο και μονο, στην περιπτωση μου αξιζε σε αλλους ισως και οχι. Το βασικο μου προβλημα ηταν η ελλειψη ποικιλιας, στο ds2 για παραδειγμα ειχα αλλαξει ποσα builds/weapons εδω περα αν δεν υπηρχε το greatsword δεν ηξερα τι θα κανω πραγματικα, ολο το παιχνιδι και το build πανω του το εφτιαξα. :P

Η δυσκολια για εμενα ειναι μια σκαλα κατω απο τα υπολοιπα, επισης στις μαχες υπαρχει περισσοτερο rng απο τα αλλα souls και λιγοτερο να μαθεις το pattern και να πας μεθοδικα. Πχ fume knight απλα δεν περνας αν δεν μαθεις τα attacks του, εδω αρκετα boss αρκει να σταθεις τυχερος και να κανουν συνεχεια τα attack που πρεπει για να κερδισεις.

Το build που χρησιμοποιησα ειναι το παρακατω, αλλα εκανα λαθος δεν επρεπε να βαλω bloodtinge, το εκανα για να δοκιμασω το katana μονο για αυτο, αλλιως θα πηγαιναν vitality μεχρι το 50. Ουτε οπλα ουτε χαζομαρες purist build μονο για souls fans :P To arcane το εβαλα μονο για το phantasm shell, οποιος θελει το build και σε low level εκδοση ας μου πει να του πω περιπου πως βγηκε, δεν ειχα προβλημα σε κανενα σημειο του game με αυτο, εκτος απο 1-2 σημεια που επρεπε να κανω parry με το αλλο form.

GfhMtfZ.jpg

Και μια pic του χαρακτηρα, με πανοπλια να θυμιζει λιγο souls οτι πιο κοντινο βρηκα σε αυτο:

h2ciJ6f.jpg

Γενικα αξιζει και με το παραπανω, προς το παρων παιρνει ενα 8.5/10 απο εμενα, αν τα chalice ειναι καλο end game και εχει loot τοτε θα αλλαξει σιγουρα η βαθμολογια.

• Like 4
Δημοσ.

Keropi. Εγώ μια χαρά το κατέβασα ρε soundtrack από eu store το έκανε εγκατάσταση και το έχει σαν εφαρμογή στο μενού του ps4, κοιτά μια και στο library μήπως στο έχει πάει εκεί, έφτασα στο τέταρτο boss την μάγισσα αλλά δεν έκατσα να την βγάλω γιατί έχει πρωινό ξύπνημα αύριο σε γενικές γραμμές μου φενετε ευκολότερο από τα προηγούμενα .<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Το έκαψες πάντως, μπράβο. Εμενα δεν με βλέπω να το τελειώνω σύντομα μιας και δεν θα έχω αρκετό χρόνο το Σαββατοκύριακο. Πάντως μου αρέσει περισσότερο από τα Souls και διαφωνώ στην δυσκολία. DkS/DkS2 είναι πολύ πιο προβλέψιμα και στα enemies και στα boss fights imo. Επίσης τα περισσότερα non-boss enemies στο Bloodborne είναι πολύ πιο δύσκολα από οτιδήποτε πολέμησα στα Souls. Αυτό το swarming που κάνουνε ειδικά είναι αρκετά εκνευριστικό.

Keropi. Εγώ μια χαρά το κατέβασα ρε soundtrack από eu store το έκανε εγκατάσταση και το έχει σαν εφαρμογή στο μενού του ps4, κοιτά μια και στο library μήπως στο έχει πάει εκεί, έφτασα στο τέταρτο boss την μάγισσα αλλά δεν έκατσα να την βγάλω γιατί έχει πρωινό ξύπνημα αύριο σε γενικές γραμμές μου φενετε ευκολότερο από τα προηγούμενα .<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Και εμενα έτσι έγινε, separate download.

• Like 3
Δημοσ.

wtf!!! τώρα το έχει και εμένα δίπλα από το ΒΒ, δεν μου το έβγαζε πριν! Ίσως επειδή έβαλα και τους 3 κωδικούς μαζί να τράβηξε φρίκη... 

thanks για το info  :-)

Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι οτι το πηρα λιγο αποτομα, χειροτερο γιατι τωρα δεν εχω ορεξη να παιξω αλλο(για σημερα). :P Για τη δυσκολια δεν ειμαι σιγουρος ακομα, υπηρχαν στιγμες που εκνευρίστηκα αρκετα αλλα το εβλεπα περισσοτερο σαν rng οχι οτι εκανα εγω καποιο λαθος οπως στα souls, ισως και η αυξημενη ταχυτητα δινει αυτη την εντυπωση.

Γενικα θελω να το κρινω αντικειμενικα αφου περασει λιγο το hype ασχοληθω λιγο παραπανω και καταλαβω κάποιους μηχανισμους καλυτερα. Σαν πρωτο playthrough παντως ισως μου αρεσε και περισσοτερο απο τα souls, ηταν απολαυστικο πραγματικα απλα οταν το κρινω το κανω και με βαση ποσο υπολογιζω οτι θα με κρατησει. Το NG+ μεχρι στιγμης διαβαζω οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να ασχοληθεις και μπορω να επιβεβαιωσω οτι το scale που κανουν ειναι αρκετα υψηλο, μην μπειτε τιποτα level 50-60 NG+ γιατι θα πεσει πολυ πονος. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...