Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Και εγω σκεφτομουν για Ps4 μονο και μονο για το Bloodborne,αλλα μετα σκεφτηκα οτι μεχρι το 2016 κανενα αλλο αξιολογο exclusive δεν θα βγει και ηρεμισα
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έκανα το greatsword +10, η φάση με τα materials θυμίζει έντονα demons οπότε ήμουν υποψιασμένος, με λίγα λόγια προσέξτε πάνω απο +7 μόνο σε όσα είστε απόλυτα σίγουροι ότι σας βολεύουν. Τι εννοεις ?Ωστε να μην πανε ασκοπα τα shards -echoes ? Εκτός από το 2 τα προηγούμενα τα έλιωσα και συγκαταλέγονται μέσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ever. Σκέψου ότι το PS3 το αγόρασα για χάρη του Demon's Souls. Αν δεν ήταν αυτό υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην είχα PS3 σήμερα. Ενταξει δικος μας εισαι ,δεν εχω να σου πω κατι γνωριζεις οποτε αποφασιζεις σωστα. 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ναι τα chunks δεν ειναι ευκολα να τα βρεις, μεχρι στιγμης εχω βρει για 2 οπλα, το τελευταιο για +10 νομιζω ειναι ενα σε ολο το game.
xavier Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντως δεν το θεωρω system seller, οπως και κανενα απο τα souls παιχνιδια...παλι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους...
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντως δεν το θεωρω system seller, οπως και κανενα απο τα souls παιχνιδια...παλι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους... Eχουν αποκτησει αλλη δυναμικη πλεον,μην κρινεις τοτε που βγηκαν υπhρχε αλλη πληθωρα τιτλων και τα ds αργησαν να γινουν γνωστα .Πλεον ειναι θρυλος για τα παιχνιδια στις κονσολες ,οι συνθηκες ειναι ωριμες και για αυτο τοσος ντορος με το bb . Παντως ας μην εχουμε αυταπατες θεωρειτε και ειναι λιγο πιο mainstream apo ta DS. 2
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πολύ πιθανό να ξεκλειδώνουν κάπως στον insight vendor όμως. Έχω ξεκλειδώσει τα shards μέχρι για +6 στον vendor και είμαι νομίζω λίγο μετά την μέση του παιχνιδιού.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παντως δεν το θεωρω system seller, οπως και κανενα απο τα souls παιχνιδια...παλι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους... Αν εβγαινε το Uncharted και κανενα αλλο παιχνιδι ετσι οπως τα γραφεις θα ηταν. Τωρα ομως που εχουμε γεμισει στα Remastered,στα Delays και στα Multiplattform θα γινει. ΕΠισης ισχυει παρα πολυ αυτο που γραφεις οτι δεν ειναι για ολους. Θυμαμαι διαβαζα στα σχολια σε ξενα Forum οταν πρωτοβγηκε το DS 1 ατομα που επειδη ψοφαγανε στα πρωτα boss συνεχεια τα πουλησανε τα παιχνιδια γιατι πολυ απλα δεν τους αρεσαν(το ανεφεραν και σαν αρνητικο και πολλοι Reviewers οτι δεν ειναι για ολους αυτα τα παιχνιδια ασχετως τι γραφεται στα διαφορα Forum) Eχουν αποκτησει αλλη δυναμικη πλεον,μην κρινεις τοτε που βγηκαν υπhρχε αλλη πληθωρα τιτλων και τα ds αργησαν να γινουν γνωστα .Πλεον ειναι θρυλος για τα παιχνιδια στις κονσολες ,οι συνθηκες ειναι ωριμες και για αυτο τοσος ντορος με το bb . Που μην εχουμε αυταπατες θεωρειτε και ειναι λιγο πιο mainstream apo ta DS. Ο μονος ντορος με το BB ειναι αφενος γιατι δεν εχει βγει μεχρι τωρα καποιο πραγματικα αξιολογο exclusive για το Ps4 και μεχρι το 2016 δεν θα υπαρχει και τιποτα αλλο παρα μονο τα γνωστα Multiplattform και Remastered παιχνιδια φυσικα. Θυμαμαι και απο το Ps3 που λεγανε ολοι(αντε να βγει κανενα exclusive παιχνιδι να αξιοποιησει τις δυνατοτητες της εκαστοτε κονσολας)και τωρα ειναι μια απο τα ιδια. Εδωσα πχ εγω στον αδερφο μου το Dark Souls 1 να παιξει στο Ps3 και την επομενη μερα μου το επεστρεψε γιατι ολο ψοφαγε και δεν του αρεσε. Επισης να σου θυμισω οτι και την χρονια που βγηκε το Last Of Us για Ps3,το παιχνιδι των πολλων βραβειων(και δικαιως αλλωστε)σε καποιες χωρες σαν την ΕΛλαδα ουτε καν στο top 10πωλησεων δεν την εβγαλε για παραπανω απο 2 μηνες http://www.gameslife.gr/poio-paixnidi-htan-stin-korifi-tis-ellinikis-agoras-ton-ioulio-99293πισω σε πωλησεις απο παιχνιδι για Psp http://www.gameslife.gr/ti-epaixan-oi-ellines-ton-avgousto-18426παιχνιδι του Ps2 περισσοτερες πωλησεις απο το Last Of Us....
ultralisk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 δεφακ PS4 Exclusive Bloodborne: Users Discover a Way to Adjust In-Game Difficulty Using Insight
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μην αναφερεις καν την Ελλαδα σε αυτο το θεμα εδω ειμαστε ταβερνιαρηδες στο gaming , η πλειοψηφια ειναι για κανα ποδοσφαρακι και cod βαρια .Μεχρι εκει ειμαστε ... 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 δεφακ PS4 Exclusive Bloodborne: Users Discover a Way to Adjust In-Game Difficulty Using Insight Το ειδα και το δοκιμασα, ημουν με 70-80 δεν θυμαμαι το πηγα 14 και καμια αισθητη αλλαγη τουλαχιστον στο damage που εκαναν και στο ποσο αντεχαν, αυτο στην τελικη περιοχη. Τωρα μπορω να παω στο final boss αλλα αν το σκοτωσεις πας αυτοματα NG+ οποτε λεω να κανω και τιποτα αλλο πριν παω. Νομιζω τα εχω φαει και ολα τα optional boss εκτος των chalice.
Anastazio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παίδες πολύ ωραίο πρέπει να ναι το γκειμ αλλα εμένα δεν μου έφτανε ένας τίτλος για να με κανει να κρατήσω το ps4,το έδωσα έκανα μια αναβαθμισουλα στο pc και θα το ξανά αγοράσω σε καμία 3ετια όταν θα χει υποθέτω έναν αξιοπρεπή αριθμό exclusive,system seller δεν ειναι σαφώς γιατι δεν εχει την δυναμική mainstream τίτλων και καλά κάνει ΚΑΤ εμε,απο ότι φαίνεται με αυτόν τον τίτλο βγαίνει απο το τέλμα η νέα γενιά,εγω απηυδήσα!
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παίδες πολύ ωραίο πρέπει να ναι το γκειμ αλλα εμένα δεν μου έφτανε ένας τίτλος για να με κανει να κρατήσω το ps4,το έδωσα έκανα μια αναβαθμισουλα στο pc και θα το ξανά αγοράσω σε καμία 3ετια όταν θα χει υποθέτω έναν αξιοπρεπή αριθμό exclusive,system seller δεν ειναι σαφώς γιατι δεν εχει την δυναμική mainstream τίτλων και καλά κάνει ΚΑΤ εμε,απο ότι φαίνεται με αυτόν τον τίτλο βγαίνει απο το τέλμα η νέα γενιά,εγω απηυδήσα! Μα και εσυ δεν μπορουσες να περιμενεις 1 εβδομαδα για να πουλησεις την κονσολα να παιξεις εστω και το παιχνιδι πρωτα να το βγαλεις?
iceblazer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια για εναν dark souls virgin εχετε κανα tip,ξεκινησα με hunters axe.
Anastazio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μα και εσυ δεν μπορουσες να περιμενεις 1 εβδομαδα για να πουλησεις την κονσολα να παιξεις εστω και το παιχνιδι πρωτα να το βγαλεις? Δίκιο έχεις αλλα βγήκε και το pillars of eternity που για μένα ειναι πάνω απο το blood borne σαν genre οπότε έπεσε χιόνι και το δώσα αβλεπι,το pc ειναι απαραίτητο και η έλλειψη αποκλειστικών τίτλων και μάλιστα σε βάθος χρόνου έκανε το ps4 να μοιάζει περιττή πολυτέλεια για την ώρα.τεσπα Χαβ φαν με τον αιματογεννημενο γιατι οφτοπικιζουμε άσχημα.
keropi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ^ πωωωω το Pillars of Eternity... δε λέω καλό παιχνίδι ΑΛΛΆ σιγά τα ωά, έχουμε φάει με το κουτάλι τα rpg από το 1991, θέλεις μαμάτο rpg; τρέξε ένα ultima7 με Dosbox και prepare to blow your mind. Έχω και εγώ pc i7 και blah blah blah, πάντα είχα pc από το '91... αλλά η έλειψη αποκλειστικών πλέον υφίσταται στα pc και όχι στις κονσόλες. Να ήμασταν πίσω στο 1996-2002 να πω ΝΑΙ, τα pc έχουν και γαμώ τα αποκλειστικά - αλλά τώρα; Τί ακριβώς έχουν; Το pillars που είναι απλά ένα προσεγμένο indie; Ας είμεθα σοβαροί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα