Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιδια ας μην το συνεχισουμε εδω ειναι ανωφελο.Υπαρχει αντιστοιχο θεμα αλλου χωθειτε ελευθερα .
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντως δεν το θεωρω system seller, οπως και κανενα απο τα souls παιχνιδια...παλι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους... Εχουμε μάθει ότι system seller = εμπορικότητα αλλά δεν είναι έτσι. Το system seller δεν είναι απαραίτητα ένα ευκολοχώνευτο παιχνίδι που είναι για όλους. Υπάρχουν πολλά ιδιαίτερης αισθητικής και νοοτροπίας παιχνίδια που είναι μια χαρά system seller. Ετσι και αλλιώς αν το καλοσκεφτείς όλες οι ομάδες των gamers ανά κατηγορία παίζουν γύρω στο μυριο (πάνω κάτω) και θα δεις ότι όλα αυτά τα "ειδικά" system seller παιχνίδια έχουν στο περίπου τόσα μύρια πωλήσεων. Λίγα είναι τα παιχνίδια/σειρές που ξεφεύγουν παραπάνω (πάντα σε exclusive γιατί έτσι καταλαβαίνεις πόσος κόσμος ενδιαφέρετε πραγματικά για ένα παιχνίδι) σε πωλήσεις. Και το BB λοιπόν μια χαρά system seller είναι για άτομα σαν και του λόγου μου. 2
lak10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εγω παιδια ειμα στην αρχη και δεν διασκεδαζω καθολου το παιχνιδι ειναι τρομερα δυσκολο για μενα πειτε με noobα οτι θελετε αλλα δεν την παλευω εχουν σπασει τα νευρα μου 1
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εγω παιδια ειμα στην αρχη και δεν διασκεδαζω καθολου το παιχνιδι ειναι τρομερα δυσκολο για μενα πειτε με noobα οτι θελετε αλλα δεν την παλευω εχουν σπασει τα νευρα μου Δες καποιο guide να σε βοηθησει και αν οντως εχεις φτασει σε σημειο απογοητευσης,ψαξε για καποιο Walkthrough εστω. Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες καθως ετσι ημουν και εγω οταν πρωτοεπιασα το DS1,αλλα μετα που αρχισα και το εψαξα παραπανω και με Streams και με guide κλπ κολλησα ασχημα(το Demons το επαιξα μετα απο το DS ). 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εαν εχεις PC παιξε Lords of the Fallen Lak10.. Ταιριαζει πιο πολυ στο Dark Souls και ειναι πιο ομορφο απο αυτο κατα την προσωπικη μου γνωμη, και το κυριοτερο εχει checkpoint πριν τα boss. Εαν εβρισκα ενα μονο αρνητικο στο Blooborne που ειναι πιο aggressive oriented action RPG, παρα defensive (shield,block) ειναι αυτο. Ενα μαμημενο checkpoint πριν το boss... Θα κανει πολυ κοσμο που δεν εχει background με αυτα τα παιχνιδια να το παρατησει γρηγορα, ακομη και αν του αρεσει τοσο πολυ. Αλλα υπαρχουν τοσα shortcut μονοπατια στο παιχνιδι, που αν καταλαβεις λιγο την λογικη του σχεδιασμου των πιστων θα μπορεις να φτασεις πιο ευκολα στο boss fight, εχοντας φαρμαρει κιολας.. To Βloodborne καταφερνει να κραταει τον χαρακτηρα ενος action rpg αρκετα αλλα ταυτοχρονα διαφοροποιειται με ενα πολυ ενδιαφερον combat system.. Εαν το καταλαβεις τοτε ολα θα ειναι πιο ευκολα.. Απλα σε αυτα τα παιχνιδια δεν πας ποτε γιουργια στα παγουρια.. ^ πωωωω το Pillars of Eternity... δε λέω καλό παιχνίδι ΑΛΛΆ σιγά τα ωά, έχουμε φάει με το κουτάλι τα rpg από το 1991, θέλεις μαμάτο rpg; τρέξε ένα ultima7 με Dosbox και prepare to blow your mind. Έχω και εγώ pc i7 και blah blah blah, πάντα είχα pc από το '91... αλλά η έλειψη αποκλειστικών πλέον υφίσταται στα pc και όχι στις κονσόλες. Να ήμασταν πίσω στο 1996-2002 να πω ΝΑΙ, τα pc έχουν και γαμώ τα αποκλειστικά - αλλά τώρα; Τί ακριβώς έχουν; Το pillars που είναι απλά ένα προσεγμένο indie; Ας είμεθα σοβαροί. Τι ειπες τωρα Ultima;; Πωωωω με την super vga και τα 256 χρωματακια μου φαινοταν μουρλια.. Και λιγο πιο παλια Eye of the Beholder 1
Anastazio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ^ πωωωω το Pillars of Eternity... δε λέω καλό παιχνίδι ΑΛΛΆ σιγά τα ωά, έχουμε φάει με το κουτάλι τα rpg από το 1991, θέλεις μαμάτο rpg; τρέξε ένα ultima7 με Dosbox και prepare to blow your mind. Έχω και εγώ pc i7 και blah blah blah, πάντα είχα pc από το '91... αλλά η έλειψη αποκλειστικών πλέον υφίσταται στα pc και όχι στις κονσόλες. Να ήμασταν πίσω στο 1996-2002 να πω ΝΑΙ, τα pc έχουν και γαμώ τα αποκλειστικά - αλλά τώρα; Τί ακριβώς έχουν; Το pillars που είναι απλά ένα προσεγμένο indie; Ας είμεθα σοβαροί. Αδερφέ μη το τεντωσουμε το θρεντ,κρίμα ειναι.δεν εχω σκοπό για αντιπαράθεση,εσύ μπορεί να θεωρείς το pillars μη ενδιαφέρον εγω το blood borne οχι αρκετά για να κρατήσω μια κονσόλα μονο για πάρτη του,τώρα για τα exclusive,τι να σου πω,περίμενα έναμιση χρόνο και για μένα(τονίζω ειναι προσωπική άποψη)η κονσόλα δεν εχει κανένα ενδιαφέρον exclusive πέρα απο το blood borne και ούτε θα αποκτήσει στο άμεσο μέλλον,με τα δεδομένα αυτα προτίμησα να την πούλησω και να αξιοποίησω τα χρήματα αυτα σε κάτι που χρησιμοποιώ περισσότερο και οχι μονο για gaming.τεσπα κακώς σχολίασα τα παραπάνω,ας διαγράφουν αν θέλουν οι μοντ μην παει για derail το θρεντ. 1
keropi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ^ και καλά έκανες και πήρες κάτι που σου αρέσει , έγραψα και εγώ την γνώμη μου σαν αρχαίος pc χρήστης που έζησα την εποχή DOS και την αρχή των 3D παιχνιδιών, συγκριτικά με τότε στο pc πλέον δεν έχει τίποτα παρά μόνο indies και multiplatforms... κάποτε βγαίνανε DOOM, Quake, Baldur's Gate, Gothic, Unreal κτλ κτλ... εκεί ναι - έπαιζες μονότερμα. Τώρα μας πήρε η κάτω βόλτα ΙΜΗΟ. @lak10 και εγώ δύσκολο το βρήκα στην αρχή που έχω λιώσει τα προηγούμενα... θέλει τσαμπουκά, να κάνεις evade με το Ο και να μάθεις και την τεχνική με το όπλο για να κάνεις stun... αν σου αρέσει σαν παιχνίδι πάλεψέ το γιατί μετά δε θα ξεκολλάς! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ^ και καλά έκανες και πήρες κάτι που σου αρέσει , έγραψα και εγώ την γνώμη μου σαν αρχαίος pc χρήστης που έζησα την εποχή DOS και την αρχή των 3D παιχνιδιών, συγκριτικά με τότε στο pc πλέον δεν έχει τίποτα παρά μόνο indies και multiplatforms... κάποτε βγαίνανε DOOM, Quake, Baldur's Gate, Gothic, Unreal κτλ κτλ... εκεί ναι - έπαιζες μονότερμα. Τώρα μας πήρε η κάτω βόλτα ΙΜΗΟ. Και πιο παλια παρα το οτι ηταν εποχη κονσολων μια χαρα επαιζες.. Τοσα adventures απο Sierra,Lucas που περασαν απο τα χερια μου.. North & South.. Defender of the Crown.. Ok ok σταματαω το σπαμαρισμα Παιξτε Bloodborne ρε τα σπαει.. Υπομονη θελει αλλα κυριως ΕΠΙΜΟΝΗ και να μην φοβασαι να δοκιμασεις νεα πραγματα.. Οταν κατι δεν δουλευει δεν δουλευει
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Εαν εχεις PC παιξε Lords of the Fallen Lak10.. Ταιριαζει πιο πολυ στο Dark Souls και ειναι πιο ομορφο απο αυτο κατα την προσωπικη μου γνωμη, και το κυριοτερο εχει checkpoint πριν τα boss. Εαν εβρισκα ενα μονο αρνητικο στο Blooborne που ειναι πιο aggressive oriented action RPG, παρα defensive (shield,block) ειναι αυτο. Ενα μαμημενο checkpoint πριν το boss... Θα κανει πολυ κοσμο που δεν εχει background με αυτα τα παιχνιδια να το παρατησει γρηγορα, ακομη και αν του αρεσει τοσο πολυ. Αλλα υπαρχουν τοσα shortcut μονοπατια στο παιχνιδι, που αν καταλαβεις λιγο την λογικη του σχεδιασμου των πιστων θα μπορεις να φτασεις πιο ευκολα στο boss fight, εχοντας φαρμαρει κιολας.. To Βloodborne καταφερνει να κραταει τον χαρακτηρα ενος action rpg αρκετα αλλα ταυτοχρονα διαφοροποιειται με ενα πολυ ενδιαφερον combat system.. Εαν το καταλαβεις τοτε ολα θα ειναι πιο ευκολα.. Απλα σε αυτα τα παιχνιδια δεν πας ποτε γιουργια στα παγουρια.. Τι ειπες τωρα Ultima;; Πωωωω με την super vga και τα 256 χρωματακια μου φαινοταν μουρλια.. Και λιγο πιο παλια Eye of the Beholder Αστο καλυτερα το Lords of the Fallen γιατι και εγω που το εψαχνα,ειδα οτι σε παρα πολλους δεν μπορουν να παιξουν καν το παιχνιδι και ζητανε τα χρηματα τους πισω. Παντως προσωπικα ενα πραγμα που με χαλασε βεβαια σε σχεση με τα DS ειναι οτι σου θυσιαζει τα Spells και Heals(Κοινως οχι Sorcerer/cleric)για να σου δωσει ενα πιστολι..... Φυσικα και δενει πιο πολυ με το σκηνικο του παιχνιδιου αλλα σε περιοριζει τοσο πολυ απο πλευρας ποικιλιας που ειχαν τα προηγουμενα DS(εξου και τα πολλα Speedruns που βγηκαν με τα διαφορα Class). 1
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Κάτι που δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί εδώ, κάνανε υπεροχη δουλειά στο soundtrack. Είναι που είναι νταρκιλα το παιχνίδι το soundtrack το κάνει ακόμα χειρότερο 1
xavier Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντως αρχιζω και νιωθω νουμπας, ουτε τον κλερικ, ουτε τον γκασκοιν μπορω να περασω, αρχισα το φαρμαρισμα... τον γκασκοιν τον παω για πλακα μεχρι που γινεται τερατακι, μετα με σκιζει...
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Αστο καλυτερα το Lords of the Fallen γιατι και εγω που το εψαχνα,ειδα οτι σε παρα πολλους δεν μπορουν να παιξουν καν το παιχνιδι και ζητανε τα χρηματα τους πισω. Παντως προσωπικα ενα πραγμα που με χαλασε βεβαια σε σχεση με τα DS ειναι οτι σου θυσιαζει τα Spells και Heals(Κοινως οχι Sorcerer/cleric)για να σου δωσει ενα πιστολι..... Φυσικα και δενει πιο πολυ με το σκηνικο του παιχνιδιου αλλα σε περιοριζει τοσο πολυ απο πλευρας ποικιλιας που ειχαν τα προηγουμενα DS(εξου και τα πολλα Speedruns που βγηκαν με τα διαφορα Class). Ναι ισχυει πολλοι εχουν θεμα με το LoF το εχω διαβασει και εγω.. Ε καλα τι περιμενες αφου δεν υπαρχουν mage/clerics ειναι πιο κονσολοποιημενη λιγο η κατασταση.. Καθαρα full επιθετικο combat system πιο action oriented, αν το χρησιμοποιεις ομως σωστα το οπλο κανει καλο stun, λες και εκανες block ας πουμε και μετα δωστου hack n slash..
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 εμενα μου λειπει η ασπιδουλα μου Και εμενα αλλα εδω που τα λεμε δεν ταιριαζει στο στυλ του παιχνιδιου και σε αυτα τα classes νομιζω.. Αυτο το μαμημενο το checkpoint πριν το boss θα εκανε καλυτερη την ζωη ολων και την δικη μου Kατα τα αλλα ο ρυθμος του παιχνιδιου και το combat system ειναι εξαιρετικος οπως και το level design
keropi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ναι και εγώ θέλω ασπιδούλα ΑΛΛΑ νομίζω είναι καλύτερα έτσι γιατί είναι διαφορετικό... αλλιώς θα λέγαμε ότι είναι μια από τα ίδια, τουλάχιστον τώρα έχει το ΒΒ και τα λοιπά *souls οπότε έχεις ποικιλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα